Hrozba
Stephanie Laurens (p)
Lord Drake Varisey, markýz z Winchelsea, nejstarší syn a dědic vévody z Wolverstone, se usilovně snaží pomoci vládě i své vlasti, které hrozí teroristický útok a puč. Vítá každou pomocnou ruku, ale proč mu tu svoji nepřetržitě vnucuje lady Louise Cynsterová, známá coby lady Divoška? Vysvětlení je prosté – Louisa totiž Drakea už řadu let miluje a teď, v sedmadvaceti, má už čekání po krk. Rozhodne se Drakeovi dokázat, že si ho zaslouží a že – pokud se Drake bude hodně snažit – on si zaslouží ji. Drake proti své vůli musí uznat, že Louise je pro jeho pátrání neocenitelným spojencem a pomocníkem, a během nebezpečných akcí se oba odvážlivci vzájemně poznávají a sbližují. Drake sám sobě zpočátku nalhává, že mu jde jen o Louisino bezpečí, ale postupně v něm sílí stejně žhavá vášeň, jaká v ní doutná už po léta. Oba mladí lidé postupně ztrácejí vzájemný ostych a zábrany, ale musejí lásku aspoň prozatím potlačit. Mají totiž stále méně času na odvrácení hrozby, jež může otřást základy celého království. Drake i lady Divoška nasadí vlastní život a s vypětím všech sil nakonec protistátní spiknutí odhalí, dopadnou zločince a mohou se ze své lásky těšit v klidu a bezpečí.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
The Greatest Challenge of Them All, 2017
Tak jsem dokončila celou 23 dílnou Cynsterovskou ságu.
Jsem nadšená, strašně mě bavilo, že kromě romantiky je v každém příběhu detektivní zápletka. Vždy padoucha odhalili a nepotřebovali k tomu DNA apod., jen zdravý rozum.
Tak jako námět dobrý i konec byl zajimavy, ale milostní příběh skoro žádný ani napětí, jak jsem zvyklá u autorky.
Je ale fakt,že se tam objevili skoro všechny postavy z předchozích dílů.
Tak tento díl byl z těch třech nejlepší. Byl napínavější a rozhodně k lepšímu dojmu z knihy pomohlo i rozuzlení příběhu. Drake s Louisou byli sympatičtí. Nejvíce mě v napínavém konci rozesmála Louisa s karafou vody. Hodnotím tak 4,5*. Víc se mi líbila detektivní zápletka než vztah ústředních hrdinů
Pěkná romance, ale už jakoby jen pro fanynky. Hodně známých postav z minulých dílů, kdo nečetl předcházející díly i z jiných sérií, asi se ve všech příbuzenských a přátelských vztazích bude těžko orientovat. Úplně souhlasím s předchozím komentářem munky.
Pekný príbeh na upršaný víkend. Zaujímavý námet, potešilo pripomenutie staršej generácie Cynsterov a ich priateľov, ale asi by som privítala už niečo nové. Nové rodiny, nové postavy...
Tenhle příběh jsem si tak Zamilovala že vlastně nevím jestli to nějaká další knížka předčí. Na příběh Drake a Luisy jsem se velmi těšila. A moc se mi líbilo jak tam byla dosažena královna Viktorie a princ Albert. Tuhle knížku velmi moc doporučuji všem co mají rádi knížky o Cynsterech.
Kniha, která udrží čtenáře v napětí i když romantiky je tam velmi málo. Spíš je to na bázi krimi a špionáže odehrávající se v období královny Viktorie ,, viktoriánské sféry"
Dalo by se říci to nejlepší na konec. Docela brutální, co se týká počtu obětí, špio-krimi. Líbilo se mi to a hlavně epilog. No už se postarala o děti dvou Cysterů, tak jestli v tom bude pokračovat, čeká nás ještě hodně knih o mladé generaci :)). Ještě je 6 dílů.
historické romanceAutorovy další knížky
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Celá série se mi moc líbila, co ale pokazilo celkové nadšení, tak neustálé omílání veškerých informací dokola - děj se tak vlekl a poslední díl byl až únavný.