1v8na komentáře u knih
Spoiler - I tady se mi příběh velmi líbil. Byl napínavý do poslední stránky. Nemohu se dočkat třetího dílu. V tomto druhém díle mě trocho více začalo rozčilovat to, že najednou si Tris a Tobias přestali důvěřovat... Neříkali si všechno a tím pádem se mezi ně vetřela nedůvěra a strašně je to ničilo a sžíralo. I přes to, že mě některé pasáže vadily se mi kniha líbila. Byla jsem ráda, že si to nakonec Tris a Tobias vyříkali....
I třetí díl se mi velmi líbil. Byl napínavý, dobrodružný, plný odhodlání a lásky. Dost mě překvapoval Peeta.
A přiznám se, že u této knihy jsem si trošku i poplakala...
Příběh se mi velmi líbil, opravdu se mi velmi, velmi líbil. Bylo to velmi pěkné. Nejvíc na mě zapůsobil Finnick, Johanna a Diod s Dratkií. Kapitol se mi čím dál tím víc hnusí. Prezidenta Snowa nemohu vystát.
Super. Nevím, jak mohla autorka z pouhého snu udělat takový citový příběh, ale je to super. Jen mi trochu vadí Bella.
Ten příběh je jedna velká jízda. Je napsaný velmi poutavě a emocionálně.
Byl mega čtivý. Začetla jsem se a nemohla jsem přestat a od knihy se odtrhnout.
Mohu ji jen doporučit
Na to, že mi Sawyer v předešlých dílech nesedla, v tomhle díle mi vyrazila dech.
Najednou jsem pochopila její jednání a i ten důvod jejího jednání.
Příběh byl naprosto senzační. Byl nádherný, kouzelný a totálně nabitý emocemi.
První díl série mě dostal, tento mě naprosto odrovnal. Bavilo mě to, bylo to svižné, romantické, parádní.
Parádně jsem se odreagovala a nechala se příběhem Dawn a Spencera naprosto pohltit.
Už teď se těším na příběh Sawyer.
Kniha byla velmi čtivá a neskutečně moc se mi líbila.
Oceňovala jsem, že v sérii příběhů z Green Valley nechyběl příběh kuchaře Sama a jeho dcery Mayi.
Leonii byla velmi sympatická a milá. Fascinovalo mě její povolání - sládek - typické pro Německo, ale netradiční pro dívku.
Škoda jen, že jde o poslední díl ze série.
Líbila by se mi ještě jedna kniha, ve které by byly všechny páry, ale s odstupem několika let.
Navazuje na první díl. Potkáváme se i s Lenou i Ryanem.
Izzy a Will mi byly velmi sympatický.
Oblíbila jsem si je.
Líbí se mi i popis Skalistých hor.
Seznamujeme se i s novými postavami.
Za mě spokojenost
Kniha se mi líbila. Byla čtivá.
Je zde vykreslená doba před první světovou válkou, kdy bylo panstvoe z vyšší společnosti a prostý lid. To mě zaujalo.
Hlavní hrdinka Marie mi byla velmi sympatická. Líbila se mi její průbojnost ale i loajálnost. Přesně věděla, kde má své místo.
Sága i její zpracování se mi líbí. Bylo to pohodové čtení. Už teď se těším na další díly.
Ze začátku jsem se nemohla začíst. Přišlo mi na jednu knihu že je v ní neskutečně moc odbornosti, kterým jsem ze začátku neholdovala.
Nicméně jakmile se spojili Sharko s Hennebellovou, tak to nabralo spád.
Poté jsem se již nechala unášet realitou, akcí, napětím, Ale i i láskou a brutalitou.
Líbí se mi pohled jak ze strany Hebebellove tak i Sharka.
Za ně super.
Už teď se těším na další díly.
Pro mě byla kniha vrácení do dětství. Měla jsem ráda dilm, který jsem viděla první a když jsem v knihovně viděla knížku, tak jsem si říkala, že bych ji mohla zkusit.
Náramně jsem se u toho pobavila. Bylo to odpočinkové čtení s pěknými ilustrucemi.
Kniha byla velmi čtivá, velmi bohatá, je nabitá emocemi, láskou, přátelstvím, oporou, ale je i o tom, že osud dokáže rozdávat rány.
Oba hrdinové mi byli sympatičtí.
Oceňuji i ukázky slam poezie.
Kniha mi zlepšila náladu.
Z knihy mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu měla dobrodružné a hltací části, které mě bavily a opravdu jsem je hltala. Podporovaly to i krátké kapitoly, zakončené zápisky z deníku z protektorátní Ostravy.
Na druhou stranu měla kniha rozsáhlé popisné pasáže, které mě nudily.
Musím uznat, že příběh z protektorátní Moravské Ostravy mi přišel promyšlenější a o dost lepší.
Kniha mohla být o dost kratší, o to větší by u mě měla úspěch.
Jsem velký fanoušek Thora a proto, když jsem tuhle knihu objevila u nás v knihovně, okamžitě jsem si ji půjčila a jsem nadmíru spokojená!!!
Ilustrace a fotografické přílohy jsou parádní a podporují čtivost knihy. Doplňují je i skvělé a místy i pobavující popisky.
Kniha nemá chybu!!!
Příběh je psaný strohým stylem, což je svým způsobem poutavé. Co jsem postrádala, bylo uvození přímé řeči, trochu jsem se v tom pak ztrácela.
Naopak samotný příběh byl "akční", byl vylíčen stylem, který se snažil podat události reálně. Hlavní motiv nemá být 2.světová válka, to je jen historické pozadí. Autorka se podle mě spíše zaměřuje hlavně na povahu a charakter hlavních postav a na to, jak se jednotlivé postavy vyrovnávají s historickými událostmi.
Za mě šlo o velmi překvapivý příběh.
Ráda bych si od autorky přečetla i další knihy.
Komiks jsem přečetla na jeden zátah. Šlo o odpočinkovou četbu. Nicméně jsem se poznávala na každé stránce.
Příběh byl čtivý.
Líbilo se mi rozdělení na dvě časové roviny - ta historická byla hlavní, promyšlená a poutavá.
Oceňovala jsem detailní vykreslení charakteru postav.
Fascinoval mě i popis lékařství - ať už porodnictví (nechtěla bych rodit počátkem předminulého století), tak i lékařské studium nebo i pitvy a způsob získávání nebožtíků pro lékařské pitvy.
Příběh se mi velmi líbil a za sebe ho mohu jen doporučit.
Příběh je čtivý, reálný, uvěřitelný - zkrátka ze života.
Ze začátku se prolíná přítomnost s minulostí, což oceňuji. Přidává to na čtivosti.
Také se mi líbí vykreslení názorů na určitý problém od různých postav - bavilo mě porovnávat pohledy na věc.
Menší nevýhoda, která mi trochu vadila - dlouhé kapitoly.
Příběh byl čtivý a poutavý. Nechybělo mu napětí. Byl dějový a vystupňovaný. Líbí se mi i zmínka o Ďatlovově expedici.
Také oceňuji i detailní popis prostředí Čebrate.
Autor si i vyhrál s popisem charakteru a jeho vývojem hlavního hrdiny a i jeho tří kamarádů.
Je zde však i jedno mínus - konec!
Čtete, čtete, čtete a najednou tři stránky před koncem takový zvrat!
Není to trochu přehnané a překombinované?