Podzemí Křivých hor

Podzemí Křivých hor
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540593/bmid_podzemi-krivych-hor.jpg 5 14 14

Outsider série

1. díl

Epické dobrodružství žánru LitRPG o naději, odvaze a boji o přežití. Erik se narodil s úrovní nula a jen díky titěrným hodnotám ukazatelů života a energie rovnou nezemřel. Jeho otec však neváhal, vzal si velkou půjčku a na černém trhu koupil několik artefaktů Starodávných, které ho udržují při životě. Je stále velmi slabý, ale žije dál. V den jeho čtrnáctých narozenin však dojde k tragédii. Oba rodiče umírají v šachtě a on je odvezen do Křivých hor, aby v tamních dolech odpracoval zbytek dluhu… a bojoval o přežití.... celý text

Sci-fi Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Подземелья Кривых гор (Podzemel'ja Krivych gor), 2019


více info...

Přidat komentář

kokrokr
11.09.2024 3 z 5

Pěkný dobrodružný příběh za tři a půl bodu. Zatím se mi zdá, že má tato LitRPG jednodušší příběh než série Mirror World. Osadčuk v knize opět použil zvířecího společníka, který funguje jako tank a mladý hrdina pak už jen útočníky doráží kouzly. Jsem spokojen a netrpělivě čekám na další díl.

kruppe
16.08.2024 5 z 5

Přečteno v AJ. Pokud se vám líbila https://www.databazeknih.cz/serie/cesta-samana-7285 , tak tohle je důstojný nástupce. Respektive to nejlepší z LitRPG, co u nás vyšlo, a bylo zasaženo do fantasijního světa. Hlavní hrdina a jeho parta se nechovají jako hlupáci. Dialogy v rámci žánru smysluplné. Svět/y je/jsou dostatečně zajímavé. Systém magie je s přibývajícími díly zajímavě propracovaný. V rámci žánru je to v mém top 10. Styl from zero to hero.