Pomazánky a saláty - V kuchyni rychle a snadno přehled
Jana Horecká
Pomazánky a saláty patří k nejrozšířenějším produktům studené kuchyně. V dnešní době jsou neodmyslitelnou součástí naší stravy. Nejenže tvoří velmi chutnou stravní složku v naší výživě, ale jsou i zdrojem vitamínů, minerálních látek, vláknin a jiných výživných látek, nezbytných k zachování zdraví lidského organismu i dobré nálady. Výrobky studené kuchyně, které díky své oblibě a možnostem různého uplatnění vytvořily samostatné kuchařské odvětví, mají několik výhod. Můžeme si je připravit v předstihu, podávat ve větším časovém odstupu a rovněž se dají vhodně kombinovat s teplým jídlem. Věříme, že množství receptů k přípravě různých druhů pomazánek a salátů, které vám nabízí tato kniha, obohatí váš jídelníček nejen po chuťové stránce, ale i z hlediska zdravé výživy.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomazánky a saláty - V kuchyni rychle a snadno. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Pomazánky a saláty - V kuchyni rychle a snadno v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2003 | Velká babiččina kuchařka |
1990 | Velká barevná obrazová kuchařka |
2004 | Velká kniha moučníků |
2004 | Velká kuchařka naší babičky |
1999 | Dělená strava - recepty pro zdraví, štíhlost a krásu |
Jak si udělat rychle pomazánku, když máme právě tak málo jídla v hlubokých horách? I na to autorka myslí a pár receptů i pro tuhle situaci v knize dává.