4xbabča

Poslední kniha mladého a úspěšného autora se mi moc líbila. Opět hezky napsané, zábavné a i poučné, a když je to tentokrát v Evropě, dovíme se mnoho zajímavého a pro nás nového. A závěr, že se vždy rád vrací domů, je opravdu super.

Krásnél čtení, ke kterému jsem se dostala díky čtenářské výzvě a určitě to stálo za to. Moc pěkná detektivka, dnes už klasika a ráda jsem si to po letech přečetla.

Moc hezké a veselé básničky, které pohladí po duši každého, děti i dospělé. A navíc ilustrace pana Borna, krásná knížka.

Napínavý příběh od začátku až do překvapivého konce. Docela dobrá detektivka, jak už známe i od jiných severských autorů, ale až moc brutality.

Moc příjemné čtení, a zdá se, že číst knihy paní Vaňove
je opravdu sázka na jistotu. Mlsná huba je příběh, který baví, dobře se čte, a mohu jen doporučit.

Tak to bylo opravdu super čtení. Příběh byl zajímavý a napínavý od samého začátku, a pak následuje hodně překvapivý a nečekaný konec. Asi jak má thriller být.

Protože jsem četla téměř všechna díla od pana Hájíčka, tak jsem se těšila i na jeho novou knihu, a musím říct, že se mi moc líbila. Jeho láska k jižním Čechám je úžasná, a příběh v souladu krásného popisu Českého Krumlova je moc pěkný. Příjemné čtení a mohu jen doporučit.

Moc krásná kniha, nádherná příroda Aljašky, ale i bohatý děj příběhu samého, kde najdeme přátelství, spoustu lásky, ale i velkou bolest i nenávist. Výborné čtení.

Pokračování životního příběhu dobrodruha Pavla Vencla bylo opět super čtení. Celá kniha od začátku až do závěru je plná napětí a určitě pobaví každého čtenáře.

Opravdu báječné čtení, autor je opravdu výborný vypravěč a celý příběh hlavního hrdiny je napínavý a akční od začátku do konce. A už se těším na pokračování s názvem Hráč.

Příjemné, pohodové čtení, při kterém se každý čtenář určitě pobaví. Skvělý herec Jiří Sovák spolu se spisovatelkou Slávkou Kopeckou napsali spolu moc hezkou knihu vyprávěných zážitků z hereckého života, které jsou opravdu veselé.

Krásné romantické čtení, které čte moc hezky od začátku až do konce, a vůbec nenudí.

Krásná kniha, naplněná spoustou moudrosti o životě, ale i jeho konci. Smutné, ale krásně napsané.

Od autorky je to druhá kniha, kterou jsem četla a opět mě nezklamala. Příběh samotný o přátelství tří žen a o záhadném dopisu, který jedna z nich po sobě zanechala udržuje celý děj knihy v napětí až do samého závěru.

Děj knihy se odehrává v 70. letech 20. století a je poutavým příběhem automobilového závodníka Petra, který po vážné havárii se snaží nastoupit zpátky do normálního života, a to i se zdravotním omezením. A je to někdy hodně těžké a drsné. Moc hezká kniha, doporučuji k přečtení.

Krásná knížka, i když je v ní mnoho smutku a bolesti, přesto je to úžasný čtenářský zážitek.

Příběh sympatického, ale i trochu svérázného inspektora Prévita je opravdu super. Nepostrádá napětí, krušné chvilky hlavního hrdiny a humor, který opravdu potěší. Bezva čtení, mohu jen doporučit.

Krásný příběh o přátelství dvou žen, které se setkaly za krutých okolností II. světové války. Přes těžké začátky jejich vztahu jsou nakonec schopny uchovat tajemství o jejich minulosti a jedna pro duhou položit i život. Dojemný příběh, který je ještě umocněn prostředím cirkusu.

Je zarážející, že takového životní příběhy se odehrávaly před pouhými 50ti lety, kdy ženy a dívky nemohly samy rozhodnout o své budoucnosti. Krásně napsaná kniha, ale je i velmi smutná, přesto se čte jedním dechem a nelze jinak, než dát plný počet hvězdiček.

Překrásný příběh probíhá ve dvou časových rovinách, ale je moc hezky napsaný a hezky se čte, nelze se od knihy odtrhnout. I když děj se i hodně smutný a události, které se v době války odehrávaly, ovlivnily řadu osob, ale hlavní hrdinku osudově.