Rytmus, já & Malychin

Rytmus, já & Malychin
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521277/bmid_rytmus-ja-a-malychin-tCb-521277.jpg 4 1129 1129

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho. Dvě kapely, tři kontinenty, devadesát dní. To bude brnkačka! Kdyby jen Saša Malychin, zpěvák té druhé kapely, neměl tak nádherné tělo… výjimečnou osobnost… a nebyl tak neskutečně vtipný… Nezamilovat se do něj je zkrátka fuška.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)

Rhythm, Chord & Malykhin, 2015

barbb8k
03.06.2020 5 z 5

Kniha neměla žádnou zápletku, což mně většinou u knih vadí, ale u této mi to vůbec nevadilo.
Romantická linka byla dokonalá. Sašenku jsem si okamžitě zamilovala.
Z knihy jsem si vypsala asi 25 citátů a vtipů a nalepila jsem přibližně 30 lepíků, což je co říct.
Během celého příběhu jsem se strašně nasmála, že se mě i často chodila sestra ptát, jestli jsem vůbec normální.
Jinak kniha je strašně čtivá a děj byl i celkem logický, což se u knih bez zápletky moc neděje.

Hlavní hrdinku Gaby a její přátelé jsem si zamilovala hned na začátku, protože to prostě nešlo jinak.

Tesset
02.06.2020 4 z 5

Pecka. Akorát mám výhradu - často se tam všechno opakovalo. Ale na to že to v podstatě nemělo žádnou zápletku to bylo fajn. Prostě takové pohodové čtení, u kterého se člověk zasměje.

Shinstria
01.06.2020 5 z 5

Její knihy mě berou za srdce. Stejně jako hlavní hrdinové se propadají lásce pomalu - ale trvale, jsem se já zamilovala do autorčina stylu, humoru, otevřenosti, váhavosti. Baví mě, že její knížky nejsou o dokonalých lidech, že se její postavy nezamilují jen co se spatří, že upřímně a otevřeně mluví o potřebách lidského těla, zbožňuju ten její humor, který mě donutil se hlasitě smát. **MENŠÍ SPOILER**
Moc jsem se bavila nad vztahem mezi dvojčaty a jejich přáteli. Ještě víc mě kniha nadchla když se ukázalo, že Šaša není takový ten "bad boy" co klátí každou fanynku. (Což jsem upřímně čekala, protože ve většině knih by to tak bylo)
No prostě jsem si knihu 100% užila. - přečetla jsem jí za necelý den. A rozhodně si jí přečtu zas!

Denisa31
31.05.2020 3 z 5

No, úplně nevím co si o té knize myslet. Takový lepší průměr. Docela mi vadilo, to časté zmiňovaní špatné hygieny. Navíc na to, ze postavam bylo ke 30, tak to na mě působilo, ze čtu něco o pubertacich. Chyběla mi tam určitě i nějak zápletka. No, tato kniha ve mě asi nic zajímavého nezanechá.

Ditules
31.05.2020 4 z 5

Zapata je královnou slowburn romancí. Čtenář se u dost zasměje.

-Sinéad-
31.05.2020 5 z 5

Naprosto skvělá kniha. Není jí co vytknout.

Petra38
30.05.2020 5 z 5

Musim priznat,ze na zacatku pribehu jsem silne pochybovala,ze by me mohla kniha uchvatit. Ale stalo se...! Pribeh se rozjel a ja se vsech sil doufala ze to bude laska jak tram,jako kdyby to mohlo byt v romanťárnách jinak.???? Proste musim pouzit klišé ale melo štavu. Co se tyče konce, cekala jsem louceni-shledaní-vyreseni zvdalenosti...a ono ne e , jak se celou knizku autorka pitvala jejich vztahem tak pak to vzala hákem ale uspech. ???? urcite po pribehu zatouzim znovu, doporučuji .....????

jaspis
30.05.2020 5 z 5

Pro mě parádní romanťárna. :-) Vtipné, odlehčující, zábavné, milé... Holky, přiznejme si, která by si to s Gaby hned nevyměnila? Jestli tohle přečte někdo z Fragmentu, vůbec se nestyďte a vydávejte další její knihy. Je co číst.

kikizubik
30.05.2020 4 z 5

Příběh byl super - rychle to plynulo, Gaby byla sympaťačka a Saša byl sexouš. Líbil se mi vztah mezi Gaby a jejím bratrem a dvěma kamarády...
Jediná výtka, kterou na knihu mám jsou vtipy o hovnech a sračkách - podle mého tam byli v mnoha případech zbytečné, ale co už.
Určitě si v budoucnu přečtu i další knihy od autorky.

wotana
30.05.2020 5 z 5

Stejně jako Kulti jedním slovem SUPER.

Maki09
29.05.2020 4 z 5

Od autorky jsem četla již její předchozí knihu Kulti. A musím říct, že tato kniha jej ještě lepší než ta předchozí. Knihu jsem přelouskala během jednoho dopoledne, děj, který lehce plynul mě pohltil a hlavní postavu jsem si zamilovala. Také jsem se během knihy dost nasmála. Takže určitě doporučuji! :D Co se týče konce, navážu na předchozí komentář, se kterým musím souhlasit. Chybí nějaké vyvrcholení. Připadá mi, že je příběh zbytečně rychle ukončený, což je škoda.

