Odvrácená tvář lásky

Odvrácená tvář lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424874/bmid_odvracena-tvar-lasky-kxj-424874.jpeg 4 2889 2889

Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled. Není to dokonce ani přátelství, jen vzájemná prudká a neovladatelná touha. Miles kupodivu váhá déle než Tate, ale nakonec i on potlačí svoje zábrany. Už po prvním milování je zřejmé, že fyzicky si oba dokonale vyhovují. Oboustranná domluva zní jasně: on o lásku nestojí, ona na ni nemá čas, takže zůstanou jen u sexu. Jenže Tate brzy zjišťuje, že chce se záhadným, uzavřeným a posmutnělým Milesem prožít mnohem víc. Že chce porušit obě jeho pravidla: neptat se na minulost a nepočítat s budoucností. Jenže Miles sám už si není jistý, jestli je dokáže dodržet. Protože láska je silnější než pravidla, sliby a odhodlání. I když její odvrácená tvář je tak děsivá…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Yoli (ČR)
Originální název:

Ugly Love, 2014


více info...

Přidat komentář

Maky806
předevčírem 5 z 5

Tenhle příběh mě dostal, bylo to nádherný.

Pajulk
23.09.2024 5 z 5

Tahle CH byla jiná (dost erotická, což úplně nevyhledávám). Přesto bylo krásná a úžasná. Zhltla jsem jí. I to napětí tam bylo.

Asi jediné co mi přišlo škoda, bylo to, že nekončila smutně. Měla happy end. To mi na ní trošku vadilo. Mělo to tak krásně našláplé. Ale asi jsem jedna z mála co touží v knihách po nešťastném konci.


Vjeerus
18.09.2024 3 z 5

Tak už se knihy od CoHo dostali i ke mě, nakonec jsem neodolala tomu, že jsou vidět všude a docela dlouho. A musím říct, že buď jsem sáhla v autorčině tvorbě do té slabší knihy a nebo ji nedokážu docenit jako jiní.
Příběh se mi strašně vlekl a nebýt částí z minulosti, asi bych se konce jen tak nedohrabala. Součastnost totiž byla až na pár výjimek celá o sexu a absolutní absence sebeúcty z hlavní hrdinky nedělala zrovna sympatickou postavu. Cítila jsem k ní tak maximálně lítost, že se nedokáže postavit sama za sebe a jen běhá jak pejsek za člověkem, co má očividně něco nevyřešeného ve své minulosti.
Onu minulost dostáváme nahodile po malých částech. Ze začátku mi přišla hrozně naivní a neuvěřitelná. Ústřední dvojice těchto částí se chovala na svuj věk příliš dospěle, ale když jsem si zvykla na myšlenku i rozumných teenagerů (a vím, že tací jsou, jen jsou prostě vzácnější), docela jsem jim i fandila. A když přišla v jejich lince TA bomba, hned ve mě vyrostlo tušení, kam to bude směřovat dál.
Konec byl opravdu bolestivý, tím si mě autorka získala natolik, že dám šanci další knize z její tvorby. Vyrovnávání se se ztrátami blízkých je u každého dost individuální a ten strach hlavního hrdiny jsem dokázala pochopit, jsem ráda, že se přes to dostal, ale to, jak se choval k hlavní hrdince mu neodpustím ani tak.
Audioverze v podání Zuzany Ščerbové, Viktora Dvořáka a Petry Bučkové se poslouchalo opravdu dobře. Myslím, že se interpretům podařilo z knihy předat všechny podstatné emoce.

Jita160
14.09.2024 5 z 5

Krásný zamilovaný román s precizně popsanými pocity, které se na vás valí celou knížkou.Výborně podané erotické scény i přesto ,že je prožívá zničující muž ,který trpí velkou bolestí a ztrátou. Příběh byl od začátku zahalen krutým osobním tajemstvím ,které pilot Miles nechtěl prozradit. Ale znovu nelezená důvěra a láska k ženě, která se nechtěla vzdát mu otevřela bolavé srdce ,které znovu začalo bít pro novou životní lásku.
Paráda!!!

