Haunting Adeline 1

Haunting Adeline 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536148/bmid_haunting-adeline-6639faa5ea523.jpg 4 103 103

Manipulátorka. Dokážem manipulovať s emóciami každého, kto mi to dovolí. Raním ťa, rozplačem, rozosmejem a budeš kvôli mne aj vzdychať. Na neho však moje slová nepôsobia. Najmä nie vtedy, keď ho prosím, aby odišiel. Vždy je tam, pozoruje a čaká. A ja nedokážem odvrátiť zrak. Chcem, aby prišiel bližšie. Tieň. Nechcel som sa zamilovať. Ale stalo sa a teraz sa už nedokážem držať bokom. Som očarený jej úsmevom, jej očami a tým, ako sa pohybuje. Spôsobom, akým sa vyzlieka. Budem ju sledovať a čakať, kým ju nebudem môcť urobiť svojou. A keď sa to stane, už ju nikdy nepustím. Ani keď ma o to bude prosiť.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Pandora
Originální název:

Haunting Adeline, 2021


více info...

Přidat komentář

katasokolov
02.10.2024 4 z 5

4/5*


Tohle bylo něco úplně jiného.
-a hodně chválím vizuál knihy - to je vážně nádhera !


Autorka o sobě tvrdí, že má ráda “šedépostavy. Well, tady se jí rozhodně povedlo jednu takovou stvořit. Stalker je na pomezí dobrodince a zároveň dost dobrého magora. Některé ty intimní scény jsou fakt legendární. A Joe Goldberg vypadá, v porovnání se Z, jako docela normální kluk od vedle.

Kniha je takovým mixem You, Haunting of the Hill House, knihy od Karin Slaughter - Krásný holky a toho filmu s N. Cagem a J. Phoenixem, na jehož název si teď nevzpomenu…

Krom té špiclovací linky (která je ale celkem dobrá a stupňuje napětí) v knize nalezneme: boj proti obchodu s lidmi, temné rituály v rámci společenství, které sahá do vysokých kruhů politiky, obchodu i showbyznysu, zároveň ale také detektivní linku, kde se ústřední hrdinka snaží zjistit, co se stalo její prababičce (ta btw měla taky svého stalkera - asi je to něco jako rodinné dědictví).

!!!Věnujte ale pozor trigger warnings! Určitě se nejedná o knihu, kde lítají srdíčka a pěkná slovíčka….nenajdete ani duhu a jednorožce, ale pokud se rádi bojíte, nepohrdnete ani nechutnějšími scénami a nevadí vám dominantní a lehce vyšinutý hlavní hrdina, tak šup do toho …

Kniha je součástí duologie - Cat and Mouse Duet (ano, hádáte správně - stalker říká své vyvolené “myško). A existuje i prequel Satans Affair, tato instalace strašidelných domů je v jedničce krátce přestavena a naše hlavní postavy si tam užijí pěkné dvě hodinky v zrcadlovém domě.

No co už..první díl končí cliffhangerem … takže …

jdu na dvojku …..

Citace z knihy:

Theres nothing a couple of made-up monsters can do to horify me more than the actual mosters polluting this world.
Humans dont need to decorate themselves in gory make-up and fake blood to be scary. It s the inside of us - the darkness that lurks beneath the surface-

A ještě doporučení - pokud ulítáváte na Amo Jones a podobných pisatelkách, tohle by se vám mohlo líbit….

