Večírek s hořkým koncem

Večírek s hořkým koncem
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552141/bmid_vecirek-s-horkym-koncem.jpg 4 28 28

Tara série

Když soukromá vyšetřovatelka Tara vyslechne rozhovor dvou zdravotních sester v jeníkovské nemocnici, považuje to za nevinnou konverzaci. Rozhovor ale vyslechne ještě někdo. Někdo, kdo si uvědomí jeho pravý význam. Brzy dojde k vraždě a hned nato k další. Násilí i záhad přibývá a Tara má opět plné ruce práce.... celý text

čef
18.12.2024 4 z 5

Příšerně natahovaný příběh vražd z nemocničního prostředí. Příliš mnoho sester, doktorů a až příliš směšný, věčně omdlévající, trapák - vrchní policejní komisař. Takže majitelka největší české soukromé detektivní kanceláře pátrá osobně po vrahovi s kyanidem draselným, který se ztratil v nemocnici, podezřelých i z Afriky je více než dostatek. Dopracuje se tak k dávné operaci, ale dlouho z toho všeho hlavně genetického zmatku není moudrá a ani já na konci. Řečí mnoho a mnoho, no, někomu se to líbí.

Ív688
15.11.2024 5 z 5

Tara mne baví, občas jsem se sice trochu ztrácela v postavách příběhu, nicméně..
je ten příběh i úsměvný, byť jde o vraždu, popis Olivera, nebo policejního inspektora a jeho pátrací metody se mi zdají jako z jiného světa, prostě nenáročné čtení na odreagování...pokud hledáte milí čtenáři tenhle typ literatury mohu Taru opravdu doporučit..

avicha
26.10.2024 5 z 5

Detektivky této autorky mám rád. A ani tato mne nezklamala.

Mychaela
24.09.2024 1 z 5

Tak tohle byla jedna z nejhorších knížek, co jsem kdy četla! Chvílemi jsem přemýšlela, jestli nejde o parodii nebo nějakou grotesku.
Jednu hvězdičku dávám za námět a zápletku, ta nebyla špatná, až do posledních stran jsem nevěděla, kdo je vrahem, ale ten styl psaní??! To psal nějaký středoškolák v rámci slohovky ve škole, ne? Bože to bylo tak trapný...

"...asi nemusím zdůrazňovat, že vypadal jako debílek. Z úst mu visel jazyk, koulel očima a přešlapoval na místě..."

"Oliver se snažil přemýšlet. Poznala jsem to podle toho, že se drbal v rozkroku a z pusy mu visel jazyk..."

Čvachtavé zvuky mlask, čvacht, čvachty, čvacht.

...a mohla bych pokračovat dalšími a dalšími úryvky. Ani vtipné to nebylo. Jen trapné, amatérské a absolutně neuvěřitelné. To má být seriózní detektivka? S hodnocením 88%?
Tuto autorku už nikdy víc. Děkuji.

Honzin
10.02.2024 5 z 5

Zatím nejlepší, co jsem od autorky četl. Já vidím dva styly, jeden "dějový" a jeden "vyprávěný Tarou". Ten dějový je super a ten vyprávěný to trošku zlehčuje (Tara + komisař). Ale je to čtivé.
U mnoha autorů bych pro přehlednost uvítal jmenný seznam hlavních hrdinů.

Len2očka
28.09.2023 5 z 5

Knížka byla super,všechno bylo zamotané a propletené,postupně se vše vybarvuje,já si čtení užila náramně.

kolacky
03.06.2023 5 z 5

(SPOILER) Dobře zamotané tak, že nevím, proč Lívie i Laura Páleníkovi tvrdily, že je Klářin táta, když to ve skutečnosti byl Rychetský? Ze vzteku? Kvůli pomstě? V tom případě si to zasloužily.

Modrina
04.05.2023 5 z 5

Superwoman Tara, IQ negativní synovci, vrchní inspektor s pokročilou demencí a příběh zamotaný tak, že by člověk podezíral sám sebe - smícháním těchto ingrediencí vznikne totálně nestravitelná šlichta. Tedy vznikla by, kdyby to nenapsala Veronika Černucká. Mně se kniha hodně líbila, příběh sice zamotaný, ale vše do sebe krásně zapadlo. Já jsem velmi spokojená.