Krajové speciality: Slovácká kuchyně přehled
Jaroslav Vašák
Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním krojů, lidových písní, tanců, slavností a tradičních řemesel. Kuchařka z edice Krajové speciality obsahuje bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů od polévek po moučníky a místní speciality, přílohy, saláty, sušené, mražené a zavařené ovoce, šťávy a nápoje... Pokrmy obohatí slovácký gastronomický slovníček. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krajové speciality: Slovácká kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Krajové speciality: Slovácká kuchyně v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 7x |
v Chystám se číst | 1x |
Štítky knihy
Slovácko krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |
Ke Slezské kuchyni a Valašské kuchyni, jsem v knižním bazaru objevila i tuto Slováckou kuchyni. A jsem tomu ráda, spousta receptů, které postupně vyzkouším.