1v8na komentáře u knih
Příběh byl velmi poučný. Nechápu, jak může být chlap, který má vysoké postavení a vydělává dost peněz, takový tyran, jako byl pan Foltýn. Nejvíc obdivuji paní Foltýnovou, který s ním tak dlouho vydržela.
Kniha byla velmi napínavá opět. Ovšem bylo zde celkem přeplácáno láskou a sexem.
Bylo to velmi smutné, je mi Venduly strašně moc líto. Konečně našla štěstí a osud si s ní zase zahrál krutě a to velmi krutě.
Příběh byl velmi napínavý. Udivilo mne, že se z Eleny stal upír a ještě víc mne udivilo, že Katherine před pětiset lety neumřela. Stefan i Damon dokázali bojovat spolu a ne proti sobě, což bylo vynikající. Těším se na další díl.
Příběh byl velmi napínavý a strašidelný.Stefanse odsuzuje zato, že je upír a miluje Elenu, která lidská bytost. Ale co když se stane upír i z Eleny?
Příběh byl velmi napínavý. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a nemohla jsem přestat číst. Byl to opravdu silný příběh, plný napětí, lásky či zrady. Moc se mi líbil
Z této knihy jsem četla dvě povídky a to
Šakalí léta - tento příběh byl parádní a ze všedního života. Nejvíce se mi líbil Kšanda a Bejby. Stálo to opravdu za přečtení.
A pak jsem přečetla Pelíšky - Moc zajímavý příběh a velmi si mi líbil.
Teď si chci najít čas a oba dva příběhy vidět i ve filmové verzi, abych to mohla porovnat, co je lepší, zda kniha nebo film.
Bylo to velmi napínavé a tajemné. Nemůžu vystát Stefanova bratra Damona. Zajímalo by mě, co se Stefanem udělal. Těším se, až se ke mně dostane druhý díl.
Velmi pěkný příběh. Opravdu velice zábavný. Nejvíce se mi líbil malý Bastík a Maxík. A hlavně popis Maxíkova příchodu na svět.
spoiler - příběh byl velmi napínavý. Fascinovala mě Denise, která se jevila jako andílek, ovšem nakonec zradila svou nejlepší kamarádku a odnesla to svým vlastním životem.
Kniha byla velmi napínavá. Fascinoval mne přístup Corinne k tomu, že musela začít úplně od znova. Ráda bych si přečetla i třetí díl.
spoiler - Je to parádní a úžasné, naprosto strhující příběh, který neměl chybu. Velmi se mi líbila kniha, film byl o něco horší, protože tam se špatně popisuje rozpor mezi jednou a druhou duší v jednom těle.
Bylo to báječné. Napínavý příběh. Nejvíc se mi líbila ta část ze středověku.
Příběh se mi velmi líbil. Doporučil mi ho taťkův kamarád a s radostí mohu říct, že už nejsem kulturní barbar. Líbil se mi jak film, tak i kniha.
Je to velmi pěkný díl, jen ty dvorské intriky mi opravdu lezou krkem.
Kniha byla parádní, velmi se mi líbila. Na to, že většínou povinnou četbu nemám ráda, tak tahle kniha byla výborná. Byla velmi pěkně ilustrovaná.
Malého prince jsem četla i v komixové podobě a to se mi četlo i o trochu lépe.