Okamžiky štěstí
Patrik Hartl
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Fajn oddechová knížka, přečetla jsem ji jedním dechem. Ikdyž děj není nějak převratný, kupodivu mě vůbec nenudil a pořád jsem chtěla a musela číst dál :) lehké, ideální třeba na dovolenou nebo prostě jen tak pro uvolnění.
Začala jsem Jáchymem a jeho půlka se mi líbila víc.
Mně se líbila. A moc. Z knížek Patrika Hartla za mě nejlepší :) Těším se na další knížku!
No čekala jsem víc. Výborný nápad zpracování příběhu z pohledu dvou postav, celkem se dobře četla, ale úplné uau to nebylo. Opravdu drsný začátek mě trochu vyděsil.
Kniha se četla lehce, ale bohuzel dej, stejně jako hlavní postavy a jejich milostné peripetie mě vůbec nezaujaly, chvílemi jsem si připadala, jako bych četla knihu od Lenky Lanczové, která se jí ale vůbec nepodařila.....
Bavilo mě přeskakovat z pohledu Jáchyma do pohledu Veroniky, bavil mě styl autorova psaní, hltala jsem životy obou sourozenců - jejich trable, jejich štěstí, všechno.
Tato knížka byla od Hartla mojí první a nadchla mě.
Souhlasim s rabor. Pro me 1 a posledni kniha od tohoto autora. Ale pro nekoho mladeho muze byt zajimavy napad oboustranneho pribehu.
Začala jsem Veronikou a měla jsem co dělat abych knihu neodložila, jak nesympatická mi byla. Jáchym to trochu vylepšil, nicméně ze všech autorových knih u mě tato na posledním místě.
2,5 * Okamžikům štěstí se určitě nedá upřít, že se dobře čtou. Taková oddychovka vhodná na cesty.
Na můj vkus obsahuje tolik klišé a náhod, kolik jich v jedné knize rozhodně nedokážu zkousnout.
Vyloženě špatná nebyla, ale že bych byla spokojená se taky říct nedá.
Vše naprosto přesně vystihuje komentář uživatele rabor. Ani jsem to nemusel celý číst, stačilo by, kdybych si jeho komentář přečetl před tím, než jsem knihu koupil. Ale čtivost se rozhodně nedá upřít.
Perfektní knížka. Zasmála jsem se a uvědomila jsem si jak je ten život někdy krutý ale zároveň krásný.
Oba příběhy jsem četla na přeskáčku abych se v tom neztrácela a musím říct, že pan autor má neskutečně bujnou fantazii...:D všichni se znají se všema a každý spí s každým..;) Přesně netuším, v čem vlastně měly spočívat ty "okamžiky štěstí", spíš bych to pojmenovala: Jak všechno přežít a nezbláznit se..Jako nápad dobrý, ale provedení připomínalo španělskou telenovelu..;)
Chvíli jsem byla skeptická, ale nakonec jsem ji vlastně přečetla jedním dechem. Pátá hvězdička je za originální nápad dvou knih v jednom :-)
Není to špatné,to ne, ale asi nejsem cílová skupina, mám pocit,jakoby P. Hartl psal pro efekt. Je to zajímavé, hlavně pohled mužský vs. ženský na stejné události. Ale něco mě prostě na té knize nevyhovovalo. Určité zjednodušení pro mě bylo až nedůvěryhodné. Byla to druhá Hartlova kniha,kterou jsem četla a další už asi nebudu.
Praha humor dospívání sourozenci vztahy společenské romány
2016 | Okamžiky štěstí |
2014 | Malý pražský erotikon |
2018 | Nejlepší víkend |
2021 | 15 roků lásky |
2023 | Gazely |
Přečetla jsem jen část Veronika, ta druhá mě již ani začátkem nenadchla :-( takže jsem ji nedočetla.
Jinak část Veronika je mazec :-)