Rytmus, já & Malychin
Mariana Zapata
Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho. Dvě kapely, tři kontinenty, devadesát dní. To bude brnkačka! Kdyby jen Saša Malychin, zpěvák té druhé kapely, neměl tak nádherné tělo… výjimečnou osobnost… a nebyl tak neskutečně vtipný… Nezamilovat se do něj je zkrátka fuška.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Fragment (ČR)Originální název:
Rhythm, Chord & Malykhin, 2015
V této knize se opět ukázal autorčin skvělý smysl pro humor, příběh od začátku přímo srší vtipem a vy nemůžete jinak než se nahlas rozesmát. Na léto je to ideální čtení, které rozhodně všem doporučuji. Už se moc těším na další knihy od této autorky.
Teď mám chuť se sbalit a vyrazit na turné se svou oblíbenou kapelou, jo to by byl život. Jinak super příběh, moc jsem se nasmála.
Krásné, lehké, milé, odpočinkové, dobře plynující počteníčko. Hodně jsem se při čtení nasmála. Na léto značka ideál.
Některé knížky, bych po dotčení nejraději hned zase otočila na první stránku a začala znovu od začátku. A tohle byla jedna z nich... Už teď vím, že si ji brzy přečtu znovu.
Ja tu zenskou proste zeru .... myslim teda jako autorku. Kulti byl BOZIIIII a Malychin jakby smet :)
Pribeh byl vtipnej, milej, krasne odsejpal, postavy byly uzasny.
Kulti ma tech superlativu o kousek vic, ale i tak se Malychin zapsal do meho srdce.
Nehorázne som sa na túto knihu tešila, bo Kultiho pomalá romantika ma neskutočne očarila a práve to je to, čo mi v súčasných knihách veľmi chýba. Pomalej romantiky som sa síce dočkala, ale mala som veľký problém obľúbiť si postavy na základe ich povedala by som teenagerského správania, hoci im už ťahalo na 30. Nakoniec som si zvykla na tie ich priblbé vtipy a prejavy, kniha sa ľahko čítala, ale možno aj kvôli mojim vysokým očakávaniam som skôr bola sklamaná.
ÚŽASNÉ! jedním slovem ÚŽASNÉ! Knihu jsem měla přečtenou opravdu rychle. Je to sladké, opravdu vtipné a hrozně čtivé :D Jakože já úplně nějaké romanťárny nemusím, ale tohle bylo romantické úplně akorát a stejně jsem se u toho pořád culila jako blázen! Skvělá letní oddychovka pro dospívající i dospělé ženy, moc doporučuji ;D
Po delší době super knížka, která se četla sama a příběh byl skvělý. Musela jsem se smát nahlas u některých momentů, jinak to nešlo. Určitě se ke knížce vrátím za nějaký čas.
Autorku mám ráda, knížka nezklamala, byla vtipná docela rychle se četla, ale na mě tam bylo moc nechutných vtípků. Jinak to byl zajímavý pohled do zákulisí koncertů.
Velmi dobrá kniha. Skvěle se čte, není to jen jednoduchá romantika, a člověk se přiblíží i k hudebnímu průmyslu. Autorka umí velmi dobře popsat postupný vývoj u postav, což knize dodává na charakteru.
Za mě rozhodně nejlepší knížka tohoto roku, ne-li vůbec. Autorka nás umí perfektně představit s postavami a prostředím. Postavy mi sedly ve všech směrech. Hlavní hrdinka mi dodávala velkou energii a já četla dál a dál abych se dozvěděla co zase provede. Autorčin styl psaní mi strašně sedl, jako ještě u nikoho jiného. U jejích knížek se vždycky směju nahlas a to se mi u knížek stává opravdu málo. U Rytmuse i Kultiho je opravdu náročné nezamilovat si hlavní postavy. Ať už rozumíte muzice a fotbalu nebo ne, autorka Vás vtáhne do děje a až na konci si konečně oddychnete a řeknete to svoje PÁNI. Rozhodně velké doporučení pro všechny milovníky slow-burn romance.
Já knížky od téhle autorky prostě zbožňuju, i když je tohle teprve moje druhá. Knížka je slow-burn romance příběh, jak už je pro mě u autorky známé. Hlavní postavy jsou sympatické, jediný maličký minus pro mě je, že jsou starší , ale nijak mi to nevadí. Sašu jsem si maximálně oblíbila, ale to samozřejmě i hlavní hrdinku příběhu, Gaby. Autorka krásně vystihla všechny vztahy mezi Gabyinými přáteli a jejím dvojčetem. U knížky jsem se i zasmála nahlas, což se mi stalo předtím tak maximálně u Kultiho. Prostě nemám co vytknout. Pokud jste nebyli nadšeni z knížky Kulti,ať už to bylo třeba jen kvůli velkému množství fotbalové tématiky nebo podobně, dejte Malychinovi šanci! ❤️ Za mě určitě velké doporučení.
Tak to bylo boží!!! Gaby, Sašu, Eliho a ostatní jsem si hned zamilovala, jejich pošťuchování mě strašně bavilo a prakticky celou knížku jsem se smála nebo minimálně uculovala. Taky se mi líbilo, že se příběh odehrává v hudebním prostředí❤ Moc doporučuji a těším se na další knížky od autorky :)
Hezky se to četlo. Často jsem se nahlas smála, protože vtipných hlášek je v knížce opravdu hodně. Příběh je prostě slaďárna s celkem předvídatelným koncem, ale všechny postavy jsem si zamilovala a celou dobu se bavila. Je to fajná oddechovka. :)
Nevím proč, ale nějak jsem čekala "bad boye", kterého jsem nedostala :D
Kniha je krásná a opravdu se u ní pobavíte. Děj odsýpá a ulítlých hlášek je tu až až ...
Akorát mi občas přišlo, že jsem se vydala na turné s bandou teenagerů a ne partou dospělých lidí.
Příběh jako takový je jedním slovem sladký.
Pokud máte rádi oddechovky a hafo "blbých" vtipů :D, tak je tahle kniha přesně to pravé pro vás.
Pěkné čtení, ikdyž jsem očekávala něco jiného, tohle mě nezklamalo. Čekala jsem nějaké drama, které se teda nekonalo, ale zato byla kniha bohatá na humoru, emocích a vyprávění ze života na turné. Saša byl pěkně sladkej, nejde jo nemilovat a Gabby a její “ďáblíci” pěkně divocí. Trochu mě mrzí, že se tam moc neřešilo dost věcí jako třeba s Liz..
autorčin styl psaní mi v celku vyhovoval, ale na mojí TOP to nestačí. Pěkná oddechovka, která by za mne mohla mít o pár stránek méně.
2019 | Kulti |
2021 | S láskou, Lukov |
2020 | Rytmus, já & Malychin |
2022 | Srdcem proti zdi |
2023 | Drahý Aarone |
Musím říct, že jsem se nesmála tak, jak říkají ostatní čtenáři. Někdy byly vtípky povedené, jindy méně. Chování Gaby a ostatních bych přirovnala k mnohem mladším lidem a né vždycky jsem dokázala jejich chování pochopit. Asi to bude tím, že jsem jiná věková kategorie :-) Celkově je to ale takové pohodové a nenáročné čtení.