Pečeme s kváskem a kvasnicemi od A do Z
Růžena Přibylová

Často slýcháme, že kynuté těsto znamená moc práce, že je to těžké a nestojí za to se do toho pouštět. Ale jedná se o kuchařský předsudek, jako i u jiných jídel i tady existují různé varianty a způsoby. Takže každý si může najít to, co mu vyhovuje. Jednoduše je třeba to vyzkoušet. Možná výsledek napoprvé nebude jako z našich fotografií, ale žádný učený z nebe nespadl. Hlavně je třeba mít na paměti, že domácí chléb či koláč voní a chutná lépe.... celý text
Přidat komentář


Tak jsem zase zavítala do mého oblíbeného krámku(levné knihy)a koupila si pár kousků.Do ruky mi přišla tato kniha...kuchařka...a koukám,že nemá žádný komentář.Takže milé kuchtičky za mě perfekní.Klasické i méne známé recepty,moc dobře popsaný každý recept a i malá fotogalerie.Za mě doporučuji.
Autorovy další knížky
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
Poměrně kvalitní pekařská kuchařka , nicméně podle mě je top kniha "Kváskování" .