Terezzie
27.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Napíšu akorát toto. Miluju to! Kdo je milovníkem dark romance, by si měl tuto knihu přečíst a udělat si na to názor sám. Ale já to miluji, miluji, miluji!!!


petusska01
25.09.2024

(SPOILER) Tak veľmi som sa tešila na tento príbeh. Lebo strašne bol všade propagovaný ako samozrejme kontroverzný a spicy. A ja že ved okej, čítala som Amo, čítala som Douglasovú, L.J. Shen, kadejakých mafiózov, no šak "poď ty Adeline do mňa"... okej, 19. kapitola, odkladám príbeh na neurčito. Asi som tomu nedala zatiaľ veľa času, ale no nebaví ma príbeh, Adeline mi príde ozaj na hlavu padnutá a Tieň je proste psychopat. Dokonca tie ich interakcie mi v tom príbehu v úzadí o Gigi zavadzajú. A duchovia? A satanisti? A vraždy? A stalkery? Ako človek bol už zvyknutý, že mafiáni trošku skrývajú tie vraždy pred svojimi ženami, ale toto je iný level, ako vpadol Z do toho "vzťahu". A Adeline je proste ozaj ako tie baby čo prvé umrú v horore. Nechápem. Proste mi to príde že strašne chce šokovať pani autorka a zatiaľ mne to osobne nedáva ani hlavu ani pätu ani A ani Z ani nič zatiaľ.
Priznávam, že som knihu začala čítať hneď po Binding 13, kde išlo o psychické a fyzické týranie maloletej v teda tom (správnom) negatívnom duchu. Tu tie ich styky s pištoľou a trestanie sú zatiaľ veru vo mne veľmi nepochopené.
Btw, Rika v Corrupt (od Douglasovej) je tiež vzrušená vtedy keď sa bojí. Ale tam je to veruže o dosť lepšie podané.

Takže zatiaľ takto. Odkladám. Vrátim sa a skúsim opäť. Zatiaľ si idem zjemniť náladičku nejakou "vanilkovou" a vtipnou knihou.

Jita160
22.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Už podle obálky vám musí být zřejmé,že se nejedná o žádné lovestory či procházku růžovou zahradou. A taky,že není,kniha vám nastíní krutý ,strašidelný a děsivý příběh s explicitními sexuálními situacemi a zvrácenými úchylky proto zvažte zda jej číst ,opravdu to čtení není pro každého.
Já si ji,ale užila ne, že by se mně líbily ty hrůzy co se tam popisují,ale udržovala mě v mrazivém napětí a strachu, který se projevoval bušením srdce a z ústy dokořán... bez tekuté odvahy bych jí nedala :-D.
Příběh má tři linky, který se především odehrává ve starém strašidelném viktoriánsko gotickém domě. Ten z dědí mladá spisovatelka Adeline. Ta v něm nachází staré deníky své prababičky ,která byla v domě zavražděná a viník nikdy nebyl odhalen. Začíná se svojí přítelkyní pátrat na vlastní pěst.
U jejího domu se začíná objevovat záhadný,temný a krutý muž, který se stává jejím stalkerem a noční můrou. Jsou jak srážka dvou planet. Přitažlivost dvou duší, které jsou protiklady.
Zade Adeline odkrývá svůj temný a šílený svět ,který řídí. Zaprodal se životu mučením a vražděním bestiálních mužů, kteří si libují ve zvrácených rituálech ,které provádějí na malých dětech.
Konec je cliffhanger-dramatický závěr v tom nejnapínavější momentu.
Takže sakra do prčic musím čekat na pokračování a zatím si zajistit další přísun tekuté odvahy.

paja0903
21.09.2024 odpad!

Zeptám se
Jste všichni kdo jste četli knihu normální? Pardon ale tohle je nejhorší kniha co byla snad vydaná. Vám připadá tohle téma normální? Znásilnění a všechno je podle Vás okey? Že někdo nechápu proč někdo knihu odsuzuje? Zásilnění je okej? Tedy?
Je mi špatně když vidím lidi co podporují násilí, stalking a znás¡lnění. Všichni kdo dájí 5 hvězdiček navštivte doktora co nejdříve prosím, protože vy trpíte nějakou poruchou...

Tohle nemělo být vydání a H. D. Carlton není spisovatelka...chápu že něcopodobného zažila ale tohle ku*va dost vážně téma. Myslím, že na celém světě je dost lidí co tohle zažili a nejsou stejný...mají velký problém někdomu důvěřovat či najít si partnera a další věci okolo a vy si myslíte, že je to okej? Pardon jsme asi divný svět když dobrovský a luxor a další píší, že je to "temná Romance" ne tohle určitě ne...

