Pekáč buchet

Pekáč buchet
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206146/bmid_pekac-buchet-FwG-206146.jpg 4 1213 1213

ONA Redaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára. ON Adrenalinový sportovec. V létě leze po horách, v zimě po zamrzlých vodopádech. Sport je součástí jeho života a nedokáže bez něj existovat. Jeho břišní, zádové, hýžďové, no prostě všechny svaly, podle toho patřičně vypadají. Pekáč buchet může spořádat na posezení a nebude to na něm vůbec vidět. Jmenuje se Matouš. Je vůbec možné, aby dva takto rozdílné světy fungovaly společně? Stačilo jediné včelí bodnutí a následná prudká alergická reakce, a bylo to. Náhoda je spojila dohromady, a tak na nich můžeme otestovat hned dvě lidová moudra: že láska prochází žaludkem, a že láska hory přenáší. Další skvělé čtení od Kateřiny Petrusové, které smlsnete jako pralinku. Najdete v něm všechno, co na jejích knížkách máte rády: svérázné postavy, skvělé dialogy, nečekané zápletky. Vtip, romantiku i napětí.... celý text

Candide
24.08.2015

Přiznám se bez mučení, z téhle knihy jsem zvládla přečíst 4 strany. Do většího počtu se v rámci zachování zdravého rozumu nikdy nepustím.
Rada nad zlato: Místo toho, abyste si za dvě stovky koupili tuhle slátaninu, si za 20 korun v sámošce pořiďte suroviny na pořádný pekáč buchet (nemusí být jen jeden) a pozvěte všechny přátele, které jste víc než půl roku neviděli. Uděláte líp.

Makyt
29.07.2015 5 z 5

První knížka od této autorky, původně jsem se trochu bála, nevěřila jsem, že české spisovatelky jsou takhle vtipné.... Super knížka, která na mém profilu způsobila další oblíbenou autorku. A další její přečtené knížky. Vtip, akce, vztahy, práce, sny každé holky... to je prostě ono. Podle mě super!

v.e.v.er.ka
26.07.2015 5 z 5

Knížka neměla chybu, přečetla jsem ji na jeden zátah a po přečtení dlouho přemýšlela a trošku se v ní viděla.... a možná to je jen náhoda ale předevčírem ( asi 14 dnu po dočtení knížky) jsem se seznámila s mužem který mimo jiné leze po zmrzlých ledopádech.... že by náhoda? uvidíme jaký bude můj příběh....! Za tuhle knížku každopadně velké díky ;-)

Mauj
24.07.2015 5 z 5

Super knížka, oddychovka, ale napínavá, nechybí spousta humoru a romantika. Prostě se čte jedním dechem :-)

HančaŠ
19.07.2015 5 z 5

Tahle kniha se mi dostala do ruky jako dárek k narozeninám od kamarádky. Popravdě jsem od ní moc nečekala, protože české autorky mě častou zklamou. Nicméně musím přiznat, že jsem byla velmi příjemně překvapená a že to kamarádka vážně trefila. Kniha byla vtipná a čtivá, což byl také důvod k tomu, že jsem ji přečetla téměř na jeden zátah.
Vážně dobrá knížka! =)

mac.martina
26.06.2015 5 z 5

tak tohle byla bomba knizka hned jsem se do ni zacetla a nemohla prestat :-) Moc doporucuju :-)

Dadys
26.06.2015 5 z 5

Vtipná knížka pro dámské pohlaví :)

bookcase
22.06.2015 5 z 5

Opět super zábavné čtení, i když tentokrát na vážnější notu.

Veve131
21.06.2015 5 z 5

Kniha byla super! Přečetla jsem ji za odpoledne, jen mě překvapil tak náhlý konec. Už se těším na další knihu od Kateřiny :-)

Denčaa
14.06.2015 4 z 5

U knihy mě překvapil náhlý konec. Přišlo mi to opravdu hodně krátké, což je škoda, příběh se podle mě dal pěkně rozvést a některé pasáže, konkrétně ten konec, nemusel být tak utlý. Ale na druhou stranu to byla příjemná změna, že autorka šla rovnou k věci, neokecávalato to kvantem oklik, myšlenek a podobných věcí. Humor, který je typický pro knihy od Petrusové, který nechyběl ani v tomto příběhu, byl jako vždy skvělý a člověk se úžasně pobavil. Hlavně u skloňavání slova Kopřiva. Už se moc těším na další knihu od této úspěšné a výborné spisovatelky.

Jity-Lovies
05.06.2015

Musím říct, že je to úžasná kniha, dá se přečíst rychle - vlastně jsem jí přečetla za jedno dopoledne a to jsem musela stihnout ještě několik dalších věcí :)
Zařazuji do takové té "oddechové literatury" :)

klarinka9974
28.05.2015 5 z 5

Skvělá kniha o lásce, jídle, práci a nebezpečném sportu, doplněna o kouzelné recepty nad kterými se vám zbíhají sliny :)

lenia1
26.05.2015 4 z 5

Pripomina mi to romany ktere jsem cetla ve 14ti od lanczove apod..nijak narocny pribeh, ale rohodne dobre ctiva oddychovka..bavi me styl psani autorky..rt

jitka7
25.05.2015 4 z 5

Hezká kniha, velmi vtipná, moc mě to bavilo...

malazluta
22.05.2015 3 z 5

Moje první setkání s touto autorkou a obávám se, že i poslední. Kniha mě moc neoslovila, ale to se stává - byla vtipná, příjemně se četla, ale s posledním "stránkou" zmizel i jakýkoliv zájem o příběh a nezůstalo nic. Navíc mě naštvalo, že zakoupená e-kniha končí někde na 75% a zbytek byly jenom reklamy na další knihy autorky, což považuju za podpásovku od nakladatelství (uznávám, že za toto autorka asi nemůže).

lea6493
21.05.2015 5 z 5

tak tahle kniha se prostě povedla. Bavila mě více než S hlavou v pejru nejspíše že toto téma mi bylo bližší

Vitner
17.05.2015 5 z 5

Nikdy bych nevěřila že tak idilický příběh může skončit takto. Nádherná oddechovka u které se ani nemusí moc přemýšlet nad dějem. Jen se jím můžete nechat unést a prostě se postupně dopracovat až ke konci. V průběhu knihy se objevovaly recepty a kulinářské postřehy které krásně navazovaly na děj a ještě byly vysvětlené velmi polopatě. :-)
Prostě oddechová kniha podle mého gusta.

ElisR1
16.05.2015 4 z 5

Příjemná oddechovka, která pobaví.

jana1306
07.05.2015 5 z 5

Dobrá oddychovka. Přečetla jsem jí na odpoledne a dost mě pobavila. Opravdu vtipný způsob psaní, který zaujme. Je to první knížka od této autorky, co jsem četla ráda si přečtu i jiná díla.

MartinaF
07.05.2015 5 z 5

Tento kratičký příběh byl nabitý vtipem, romantikou, dobrý jídlem. Moc jsem si čtení užívala a jsem ráda, že jsem konečně přečetla nějakou knihu od této autorky.A podnítilo to mou zvědavost natolik, že si obstarám i další knihy.