Stolničení
Gustav Salač
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party... celý text
Přidat komentář
27.03.2017
Knihu jsem musel povinně zakoupit do školy jako studijní pomůcku. Je to celkem pěkně napsaná publikace, sice některé kapitoly jsou celkem dost zastaralé, ale jako základ do školy nebo pro rozšíření informací je to dobrá kniha.
1
Autorovy další knížky
1981 | Stolničení |
1983 | Stolničení |
1990 | Jednotné zásady obsluhy pro pracovníky provozoven veřejného stravování spotřebních družstev |
Kniha, i když je starší, jsou v ní popsány základy. Určitě není výlučně pro odborníky nebo studenty daného oboru. Než půjdu na nějakou akci nebo budu ji pořádat, určitě nakouknu do ní.