Khira
16.08.2024 4 z 5

(SPOILER) Už asi tri mesiace u mňa trvajúci čitateľský blok sa v sekunde stratil , po prečítaní prvej strany knihy.
Za mňa áno , za mňa výborne. Ten štýl písania , mrazivá atmosféra...
Zade mal svoje temné stránky , to je pravda. Okrem toho však bol záchranca žien a detí a kam prišiel ľudia umierali. To ja môžem aj vo filmoch aj v knihách. Samozrejme v reálnom živote je to o inom. Ale toto je kniha a ja dosť dobre nechápem prečo ju niekto odsudzuje.
Ako jasne sexuálne scény boli prehnane , ale žeby až tak? Čo taká bertrice small , ktorá mala podobnú scénu sexu s banánom vo svojej knihe a pritom je dosť ospevovaná, alebo sultán čo prostredníctvom sexu manipuluje hlavnú hrdinku? Všetko je len o uhle pohľadu a môj je ten , že , Zade sa jej nezmocnil proti vôli , akurát jej pomohol odhaliť temnú stránku ,ktorú v sebe mala.
Adeline mi niekedy vážne liezla na nervy .
Ale inak veľmi nemám čo knihe vytknúť. Čítalo sa to dobre , temné prostredie , akcia a to najlepšie "padouši dostali co proto"

Rudana
08.08.2024 3 z 5

Jeho zvrácené chování k ní na začátku knihy jakžtakž chápu ale na konci mne to nebavilo. Čekala jsem posunutí jejich vztahu. Hra na kočku a myš je půlka knihy, a vy čtěte pořád o tom jak ona trpí a vlastně se jí to líbí.
Linka babičky a jeho záchrana světa je příjemným zpestřením.
Zajímá mne další vývoj, jen doufám,že ji nebude přinášet další "traumata" vzhledem k tomu jak to skončilo.

AnnaBa
06.08.2024 5 z 5

Chápu, proč se Haunting Adeline nemusí někomu líbit, ale já to hltala od první až do poslední stránky. Jsem zvědavá na druhý díl.

petitsoleill
29.07.2024 5 z 5

Proč se někdo rozhodne číst tuhle knihu i po celé straně věnované trigger warnings (a má s ní pak problém) je mi záhadou. Co bylo slíbeno, to jsem dostala. Každá postava v knize má minimálně jednu psychickou poruchu. Děj je temný, zvrácený a rozhodně to není klasická romantická kniha. Naopak bych ji ani nehodnotila jako nejdrsnější počin v literární historii.
Jediný cringe byla Zadeova linka. V určitých scénách zkrátka působil jako John Wick z Wishe a to mi prostě nesedlo.

5*, jsem zvědavá na druhý díl!

Knihomolka97
22.07.2024 5 z 5

Uuuch, tak jde jen začít? Haunting Adeline je kniha, kterou buď nenávidíte nebo milujete, chápu oba postoje. Kde jsem já? Nevím, jestli můžu říct, že bych ji vyloženě milovala, ale řadím se mezi ty, kterým se rozhodně líbí. Těšila jsem se na ni dlouho a dostala to, co jsem očekávala. Pokud přemýšlíte, zda ji číst nebo ne, přečtěte si varování na začátku, pak si ho přečtěte pro jistotu ještě jednou.

Zade.. je prostě Zade. Děsil mě a zároveň pohlcoval kousek po kousku. Na jedné straně zachraňuje ženy a děti před násilníky a pedofily, bere spravedlnost do vlastních rukou. Jakmile ale uvidí Adeline, na první pohled se do ní úplně zblázní. Je jí posedlý, odhodlaný si ji získat pro sebe, sleduje ji, číhá na každém jejím kroku, připraven ji přimět, aby se do něj zamilovala. Do každé jeho části. Tož takový psychouš. A Adeline? Za mě taky není úplně normální. Obšas jsem nad jejím jednáním obracela oči v sloup, doslova dráždila hada bosou nohou! Ale nuž.. když někoho vzrušuje strach, tak se asi není čemu divít, že se sám vystavuje nebezpečným situacím, že.

