Terapie

Terapie
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492015/bmid_terapie-XwO-492015.jpg 4 1201 1201

Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina. Co se s ní přede dvěma lety stalo? A proč o tom nikdo ze sousedů nechce mluvit? Alicina zvědavost se změní v posedlost a ve zdánlivě dokonalém domě se začnou odehrávat nevysvětlitelné věci. B. A. Paris, autorka bestsellerů Za zavřenými dveřmi a V pasti lží, se v Terapii vrací k tomu, v čem je nejlepší - k napínavému psychologickému thrilleru.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

The Therapist, 2021

Dela111
16.03.2022 4 z 5

Terapie je thriller pro ženy, který zpracováním připomíná první dvě knihy této autorky vydané u nás, které byly úspěšnější než ty následující.
V příběhu je dostatečné množství postav, které měly, nebo mohly mít, nějaký vztah k oběti, takže je zde spousta možných motivů ke zločinu i potenciálních pachatelů. Děj je přiměřeně napínavý, bez hluchých míst a dobře se čte.
Asi by se tu pár trochu slabších situací a vysvětlení našlo, ale celkově tato kniha patří mezi ty lepší od B. A. Paris. Čtenářkám thrillerů pro ženy doporučuji.
70%

sebemi
16.03.2022 5 z 5

B.A.Paris zbožňuju, čtu každou její knihu a Terapie mě dostala. Moje myšlenkové pochody při čtení: zabil ji souded, ne tak sousedka, ne ten druhý soused je divný, aha tak zase ne, další sousedka, ne přítel se chová divně atd... :D No přišla jsem na to těsně před hlavní hrdinkou nakonec. Tleskám a doporučuji všema deseti

mysterygirl
16.03.2022 5 z 5

Skvely thriller. Zaver jsem nečekala ani omylem. Podezirala jsem všechny, jen tu jedinou osobu ne

xena2711
15.03.2022 5 z 5

B. A. Paris opět nezklamala. Super thriller ze sousedského prostředí. Děj je tak zamotaný, že až to poslední chvilky vůbec netušíte, kdo za tím vším stojí. Doporučuji.

Irsaf
13.03.2022 5 z 5

Tak tohle bylo parádní počteníčko…
Moje druhá přečtená kniha autorky a opět skvělá…
Do poslední chvíle člověk nevěděl nic…
Jen hádal a špatně…
Fakt super…

Adris
13.03.2022 5 z 5

Příběh je pojat jako "sousedský thriller", v němž se hlavní hrdinka, sama plná tajemství, snaží zjistit více o záhadné vraždě, která se odehrála nedávno v jejím novém domě. Vypadá to, že všichni sousedé mají co skrývat, jde snad nakonec o hromadné spiknutí?

Thriller se mi moc líbil, mám ráda tento typ thrillerů, jako je například Fáma nebo Sedmilhářky atp. Myslím si, že chybu s koupí Terapie neuděláte.