Moderní studená kuchyně
Vilém Vrabec
![Moderní studená kuchyně Moderní studená kuchyně](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118607/moderni-studena-kuchyne-118607.jpg?v=1333876720)
Přepracované vydání obsahuje nové recepty, poznatky o správné výživě a pokrokovou technologii přípravy pokrmů.
Přidat komentář
Autorovy další knížky
1976 | ![]() |
1991 | ![]() |
1986 | ![]() |
1947 | ![]() |
1960 | ![]() |
Bezkonkurenční. Tohle by prostě měla být povinná literatura pro každého, kdo se občas postaví ke kuchyňské lince. Autor sice pamatoval obě války, chudá 50. léta, přesto jeho recepty a používané ingredience a suroviny si v ničem nezadají s dnešní moderní gastronomií. Dočteme se o humrovi, kaviáru, olivách - kdo by si myslel, že jsou tohle socanský recepty a la "na všechno nakydáme eidam", šeredně by se pletl. Já osobně třeba dělám domácí majonézu výhradně podle jeho receptu a pokaždý tam přidám sardelku ;-)