Lupis
12.09.2024 4 z 5

Tahle knizka me provazela nejakou mou cteci krizi a mesicem, kdy jsem na cteni nemela cas ani naladu. Procestovala se mnou pulku Evropy a vzdycky si ji budu pamatovat. Krasny pribeh. Sympaticke postavy. I par slzicek mi ukaplo. Jednoduse, doporucuji!

Gama93
09.09.2024 5 z 5

Na tuhle knížku budu hodně dlouho a ráda vzpomínat. Přečtenou během dvou dnů a ikdyž jsem od začátku tušila, jak to asi dopadne, tak jsem ke konci párkrát byla na pochybách :)

Krásný a dojemné příběh, který ukazuje, jak může být láska někdy krutá a zároveň i krásná. Jediné, co mě občas rozčilovalo, jak si Tate neváží sama sebe.

kniznisvetsjiri
06.09.2024 5 z 5

Tak tohle byl tak krásný příběh.

Po dlouhé době hlavní hrdinka která mě svým chováním neštvala a byla mi sympatická. Tate je prostě přímá, rozumná a žádná přecitlivělá dámička.

Milese jsem si hrozně oblíbila, fešák který má temnou minulost o které se nebaví. Kdo by nechtěl tuhle záhadu rozluštit? Hlavně mě teda dost zasáhl jeho životní příběh.

Nemám moc ráda dlouhé kapitoly ale u této knihy mi to vůbec nevadilo. Kapitoly z pohledu Tate nebyli úplně bůh ví jaký kopanec, ale když to doplníte kapitolami z minulosti Milese, nutí vás to číst pořad dál a chcete zjistit co se vlastně stalo.

Trochu mě mrzí že vedlejší postavy nedostali víc prostoru ale myslím si že i tak to byl super dojemný příběh.

NicaCola
02.09.2024 3 z 5

Moje první přečtená kniha od Hoover a z knihy mám všelijaké pocity. Rozhodně se mi líbí autorky styl psaní.. líbily se mi jisté pasáže, prolínání minulosti s přítomností, autorka si mě získala i tím, že jsem prostě potřebovala vědět, jak to tenkrát bylo!

Co už se mi tak moc nelíbilo, bylo chování hlavní hrdinky Tate. Vždyť ona neměla žádnou sebeúctu. On kývne, ona jde! Také se mi zdálo, jako by hlavním hrdinům knihy nebylo okolo pětadvaceti, ale ke čtyřiceti! Jejich myšlenkové pochody byly hrozně moc dospělácké... obzvlášť když autorka popisovala Milesovu minulost jeho očima... tomu jsem pořád nějak nevěřila, že by takhle mluvil nebo přemýšlel osmnáctiletý kluk.

Sumasumárum... romantický příběh pěkný, zápletka zajímavá. Od autorky si ráda ještě někdy něco přečtu:)

monushka
31.08.2024 5 z 5

S touto spisovatelkou to mám jako na houpačce. Některá kniha mě osloví, jiná méně. Tento příběh se mi však líbil, četla jsem ho v době, kdy jsem přesně něco takového očekávala a potřebovala.

Deevv
27.08.2024 5 z 5

Tak to byl opravdu krásný a silný příběh. Občas jsem musela od knihy odejít a nechat si srovnat myšlenky a utřít slzy. Bylo to opravdu úžasný. Chápu, že něco takového, může člověka zlomit na hodně dlouho a moc děkuju za ten konec. Je to moje první kniha od Colleen a těším se na další.

cerna7151
22.08.2024 3 z 5

Nenadchne, neurazí. Nejvíc mě bavil konec, kdy jsem konečně měla pocit, že má kniha nějaký děj.

Anežka173
21.08.2024 3 z 5

od knihy jsem měla velká očekávání hlavně díky mediálnímu rozruchu, který okolo ní panuje, a proto mě možná kniha tak zklamala. Dle mého napsala autorka o mnoho lepší knihy. Zde je na můj vkus moc erotických scén, ale na druhou stranu námět vyrovnávání se s tragickou minulostí je zde podán originálním způsobem.

dennictenar
16.08.2024 5 z 5

Za mě parádní knížka. Ačkoli už je to téměř rok a půl, co jsem si ji půjčila, stále mnou rezonuje příjemný pocit, jaký jsem měla při jejím čtení. Mám za sebou i další knihy od Colleen, ale žádná nebyla tak skvělá jako tahle.

