1moniccka komentáře u knih
Tak to bylo neco úžasného. Hned u prvni kapitoli jsem měla na krajičku.Byl boj vždy knížku odložit na příště. Fakt luxusss
Konec se dal cekat. Na me to bylo i celkem zdlouhavé a zadne velke zvraty i kdyz s tou mámou bylo smutne. K
Tady jsme se fakt bavila bylo to zabavne. Knizku jsme precetla za jeden vecer a vim jiste ze jo prectu znova. Proste krasa
Knizka byla hodne super dobre udelany v jedne casti jsme si rikal ze mi chybi i pohled od Paula ale na konci chapu i proc. Tohle ke porad dokola ale tohle me bavilo je to meco jineho .
Teda predstava byla jina. Cetlo se to pekne ale cetla jsem od tehle autorky lepsii
To byla jizda. Od knizky se nedalo odtrhnout a konec byl zas na masakr uz se nemuzu dockat pokracovani.
Jaj od zacatku to byla jizda bylo to neco teda jen skoda ze to tak pokracuje a musim cekat ale stoji to zato uz se nemuzu dockat
Knizka nebyla spatna a ni zas dobra děj byl celkem dobry,trochu nekdy nekde zdlouhavy.prostredi je neco jineho nez je zvykem ale prvni dil mi přišel lepsi aĺe hold to tak byva ze se srovnává ted sup cist dalsi :-)
Rychlá oddechovka četlo se to dobře i když zápletka divná spis jsem čekala že tam bude něco okolo vztahu mezi Filipem a Maxem
Knížka byla zase super jinak to ani neumí. Cely děj byl skvěly jen mi přišlo že celou knížku tam řeší že mu to nemůže říct a pak to bylo strašně sup sup a byl konec ani nic jak proběhl rozchod v Londýně ale jinak bylo to super
Je to neco nečekaného a nového ale i tak to zaujme me teda naopak jinak du cist dalsi díl tak jsme zvedava nemam rada nedočtene knihy i serie :-)
To byla jizda. Chudak holka cim si prosla a jeste dvakrat des.Cela serie byla hodne povedená vsechny knizk byly jine a skvele propokene moc se mi to libi
Dej byl super a hodne me mrzelo cim si musela Fallen projit jeste k tomu jeste pubertacka.Medoc byl pohodar a dobre se sevsim popral.
Knizka nebyla spatna hlavne zápletka s kamarádkou ale autorky maji mnohem lepsi knizky.
Jedina knizka kterou proste nedoctu vsechny dily byly dobry a tesila se jak budu cist pokracovani ale tad me nic moc nelaka
Konec byl takovy rychli na to jak bylo vse rozepsané. jinak knizka byla dobra cetla se skvele vrele doporucuji
Jejda to byla jizda knizka byla super strasne dobre se cetla vim ze si ji jeste hodne krat prectu byla fakt skvela a prostredi bylo uplne neco jineho a trochu odlišného .Dlouho jsme něco tak skveleho necetla
knížka je prostě luxus četlo se to velmi dobře skvěla na dlouhé večery určitě si ji ještě přečtu.