Ti dva byli jako.. vlastně ne jako, ONI BYLI kočka a myš. Ne nadarmo Addie dostala přezdívku malá myška a mně se to zvraceným způsobem líbilo.
On ji rád děsí, ona se rádá bojí, no nejsou k sobě stvoření?

Vyprávěno je v ich-formě z pohledu obou hlavních postav, jejich kapitoly se střídají a jsou doplněny deníkovými zápisky Gigi.
Celá kniha má až hororovou atmosféru, chvilkama jsem četla se zatajených dechem, kroutil se mi žaludek, děsila se, co přijde dále.
Příběh je napínavý, zvrácený, žhavý. Autorka se toho rozhodně nebojí.
1) kontroverzní scéna se zbraní 2) zrcadlový dům a mohla bych pokračovat.. no do háje! Dark romance čtu, ale tohle je úplně jiný level. Nic takového jsem ještě nečetla.

Kromě hlavní linky Addie a Zadea jsou zajímavé i časti Gigi, prababičky Addie. Nejdřív jsem si říkala aha historie se opakuje, jaká ironie, postupně to ale gradovalo do nevyhnutelné tragédie a já byla zvědavá, co se sakra stalo.

Závěr mě nepřekvapil, něco takového jsem čekala, ale nemůžu se dočkat pokračování!
Klidně bych i dala těch 5*, ale vzhledem k tomu, že mě Addie chvilkama fakt vytáčela, strhávám půl hvězdičky a hodnotím 4,5*/5*.

Princezna22
18.07.2024 5 z 5

“What the f*ck did i read and why the f*ck did i love it?

Ze začátku jsem měla problém se začíst, ale pak.. Pak se to rozjelo a nadšeně jsem hltala stránku za stránkou. Perfektní a celkem chápu to varování. Top top.

KadetJaina
17.07.2024 2 z 5

Temná romantika, kde ne znamená ano. A satanistická kabala amerických senátorů žere děti.
Dokud jsem četla části vyprávěné Adeline, dokázala jsem se s knihou smířit jako s typickou romantikou s drsnějšími scénami. Nevadí mi a baví mě.
Ale kdykoliv došlo na Stínové části... Přišel mi asi tak drsnej a zajímavej jako si 14letý emo chlapec myslí, že vypadá drsný sexy týpek.
Ne, díky.

Holubka
11.07.2024 5 z 5

Rozepisovat se o tom jaké to bylo, teď asi nemá cenu. Ne dokud to všechno nezpracuju.
Ovšem knížka má všechno. Je žhavá, je děsivá, je napínavá, je zvrácená, je prostě všechno. Nedovolí vám přestat číst.
Ovšem s kým mám trošku problém je Zade. Že bych z něj byla u vytržení, se říct nedá. Ovšem třeba mě o něm přesvědčí druhý díl, který teď okamžitě potřebuju.

kirstinrau
09.07.2024 4 z 5

Kniha, ktorá je kontroverzná a dokonca v niektorých krajinách zakázaná. A ja už chápem aj prečo. Ja osobne som rada, že sa prekladu tejto knihy ujali aj u nás. Určite si však treba pozorne na začiatok prečítať varovania, pretože táto kniha nie je pre každého. A je to v poriadku. Nemyslím si však, že je v poriadku niekoho odsudzovať, ak sa mu kniha páči.

Sama som bola zvedavá ako túto knihu zvládnem ja. Už mám za sebou nejaké dark romance, ale toto je jednoznačne úplne iný level. Ak však niekto tvrdí, že normálnemu človeku sa to nemôže páčiť, OK, asi teda nie je niečo so mnou v poriadku. Nebudem sa tu za to obhajovať. Na moralizovanie je tu už dosť ľudí. Skrátka táto kniha vždy rozdelí ľudí na dva tábory.

