S láskou, Eloise
Julia Quinn
Bridgertonovi série
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku. Žena, která se objeví na jeho prahu, mu však vyrazí dech. Je nejenom krásná, ale také sebejistá, a pokud přestane mluvit na dostatečně dlouhou dobu, aby zavřela ústa, sir Phillip netouží po ničem jiném než ji políbit.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2021 , Ikar (ČR)Originální název:
To Sir Phillip with love, 2003
Krásný velmi romantický příběh hlavně na konci. Mě se obzvlášť líbil, takže všem jen vřele doporučuji. Elois je energická dívka, která se jen tak nevzdává a to se mi na ní moc líbilo. Taky jsem se dobře pobavila při scénách s jejími bratry, kteří příběh humorně zpestřili :-)
Po přečtení obsahu jsem si říkala, že zřejmě nebude nic extra, ale opak je pravdou. Byla jsem mile překvapena, že se právě díl S láskou, Eloise stal mým druhým nejoblíbenějším z Bridgertonů. :) Phillip byl sice velmi uzavřený, ale jeho humor se mi líbil. S Eloise tvořili dokonalou dvojku, která říší humorem a později i nečekanou láskou. :))
Dokonalá zábava, nejlepší na hlavním hrdinovi je jeho život, jeho děti a jeho řešení problémů.
2005 | Nevhodný návrh |
2005 | Vikomt, který mě miloval |
2006 | Čekanka |
2008 | Před svatbou |
2007 | Poznáš to z polibků |
Autorka opět nezklamala, moc jsem se těšila na příběh o Eloise, která má moc sympatickou povahu a Phillipův humor dodává tomuto dílu tu "správnou šťávu".