1v8na 1v8na komentáře u knih

Hon na kluky Hon na kluky Věra Řeháčková

Příběh byl velmi poučný. Nechápu, jak může být chlap, který má vysoké postavení a vydělává dost peněz, takový tyran, jako byl pan Foltýn. Nejvíc obdivuji paní Foltýnovou, který s ním tak dlouho vydržela.

10.09.2014 4 z 5

Pronásledovaná Pronásledovaná Kristin Cast

Kniha byla velmi napínavá opět. Ovšem bylo zde celkem přeplácáno láskou a sexem.

08.09.2014 4 z 5

Život jako pohádka Život jako pohádka Zuzana Francková

Bylo to velmi smutné, je mi Venduly strašně moc líto. Konečně našla štěstí a osud si s ní zase zahrál krutě a to velmi krutě.

08.09.2014 5 z 5

Harry Trottel a ta jemná tenata Harry Trottel a ta jemná tenata Peter M. Jolin (p)

byla to pěkná BLBOST!

04.09.2014

Zášť Zášť Lisa Jane Smith

Příběh byl velmi napínavý. Udivilo mne, že se z Eleny stal upír a ještě víc mne udivilo, že Katherine před pětiset lety neumřela. Stefan i Damon dokázali bojovat spolu a ne proti sobě, což bylo vynikající. Těším se na další díl.

Souboj Souboj Lisa Jane Smith

Příběh byl velmi napínavý a strašidelný.Stefanse odsuzuje zato, že je upír a miluje Elenu, která lidská bytost. Ale co když se stane upír i z Eleny?

03.09.2014 3 z 5

Šepot Šepot Isabel Abedi

Příběh byl velmi napínavý. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a nemohla jsem přestat číst. Byl to opravdu silný příběh, plný napětí, lásky či zrady. Moc se mi líbil

03.09.2014 4 z 5

Šakalí léta - Pelíšky - Pupendo - Filmové povídky Šakalí léta - Pelíšky - Pupendo - Filmové povídky Petr Jarchovský

Z této knihy jsem četla dvě povídky a to
Šakalí léta - tento příběh byl parádní a ze všedního života. Nejvíce se mi líbil Kšanda a Bejby. Stálo to opravdu za přečtení.
A pak jsem přečetla Pelíšky - Moc zajímavý příběh a velmi si mi líbil.
Teď si chci najít čas a oba dva příběhy vidět i ve filmové verzi, abych to mohla porovnat, co je lepší, zda kniha nebo film.

Rozbité vánoční sny Rozbité vánoční sny Luděk Stínil

Celkem fajn oddechovka, taková komická

03.09.2014 3 z 5

Probuzení Probuzení Lisa Jane Smith

Bylo to velmi napínavé a tajemné. Nemůžu vystát Stefanova bratra Damona. Zajímalo by mě, co se Stefanem udělal. Těším se, až se ke mně dostane druhý díl.

Líbáš jako Bůh Líbáš jako Bůh Marie Poledňáková

Velmi pěkný příběh. Opravdu velice zábavný. Nejvíce se mi líbil malý Bastík a Maxík. A hlavně popis Maxíkova příchodu na svět.

03.09.2014 5 z 5

Most do Země lásky Most do Země lásky Lenka Lanczová

spoiler - příběh byl velmi napínavý. Fascinovala mě Denise, která se jevila jako andílek, ovšem nakonec zradila svou nejlepší kamarádku a odnesla to svým vlastním životem.

03.09.2014 5 z 5

Obejmi mě, lásko Obejmi mě, lásko Šárka Jínová

Příběh se mi velmi líbil, byl pěkný a napínavý.

29.08.2014 5 z 5

Zpátky z Afriky Zpátky z Afriky Corinne Hofmann

Kniha byla velmi napínavá. Fascinoval mne přístup Corinne k tomu, že musela začít úplně od znova. Ráda bych si přečetla i třetí díl.

28.08.2014 5 z 5

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

spoiler - Je to parádní a úžasné, naprosto strhující příběh, který neměl chybu. Velmi se mi líbila kniha, film byl o něco horší, protože tam se špatně popisuje rozpor mezi jednou a druhou duší v jednom těle.

Nechci, abys odešel Nechci, abys odešel Luděk Stínil

Kniha byla hodně oddechová, taková pohodová četba

27.08.2014 3 z 5

Čarodějky Čarodějky Barbora Hrůzová

Bylo to báječné. Napínavý příběh. Nejvíc se mi líbila ta část ze středověku.

Tmavomodrý svět Tmavomodrý svět Zdeněk Svěrák

Příběh se mi velmi líbil. Doporučil mi ho taťkův kamarád a s radostí mohu říct, že už nejsem kulturní barbar. Líbil se mi jak film, tak i kniha.

27.08.2014 4 z 5

Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie Marija Jurić Zagorka (p)

Je to velmi pěkný díl, jen ty dvorské intriky mi opravdu lezou krkem.

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Kniha byla parádní, velmi se mi líbila. Na to, že většínou povinnou četbu nemám ráda, tak tahle kniha byla výborná. Byla velmi pěkně ilustrovaná.
Malého prince jsem četla i v komixové podobě a to se mi četlo i o trochu lépe.

26.08.2014 4 z 5