Musím priznať, že mňa Zade Meadows bavil. Boli určité momenty kedy sa môj morálny kompas vymykal kontrole a emócie boli ako na horskej dráhe, nakoniec si ma tento psychopat celkom získal. Je to zaujímavá postava a taký paradox, že niekto, kto bojuje proti násiliu na ženách a deťoch, je vlastne stalker, ktorý sa k svojej obeti nespráva práve ukážkovo.

Adeline bola celý čas plná rozporov a jej správanie som tiež niekedy nechápala. Nemyslím si však, že Adeline bola úplne nevinná v tomto príbehu. Povedala by som, že svojím spôsobom bola tiež zvrátená a v určitých veciach sa vyžívala. Niekoľkokrát bolo spomenuté ako ju strach vzrušuje. V tejto knihe určite logiku nehľadajte. Sú veci, ktoré boli za mňa tiež cez, ale nejako hlboko sa nad tým nezamýšľam. Mám pocit, že podaktorí to až príliš prežívajú. Stále je to len kniha. Na to prosím nezabúdajte.

Myslím si, že autorke sa podarilo veľmi dobre vykresliť tú strašidelnú atmosféru a vytvoriť zaujímavé charaktery postáv. Aj keď som síce nebola úplne odvarená z príbehu Zadea a Adeline a viac sa mi páčilo pátranie po vrahovi Gigi a práca, ktorú mal Zade, kniha ako celok ma zaujala. Som zvedavá na pokračovanie.

Knihu však neodporúčam ako vstup do dark romance.

PosPol
07.07.2024 1 z 5

OBSAHUJE SPOILER. MOŽNÁ…

„Nechal by som ho pozerať sa, ako si ťa privlastňujem a zmocňujem sa každého centimetra tvojho tela. Sledoval by, ako môj vták vyplní každú tvoju dierku a potom by sa pozeral, ako kričíš, kvôli tomu, že si sa silno urobila. A potom by som ho, kurva, zabil. Môj penis by bol ešte stále mokrý od teba, keď by som mu podrezal hrdlo za to, že se vôbec odvážil pozrieť na to, čo je moje…“

Tak tady pan Stín, aká John Wick, je borec. Zabije deset lidí naráz, je to zdatný hacker a ještě zdatnější milovník. Obrovské péro mu trčí jak mohyla Hanče a Vrbaty a nikdy se neunaví v pronásledování svojí kořisti. Jeho Myška – Addie, je hotová slepice, která má místo mozku kundí šlem, ale tak komu se to někdy nestalo, že? Odstěhuje se do prázdnýho domu a vůbec jí nevadí, že má stalkera, co se jí pravidelně toulá po domě, nechává jí na verandě bedny s useknutými prackami milenců a spoustou růží. Je přeci normální, když spíte a někdo vám sedí ve skříni a poslouchá vaše chrápání. A u toho vede vnitřní monology, jaký je to děsivý zvíře a nejdrsnější zabiják. Ostatně slovo VRČET je tu použito 100x!

Tahle kniha je cringe festival. Najdete tu naprosto všechno. Sexy týpek, nádherná jedinečná spisovatelka, hackerství, sekty, rituály, stará nevyřešená vražda, korupce, únos, strašidelný dům, mafie, pedofilie, mučení, zabíjení. Hlavní hrdinka jde popsat jednou větou. Nééé, nenávidím tě, ach óóch, chci tě, vraž mi ho tam! Hlavní hrdina je beránek v rouše vlčím a vlastně se mi líbil. Samozvaný strážce spravedlnosti se spasitelským komplexem na cestě za zničením sítě zvrácených sráčů. Jenže jak se postavit k tomu, že chlap, který nenávidí bezpráví a násilí na dětech a ženách pak ošuká pistolí jinou ženu proti její vůli?

