Možná jednou

Možná jednou
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347734/bmid_mozna-jednou-pzU-347734.jpg 4 1857 1857

Maybe Someday série

1. díl >

Sydney žila v dokonalém světě – dobrá škola, práce, skvělá kámoška i úžasný přítel. Jenže pak zjistí, že její přítel ji podvádí a nádherná bublina perfektní idylky praskne. Naštěstí je tu záhadný soused a jeho hudba, který dá Sydney novou naději. Ale psát písně, stejně jako žít vlastní život, není nikdy snadné…

Literatura světová Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Yoli (ČR)

Maybe Someday, 2014

maryska09
07.02.2021 4 z 5

Opět velmi dobře napsaná kniha, navíc se zvláštním nápadem hluchého kytarysty. Tady mi to trochu vázne, vím, že i hluší lidé můžou být skvělí muzikanti, ale to co dokáže Ridge jsou spíš superschopnosti. Jinak dobrá kniha pro romantické povahy

Saraken
01.02.2021 4 z 5

Autorka nesklamala ani touto knihou ... pekne citanie

LaDouche
30.01.2021 4 z 5

Moc pěkné čtení, Colleen to prostě umí. Krásný příběh o oddanosti. Na konci mě to úplně dojalo. Těším se na přečtení i dalších dílů Maybe not a Maybe now.

P.S. Další díly mám dočtené a jsem mile překvapena, obzvlášť třetí díl byl super a dal krásné završení tomuto příběhu.

-Spoiler-
Někdy jsem se vážně přemýšlela nad tím, když Ridge znakoval třeba s Warrenem, že se přece znakovým jazykem nedá vyjádřit to, co slovně (tak jak to bylo v knize popsáno). Ale možná jsem do toho jen zbytečně šťourala, je to knížka, jinak to asi popsat nešlo.
Jsem ráda, jak se nakonec milostný trojúhelník vyřešil.

Raislin
28.01.2021 5 z 5

Myslela jsem, že kniha Námi to končí je nepřekonatelná. A s obavami jsem se pouštěla do čtení této knihy, ale zjistila jsem, že je stejně skvělá i tato. Moc krásné čtení. Příběh dojemný, parádní. Slza ukápla. Krásně se četla. A já ji hltala. Přečteno jedním dechem. Těším se na další příběhy od autorky.

befel
25.01.2021 3 z 5

Nejsem cílovka, ale četlo se to hezky, Hoover psát umí, ale... .. od Autorky jsem četla jako první knihu "Pravda nebo lež" ta mě dostala.. všechny ostatní jsou v podstatě čtivé.. ukrátí dlouhou chvíli a podruhé se do nich nebudu pouštět.. nicméně potěšily.

martina1797
24.01.2021 5 z 5

Tenhle druh knížek prostě můžu. Zajímavý námět, svižně se čte, je tam spousta emocí a opravdu je to hezky napsané. Autarka prostě nezklame.

Miretti
18.01.2021 4 z 5

Ani ja nejsem věkem zrovna vhodný adept ke čtení této knihy, ale já paní autorku prostě můžu. Umí to se mnou, i když tenhle druh literatury moc nepreferuju. Ale když chci číst živě, s hmatatelnými emocemi, sahám na jisto po knihách skvělé Colleen. A dostanu přesně to, co potřebuji.

Pitbullka
18.01.2021 3 z 5

Zatím nejslabší, co jsem od autorky četla. Na mě už hodně přeslazené a chyběl mi tam nějaký další přesah.

Rokerka37
13.01.2021 5 z 5

Krásná kniha

Zuzanka45
11.01.2021 5 z 5

Pro mě to bylo něco krásného, milého, romantického, bolestného a tak upřímného... je to kniha, u které jsem nedokázala předvídat, co bude dál. Jednoduše mě to bavilo, příběh byl opravdu silný. Přečteno za 2 dny, myslím, že můj rekord. Ke konci jsem radostí slzela. Neuvěřitelná kniha! Milion hvězdiček. Colleen mě nezklamala a víc a víc si ji zamilovávám.

lost.in.books
05.01.2021 5 z 5

Hodnocení: Colleen Hooverová mě opět velice příjemně překvapila ! Hned od 1. stránky mě příběh vtáhl do děje a nepustil . Knížka se mi četla neskutečně rychle a stránky se mi otáčely samy ,za 2 dny jsem měla knihu přečtenou. I když jsem měla tušení ,jak kniha dopadne ,tak jsem si čtení doopravdy užila.
Autorka používá ne zbytečně komplikovaný jazyk, který mi velice sedl a přidává knize na čtivosti .
Co se týče zvratů, tak ty někdy přišly doopravdy nečekaně a někdy nebyly vůbec předvídatelné. Konec knihy jsem odhadla , ale i tak jsem si čtení dokázala užít naplno .
Co se postav týče ,tak jsem si hned po pár přečtených stránkách oblíbila 2 hlavní hrdiny příběhu ,kteří byli inteligentní, upřímní a jednali rozumně, čehož si vždy na knižních postavách velice vážím .
Příběh byl psán z perspektivy obou hlavních postav a díky tomu jsem mohla zjistit o postavách mnohem více a seznámit se lépe s jejich myšlenkami a jednáním. Vždy mám raději,když se příběh odvíjí z pohledu obou postav,člověk pak postavy lépe pozná.
Všechny knihy,které jsem zatím od autorky četla měly základy položené na upřímnosti a ani tato kniha nebyla výjimkou. Upřímnost vždy v knihách ocením na prvním místě. Autorka píše přirozeně, snaží se vyhnout falešným pocitům a člověku se poté kniha lépe čte . Upřímnost v této knize hraje velikou roli, ne-li úplně tu nejpodstatnější roli.
Autorka si získala velký obdiv též tím,že dokáže dostat tolik upřímných pocitů do jedné knihy -u knihy se zasmějte, posmutníte si ,protože se zde vyskytují i vážnější témata.
Pokud chcete odpočinkovější čtení na léto ,u které vystřídáte mnoho pocitů,tak Vám knihu mohu vřele a s čistým svědomím doporučit.

