Krajové speciality: Slovácká kuchyně
Jaroslav Vašák

Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním krojů, lidových písní, tanců, slavností a tradičních řemesel. Kuchařka z edice Krajové speciality obsahuje bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů od polévek po moučníky a místní speciality, přílohy, saláty, sušené, mražené a zavařené ovoce, šťávy a nápoje... Pokrmy obohatí slovácký gastronomický slovníček. ... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2006 | ![]() |
2008 | ![]() |
1993 | ![]() |
2007 | ![]() |
2011 | ![]() |
Ke Slezské kuchyni a Valašské kuchyni, jsem v knižním bazaru objevila i tuto Slováckou kuchyni. A jsem tomu ráda, spousta receptů, které postupně vyzkouším.