Celou knihu jsem bojovala s uvěřitelností příběhu. I darkromance jde napsat dobře. On neustále vrčí, ona je z něj celá krémová. Neuvěřitelně nudné sáhodlouhé popisy, cesta barákem na tři stránky. Prvních 150 stran Addie vede monology v baráku a vyzývá Zadea, ať už se teda objeví. Dalších 300 stran ho nechce, ale její tělo jí zrazuje a tak jen áchá a je celičká zmatená. Posledních padesát stran přichází na řadu očekávaný nečekaný plot twist a otevřený konec. Další díl mě nikdo nedonutí číst. Nikdy. Hodnotím 1/5*, občas se tam objevila vtipná hláška a čumím jako blázen, jaký to má celosvětový úspěch.

Eridani
07.07.2024 2 z 5

(SPOILER) Rozhodnutie prečítať si túto knihu bolo veľmi jednoduché. Dokonalá obálka a príbeh ma nalákali vyskúšať, čo všetko dokážem v knihách zniesť. S tisíckami prečítaných strán fantasy sérií, ktoré sú často dejovo „nekorektné“ (áno, ešte si všetci pamätáme incest v Hre o tróny, však?), som sa napriek varovaniam pustila do čítania.

A samotná kniha? Príliš som sa na ňu tešila. A prišlo sklamanie. Mňa jednoducho nezaujal príbeh Zadea a Adeline. Tak uprataný byt ako som mala pri prvých 250 stranách som nemala už pekne dlho. V okamihu keď som počas čítania dobrovoľne šla umyť okno, začala som tušiť, že je niečo zle. A to niečo, bol niekto-Zade. Ak sa on sám prezentuje ako „strážca spravodlivosti“ a ten, ktorý zabije každého, kto zneužíva deti a ženy, tak čo si potom zaslúži on? Na jednej strane je znechutený z ľudí, ktorí to robia a na druhej strane on sám robí to isté? Lebo sa tak rozhodol on a on to chce, tak je to už v poriadku? Len on ňou môže manipulovať, len on jej môže ubližovať, len on sa jej môže dotýkať, len on, len on, len on. Hypotetická otázka, čo by spravil nejaký iný rovnako prepnutý samozvaný strážca zákona keby vidí, že niekto toto robí žene? Náš Zade by dlhý život veru nemal.

Keby Zade prejaví nejakú ľútosť nad tým, čo robí, keby s tým bojuje. Neviem. Keby nebol taký zasra.. pokrytec. To, že mu Adeline tou svojou vyšinutosťou a hlúpym chovaním išla toľkokrát naproti a o veľa vecí si koledovala, neznamená že sa môžu diať -nie znamená nie. Viem, že je to fikcia, ale toto ich nelogické a protirečivé správanie už bolo na mňa moc a nedávalo mi žiadny zmysel.
Čo ma udržalo pri čítaní, bola tajomnejšia, trochu hororová časť deja. Veľmi som chcela vedieť, kto zabil Gigi a čo sa skrýva na povale domu. Koniec je zaujímavý. Aj keď mám podozrenie, kto za všetkým stojí, zo zvedavosti možno siahnem po druhej časti. Dúfam, že Zade v nej dostane to, čo si zaslúži, a to, čo on sám robil iným (naivná predstava, ale dúfať môžem).

Táto kniha je pre mňa rozporuplná. Hlavný príbeh kvôli Zadeovi a Adeline ma nebavil, no bavilo ma tajomno a riešenie zločinu. Hmm možno keby tam nie sú oni dvaja, bola by to zaujímavá mystery kniha.

Bryel
06.07.2024 5 z 5

Haunting Adeline je dark romance, která intenzivně otestuje vaše hranice. Hranice toho, o čem nemáte problém číst. Trigger warnings tu rozhodně nejsou na ozdobu.

Jestli něco mluví jednoznačně v prospěch knihy, jsou to emoce, které vzbuzuje. Ta temná atmosféra, surovost a nejistota toho, co přijde. Ta posedlost, ta vášeň, ten zápal hlavního hrdiny. Ten strach, ta fascinace hlavní hrdinky. Oba jsou nekonvenční. Oba jsou sví a nestarají se o názory jiných.