evik7522
27.12.2020 5 z 5

Velmi čtivé, romantické i sexy. Měla jsem přečteno za dva dny. Hlavní hrdinové sympatičtí, prostě pohodička na víkend ...

aralka
10.12.2020 2 z 5

Slabota, děsná slabota! Četla jsem rychle, abych tuhle slátaninu už měla za sebou, je to vyloženě pro mladinké dívky, což já už bohužel dávno nejsem .. :-) vybrala jsem si jí v knihovně pouze proto, že byla na stolečku vrácených.... něco tak přeslazeného a naivního jsem dlouho nečetla, ty postavy v knize byly tak uvědomělé a ctnostné, že to bylo až směšné... chtěla bych vidět nějaké dnešní mladé lidi, aby se takhle chovali... no nic, už vím, že to byla poslední kniha od této autorky, přečetla jsem od ní tři a nejlepší byla ta o domácím násilí Námi to končí.. tahle byla nejslabší..

Tereza035
07.11.2020 4 z 5

Možná jednou se pro mě stala zatím nejslabší knihou od Colleen Hoover a to z hned několika důvodů. Od knížky jsem čekala víc, protože z dalších knih které jsem od autorky četla jsem si, jak se říká, sedla na zadek, ale tahle ve mě pří čtení i po dočtení téměř nic nezanechala a příběh mě zklamal. Proč tedy hodnotím 4*? Samozřejmě měl příběh i svoje silné stránky, jako například originalita a opravdovost hl. postav, čtivost a krásné písničky! Autorčino zpracování , popis myšlenek a pocitů... Kniha obsahovala i milostný trojúhelník, který ale autorka dokázala bravurně vyřešit... Ke knize už se vracet nebudu, ale určitě budu ráda když si ji přečtete a uděláte si na ni vlastní názor:D

Alnima
06.11.2020 3 z 5

Má oblíbená autorka, ale v této knize se toho asi ničeho nového nedočkáte. Přesto ráda jsem si ji přečetla.

m.valova
28.10.2020 4 z 5

Silné téma,moc hezký příběh,ale na mě celé takové zbytečně roztáhlé a moc mě nebavily ani texty písní..ale to už je jen takový detail.

Ennny
28.10.2020 5 z 5

Úžasná, propracovaná , neobyčejná prostě skvělá knížka od skvělé spisovatelky.

Sonula25
27.10.2020 5 z 5

Naprosto perfektní knížka. Napínavý příběh a hlavně dojemný. I jsem si pobrečela, což se mi u knížek často nestává. :-)

BlankaHill
12.10.2020 5 z 5

Věděla jsem, že sepsání hodnocení na tuto knihu bude hodně těžké, abych vyjádřila, pokud se mi to vůbec povede, jak je tato kniha výjimečná. Jak už autorka píše hned na začátku knihy: "Možná jednou není jen příběh. Není to jen kniha." A já s ní víc než souhlasím. Tato kniha je totiž víc - chytne za srdce, je plná emocí, čtete se zatajeným dechem a nevíte, jak to nakonec dopadne, protože si oblíbíte i sokyni v lásce, která je naprosto úžasný člověk a pro mě i neskutečná bojovnice. Je to kniha o loajalitě, o velké touze v lepší život, o lásce k životu a o tom, že Si nelze tak dobře vybrat do koho se zamilujete - srdce si zkrátka vybírá samo. Hlavní postavy jsou tak uvěřitelné i díky tomu, že se střídají pohledy a můžete tak znát vnitřní boje obou z nich. Ke knize byly i složeny vlastní písně a to jí pozvedá o level výš. Pro tohle všechno se kniha stává moji srdcovkou ❤️

Laf
11.10.2020 5 z 5

Na ohodnocení této knihy pět hvězdiček nestačí. Klidně bych dala víc. Ano, sice se z knihy vyklubal hrozný slaďák, za což jsem nakonec ráda, protože jak jsem se pomalu nořila do knihy, začala jsem pochybovat, jestli je možné čekat vůbec nějaký happy end. Začala jsem si říkat, že název knihy vystihuje, jak to celé dopadne... Naštěstí vše dopadlo jinak :)
Vyšší hodnocení bych dala kvůli tomu, že k tomuto příběhu byla vytvořena skutečná hudba, ne jen sestaven nějaký playlist od různých autorů. Jak jsem hudbu poslouchala zároveň se čtením, celý příběh dostal úplně jiný nádech a ty songy se k tomu výborně hodily a dokreslily celý obrázek děje... Můžu jen doporučit, stojí to za to, autorka opět nezklamala :)