Pomazánky a saláty - V kuchyni rychle a snadno
Jana Horecká

Pomazánky a saláty patří k nejrozšířenějším produktům studené kuchyně. V dnešní době jsou neodmyslitelnou součástí naší stravy. Nejenže tvoří velmi chutnou stravní složku v naší výživě, ale jsou i zdrojem vitamínů, minerálních látek, vláknin a jiných výživných látek, nezbytných k zachování zdraví lidského organismu i dobré nálady. Výrobky studené kuchyně, které díky své oblibě a možnostem různého uplatnění vytvořily samostatné kuchařské odvětví, mají několik výhod. Můžeme si je připravit v předstihu, podávat ve větším časovém odstupu a rovněž se dají vhodně kombinovat s teplým jídlem. Věříme, že množství receptů k přípravě různých druhů pomazánek a salátů, které vám nabízí tato kniha, obohatí váš jídelníček nejen po chuťové stránce, ale i z hlediska zdravé výživy.... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2003 | ![]() |
1990 | ![]() |
2004 | ![]() |
2004 | ![]() |
1999 | ![]() |
Jak si udělat rychle pomazánku, když máme právě tak málo jídla v hlubokých horách? I na to autorka myslí a pár receptů i pro tuhle situaci v knize dává.