Krajové speciality: Slovácká kuchyně podobné
Jaroslav Vašák
Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním krojů, lidových písní, tanců, slavností a tradičních řemesel. Kuchařka z edice Krajové speciality obsahuje bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů od polévek po moučníky a místní speciality, přílohy, saláty, sušené, mražené a zavařené ovoce, šťávy a nápoje... Pokrmy obohatí slovácký gastronomický slovníček. ... celý text
Podobné knihy (2)
Slovácká kuchyně Květoslav TřetinaKuchařka receptů ze slovácké kuchyně na polévky, masa, drůbež, ryby, králíka, přílohy, omáčky, zeleninová a bezmasá jídla a moučníky. Na této kuchařce spolupracovali pánové Josef Nováček a Květoslav Třetina. Toto je ji... více
Recepty od staříčka ze Slovácka Pavel Martin
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |