Šéf na smetaně Smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich
Kdy byla francouzská revoluce? V létě. A kdy proběhne Pohlreichova francouzská revoluce? Letošní léto. Zdeněk Pohlreich uvádí spoustu zajímavých receptů s výpravnými fotografiemi, které stojí na francouzské kuchyni a létem milované ingredienci na smetaně.
Přidat komentář
Rozhodně mám Pohlreicha ráda, ale jeho recept na lívance - v této knize - je tak nepřesný a tak... Zkrátka jsem ho musela hodně upravit a pořád to bylo málo. Žádných 35 minut celkově. Hezky 2 hodiny a máte toho plné zuby a nádobí v dřezu.
A dovolím si říct, že lívance umím parádně, ale tyto... Radši bych je vyhodila do koše.
Tímto samozřejmě knihu neshazuji, nemám všechny recepty vyzkoušené, ale!
Je dobrý, to uznávám a kniha je také dobrá, ale všichni máme svých pár mušek.
Štítky knihy
mléčné výrobkyAutorovy další knížky
2013 | Vařte jako šéf |
2020 | Super jednoduše |
2019 | Taková normální kuchařka |
2010 | (Prostřeno) bez servítků |
2017 | Kulinárium |
Recepty Zdeňka Pohlreicha mám ráda, ale v receptu na lívance je dle mého uvedeno špatné množství mouky (500 g). Pro tento recept je max. množství 200 g, dle videoreceptu Zdeňka Pohlreicha má v míse také množství mouky srovnatelně nižší. Jinak zkoušela jsem dalších 10 receptů a bylo vše super.