Najednou

Najednou
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542648/bmid_najednou.jpg 4 14 14

Jsou jako noc a den – a právě proto bez sebe nemůžou existovat Madison by na první setkání s Ryanem nejraději zapomněla. Dodnes netuší, co ji to napadlo, zachraňovat úplně cizího – i když tak sexy – kluka. Ti dva by nemohli být rozdílnější. Zatímco od Madison se čeká, že po vysoké převezme otcovu úspěšnou právnickou firmu, po Ryanovi všichni chtějí jen hvězdné výkony v univerzitním basketbalovém týmu. Jenže Madison už nehodlá skákat, jak její otec píská, a Ryan se také chce vydat jiným směrem. Ani jeden z nich však nepočítá s láskou, která jim pořádně zamotá hlavu.... celý text

michaelakoc
dnes 3 z 5

Volné pokračování knihy Náhodou, s jinými hlavními hrdiny.
Univerzitní a basketbalové prostředí.
Témata volby povolání, domácího násilí a samozřejmě romantická linka.

Toto je mé druhé setkání s autorkou a věřím, že ne poslední, protože píše skvěle. První kniha byla výše zmíněné Náhodou o Eleně a Nathanovi, kteří se objeví i v tomto díle, jen na skok, ale alespoň se o nich něco dozvíme.

V této knize jsou hlavními postavami Madison a Ryan, kteří se seznámí v trochu ošemetné situaci, ale velmi rychle si to mezi sebou vyjasní.

“Velmi rychle budu v recenzi opakovat častěji, a i proto hodnotím o trochu níže než Náhodou, protože zde bylo vše trochu moc rychlé.

Madison je dcerou uznávaného právníka, který od ní má vysoká až přehnaná očekávání, Madison to s ním nemá jednoduché. Jsou tam také její maminka a malý bráška. Madison má také velký koníček, který tam bude hodně důležitý, ale i ten je řešen pouze okrajově, až je to vše na konci téměř neuvěřitelné.

Ryan žije na koleji s Colem, hraje basket a studuje práva a informatiku. Má velké cíle. Život mu komplikuje jeho máma, která řeší nejeden obrovský problém, se kterými jí Ryan chce a musí pomáhat, protože ji miluje.

Láska Madison a Ryana je taková rychlá a bezproblémová, měli to až moc jednoduché. A ten přeslazený epilog jsem tam už ani mít nemusela, ne takto. Jinak mám epilogy ráda.

A i problémy okolo (Ryana matka, komunitní centrum, otec Madison) bych brala trochu hlouběji rozebrat. Vše se vyřešilo opět moc rychle.

Myslím, že by knize vůbec neuškodilo třeba 50 stránek navíc.

Za knihu děkuji Humbook blogerům.

knihomolkaŠárka
dnes 3 z 5

Tato kniha byla vážně jednohubkou, která se četla v podstatě sama. Byla krásně plynulá, měla v sobě spoustu zajímavých témat, která mě rozhodně bavila, jenže tu mám pár minusů, bez kterých by se to upřímně obešlo... Celkově za mě tedy příběh nepřekonal autorčino Náhodou, ale bylo to milé čtení. Rozhodně musím ocenit témata právničiny a domácího násilí, která se podle mě autorce podařila zpracovat věrohodně. Bohužel mě tu však úplně nenadchla romance, která na mě ve finále působila trošku instalove, což mi úplně nesedlo. Každopádně postavy byly fajn a příběh se krásně četl, takže ve finále to byla moc fajn oddechovka z rozhodně zajímavého prostředí.

Čteno v rámci #spoluprace s @humbook_blogeri @humbook #humbookblogeri

Angie95
17.11.2024

Najednou - Petra Martišková

320 stran

"Jé,co Monty spojil ,to už nikdo nerozpojí."
"Teď  jste prokletí.  Už navždycky pro vás nebude nikdo jiný existovat. Budete milovat jenom jeden druhýho!"

Madison pochází  z bohaté  rodiny,ale nadšená  tím zrovna není.
Její otec je nejlepší  a nejznámější  právník s vlastní firmou ,kterou chce aby jednou Madison převzala.
Madison  začala chodit na práva do prvního  ročníku  ,protože  ji to otec nařídil. Studovat a už vubec živit  se tím  nechce , raději by se věnovala tanci,který ji moc baví.

Madison od svého otce nikdy neslyšela žádnou pochvalu. Vždy bylo nějaké ALE. Nikdy se mu nezavděčila.
Otec ji nalajnoval  celý život.

Ryan nemá to štěstí,že by byl bohatý. Jeho dětství nebylo moc hezké.
I on studuje práva jen ve třetim ročníku a na stipendiu.
Zároveň má obor informatiky a hraje basket.
Ovšem i přesto ,že je v basketu  výborný ,živit  se jím také nechce.

Madison jednou Ryanovi pomohla  a on pak utekl aniž by řekl slovo.
Oba se znovu potkají  na stejném semináři.
Když Ryana a Madison dají do stejného týmu, musí spolu začít spolupracovat.

Ryan a Madison se hodně rychle stali přáteli a poté i párem. Tohle byla fakt láska.
Jak tohle cele mohlo dopadnout?

Zavděčí se Madison otci? A co Ryan?

Tahle knížka byla skvělá.  Miluju takové krásné  romantické  oddechovky
A však v knížce se setkáme i s vážným tématem jako je domácí násilí.
Mads a Ryan byli skvělý.
Ryan byl takovej miláček

Oba měli své sny a oba něco jiného než chtěli ostatní.
Podporovali  se. Zamilovali  se.

Líbilo se mi , že Mads  byla sice bohatá,ale nebyla jako bohatý děcka.  Chodila pomáhat do komunitního  centra a když  už musela studovat práva chtěla pomáhat chudým.
Ryan, takové kluka bych chtěl každý. byl sice sporťák, ale žádný namyšlený blb!

Spolu tvořili  nádherný pár  a chemie kolem nich jiskřila

Summer byla skvělá kámoška
Cole byl úžasný kamarád,který kdykoliv pomohl
A Madisonin bráška  Jamie byl neskutečně vtipný
Strašně mě štval otec Mads  to byl takovej blbec! Naštěstí se pak vzpamatoval.

4.5/5

Za knihu na spolupráci děkuji @humbook_blogeri @humbook