bohejsova
12.08.2024 5 z 5

Od knihy jsem od začátku nevěděla co očekávat, několik lidí mi jí doporučilo, ale nevěděla jsem jaké téma má ani jsem nečetla její anotaci a proto mě asi i kniha víc překvapila. Za mě je to krásná kniha kde se setkáváme s dvěma milostnými linkami jednu z přítomnosti a druhou z minulosti, přičemž jsou obě komplikované a dost vášnivé. Jak jsem četla tady komentáře pod knihou, pro spoustu lidí byla kniha předvídatelná, pro mě rozhodně ne celá, ano samozřejmě jsem tušila jak dopadne konec, ale to jak se bude celý děj vyvíjet to jsem doopravdy nečekala. Upřímně mohu knihu velice doporučit a teď se můžu jenom těšit na další knihy od Colleen Hoover.

Dietwithstyle
23.07.2024 3 z 5

Od autorky uz jsem cetla “Nelituju niceho, coz tedy byla docela jina kniha. Tady na me bylo az moc erotickych scen, i kdyz jsem chapala, proc jim autorka dala takovou dulezitost. Odkryvani minulosti hlavniho hrdiny bylo zajimave, ale jinak byl zbytek spise predvidatelny. Kazdopadne si prectu i dalsi knihy od autorky.

oolinkaa
15.07.2024 3 z 5

Prvni kniha od Hoover , která mě nezaujala . Dávala jsem tomu velkou šanci , ale prostě jsem se do děje nevtahla jako u jiných knížek a byla jsem nucela po polovině to odložit . Škoda , nevadí . Doufám , že její novinky mě pohltí více

Jana-Marie
12.07.2024 odpad!

Jsem překvapená, jak dobré hodnocení tady kniha má. Do čtení jsem se musela nutit, dlouho jsem se snažila - na základě krásných komentářů tady - přesvědčit, že kniha se rozjede, bude zajímavější atd., bohužel se tak nestalo. Za mě je kniha brak s velmi předvídatelným koncem, příběh jde jen po povrchu a většina knihy popisuje erotické scény. První a asi poslední kniha od autorky, do které jsem se pustila.

Dardos
04.07.2024 5 z 5

Dojemný, silný příběh. Přečetla jsem jedním dechem, jako i ostatní knihy autorky.
Část týkající se Milese pro mě byla velmi emotivní a nepředvídatelná...
Děkuji každopádně za dobrý konec :)!

ŽanetH.
30.06.2024 3 z 5

Když se Tate přestěhuje ke svému staršímu bratrovi Colinovi, seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem. Přes hrbolatý začátek seznámení se plní touhy domluví, že Miles o lásku nestojí a Tate na ní nemá čas. Zůstanou jen u sxu.
Jenže, to se vždycky časem změní a pomalu nastupují city a pocity.

„Láska není vždycky hezká věc, Tate. Někdy strávíte všechen svůj čas nadějí, že se něco změní. Že to bude lepší.
A než se vzpamatujete, jste zase na startovní čáře, a někde cestou jste ztratila srdce.“

V knize jsou kapitoly z pohledu Tate (současnosti). A Milese (před šesti lety) - ty se mi nečetli vůbec dobře. Ten styl psaní mi nesedl a spíš jsem to tak prolítla očima abych věděla o co šlo. A ještě že tak, je to důležité a zajímavé.

,,Snažila jsem se před ním chránit svoje srdce, ale bylo to zbytečné. Nakonec mi ho zlomí. Stejně jsem mu ale dovolovala, aby mi ho naplňoval."

Ač jsem z knihy nebyla nějak unesená, konec jsem celkem probrečela. Proto je nakonec i trochu vyšší hodnocení. Bylo to hodně emotivní a silný. Srdce mě bolelo a těžko se mi to četlo.
Ale asi už si tento příběh od CoHo znova nepřečtu.

Leído
18.05.2024 5 z 5

Námět nebyl moc originální. O podobné sexuální dohodě, za kterou byla smutná minulost a strach jsem už četla a možná víc než jednou. Jenže Colleen... tomu dává úplně jinou šťávu. Ta ty emoce do čtenáře dostane. A k tomu ten lehce poetický styl psaní. Opět skvělý čtenářský zážitek.