Ano, kniha obsahuje i zvrhlé a šokující scény, ale myslím si, že tyto části jsou uchopeny ještě vcelku decentně. Velice mile mě překvapila detektivní zápletka z minulosti doplněná o deníkové záznamy Adelininy prababičky.

K Adeline jsem si zpočátku hledala cestu - myslím, že je trochu škoda, že už od prologu je nalinkovaná tak jednoznačně ve prospěch příběhu a její svéhlavost mi na jednu stranu imponovala, na druhou jsem si o ní dělala o to větší starosti. Zato morally black hlavní mužská postava Zade - stalker, zabiják, zvláštně milý, šílený člověk s pochybným morálním kompasem, ten mi sedl okamžitě.

Ještě ve třetině jsem si říkala, že příběh není zdaleka tak temný a kontroverzní, jak jsem čekala, a najednou.. Přišla scéna s pistolí... A zhruba od té doby mě kniha vtahovala víc a víc. Na konci jsem zůstala úplně bez dechu.
I když vnímám pár drobných nedostatků, příběh ve mě zanechal emocionální uragán, který jsem ještě několik dní zpracovávala.

Můj závěr je ten, že jsem stejná krevní skupina jako autorka. Tento příběh pro mě nebyl zdaleka za hranou ani ve zvrácenosti, ani v kontroverzi.
Není to to nejtemnější čtivo, které mi prošlo pod rukama, ale rozhodně je to kniha, na kterou nezapomenu. Ačkoliv už jsem dostala upozornění, že mě skutečně otestuje až pokračování.. Už aby to bylo..:-) S lehce přivřeným očkem hodnotím 5/5*

KajinaH722
01.07.2024 5 z 5

Tak toto??? Tento příběh mi sebral dech a nemohla jsem přestat číst. Miluju to!
Delší dobu trvalo,než se setkali v tváří tvář v jedné místnosti a když už se tak stalo, tak jsem i ja přestala dýchat :D
Zajímavé je na příběhu, že se neřeší jen milostný,zvrácený děj, ale i zápletka na vraždu. Stanou se tam věci,které vás ani ve snu nenápadnou,že je možné a to se mi na tom líbí jak je to originální. Bylo to zajímavé, napínavé, žhavé,bolestivé a zvrácené je dost slabé slovo. Konec byl dost napínavý a já měla zlé tušení, že to skončí dost na ho*no a ještě k tomu s otevřeným koncem. Teď nevím,co se svým životem :D

petra1396
30.06.2024 5 z 5

Toto bylo WAU !!!
Od začátku dokonce - neskutečné napětí, hromada sexu a musím říci, že zvrácenost z toho čiší na každé stránce.
Velmi doporučuji těm, kdo mají rádi Amo Jones - je to snad ještě zvrácenější než většina jejích knih.
Rozhodně nedoporučuji těm, kdo nechtějí číst knihy o násilí - toho je tam opravdu hodně (a to nejen v sexu) ale protnuté celým příběhem.
Kniha obsahuje obchod s dětmi / lidmi , sexuální a jiné násilí, vraždy ....
Vše je postaveno na dokonalém příběhu, který jakoby byl reinkarnací Adelinina předka. Jakoby se vše opakovalo jen v jiné době ...
Vše je dokonalé popsané včetně mučení či vražd, tak opravdu varuji slabší povahy.
Nechám na každém, ať si udělá obrázek.
Sama jsem se chtěla po dočtení prvního dílu vrhnout na další alespoň ve fun překladu, ale bylo to tak drsné, že si asi dám pauzu a proložím to nějakou lehkou romantikou ..... přeci jen ....
Nicméně Hunting Adeline - byť ve slovenštině - je opět jednou z knih, která mě dostala ...

Majuš333
29.06.2024 2 z 5

'Haunting Adeline' bol u mňa obrovský krok vedľa...