Anira
28.05.2020

Kniha od této autorky byla už mou druhou. První knihu, kterou jsem četla byla Kulti, která mě ze začátku moc nenadchla ale postupem jsem se začetla víc a víc, proto pro mě byla tato kniha velkým PŘEKVAPENÍM! Velmi příjemným překvapením. Kniha mě chytla už od samého začátku, byla vtipná a dobře napsaná, jediné co bych vytkla je to, že v knize nebylo žádné velké vyvrcholení nebo nějaký zvrat, i přesto musím však dát 5*, protože knihu jsem si zamilovala a věřím, že jsem ji nečetla naposledy.

Ta.Nejchytrejsi
27.05.2020

Tato knížka byla u mě první od Zapaty a musím říct, že bomba!! Nejsou tam žádné zbytečné komplikace a celou knížku jsem se řechtala jak prominutá. Líbí se mi, že se jejich vztah vyvíjel pomalu a reálně. Prostě bomba!!

Lucienna
24.05.2020 2 z 5

Pro me bohuzel veliky zklamani :-( misty jsem se smala , za to taky davam ty tri hvezdy .. ale celkove jsem se modlila aby uz byl konec :-( skoda, autorku mam moc rada, knizek prectenych nekolik a nekolikrat ale tuhle uz znova neotevru :-(

Prchalka
24.05.2020 5 z 5

Já ty její knížky prostě můžu :) bavil mě Kulti a moc mě bavila i tato knížka. Celé to tak nějak plynule běželo, postavy jak hlavní, tak vedlejší se mi moc líbily. Moc jsem se bavila na slovních přestřelkách. Bylo to celé takové milé a i když nenastal žádný velký zvrat, tak jsem se opravdu nenudila.

Nuttelka
24.05.2020 5 z 5

Sašenka sušenka ♥ to je miláček :-) A Gaby, to je číslo :-)
Nejdřív jsem si myslela, že "slow romance" nebude moc pro mě, ale nakonec jsem se zakousla a bavila jsem se. Neumím si tedy představit, jestli to takto vypadá, když se jezdí turné, ale myslela jsem, že s mladými kluky to bude více bouřlivější :-))) Moc mě bavily slovní přestřelky, sourozenecká láska a mít ještě takové nejlepší kamarády, šťastná to holka :-) Asi dám i toho Kultiho, kterého mám ve svém dlouhém seznamu k přečtení.
Romantické dušičky, doporučuji!

Zomy
23.05.2020 5 z 5

Já věděla předem (na základě stylu Kultiho), že se mi Rytmus bude líbit. Ale stejně mě překvapilo, jak moc.
Mariana Zapata je zkrátka skvělá. Její knihy jsou vtipné, trošku pohádka (povahy mužských hrdinů, jak jsou si jistí tou pravou a neváhají si na ni počkat).
Ale to, jak se pozvolna vytváří vztah mezi mužem a ženou, z kamarádů k milencům, jak se mezi sebou baví, jak do toho zapadají jejich ostatní rodinné vazby, to je vlastně neuvěřitelně reálné.

Celou knihu jsem se usmívala, až smála, a opravdu to na mě působilo jako hojivý balzám na duši.

happy19
22.05.2020 3 z 5

Cílová skupina rozhodně nejsem,ale autorky osobitý styl psaní rozhodně můžu,-)
Jj,hudebníci jsou ve všech směrech divá zvěř:-D...amen

LilyJane
22.05.2020 3 z 5

Musím říct, že oproti ostatním knížkám autorky, mi tato přišla drobet slabší. Ale docela to vynahrazoval humor. Zapata píše strašně čtivě a knížka doslova ubíhá pod očima.
Je to ale slow burn, takže zhruba od půlky knížky už člověk jenom čeká, kdy ty dva trotly konečně napadne něco udělat :)
Kolem a kolem je to příjemné oddechové čtení, u kterého se člověk zasměje. A to mám na tom nejradši.

Laféeverte
21.05.2020 3 z 5

Tenhle žánr běžně nečtu, takže to prosím berte jako názor někoho, kdo se orientuje na sci-fi, fantasy, postapo a tak...Takže...bavilo mě sledovat to seznamování, i ta atmoška mezi klukama z kapely, hlavní hrdinka byla dost v pohodě, její idol taktéž. Bylo to ale dost pomalé...každej už by tak v půlce knížky došel k závěru, že Saša asi nechce být jenom kámoš, takže namlouvat si ještě dalších sto stran, že jako nic...Saša se mi zdál až moc dokonalý, ale to asi hlavní hrdina v těchto knihách bývá. Občas mi příšlo, že hlavní hrdinka dělá z komára velblouda a řeší zbytečnosti, ale co už, nějaké překážky musí být překonány, aby to mohlo skončit šťastně...takže celkově to hodnotím jako příjemné čtení pro zpestření mého běžného knižního záběru.