7777777 komentáře u knih
Kniha předává pocity obyčejných lidí v kontextu doby. Z hystorické události tak dělá něco lépe uchopitelného.
Kniha byla velmi čtivá a napínavá. Nebyla ničím vyjímečná ve svém žánru, ale je to příjemná odpočinková četba
Za mě nejlepší knížka série. Oproti předchozím dílům byla mnohem méně drastická nebo akční, ale zase jsme se dozvěděli mnohem víc o postavách. Zápletka byla mnohem více předvídatelná než u předchozích dílů a přijde mi, že se víc podobá klasičtějším detektivkám
Prostě miluju hlavní postavy a knížku jsem přečetla jedním dechem
Po dočtení Hadrového panáka jsem měla od knihy velké očekávání. Zápletka se mě neoslovila až tak moc a bylo tam na mě až moc mrtvých. Také mi tam chyběl ten wow moment, kdy by najednou všechno začalo dávat smysl.
Nadruhou stranu miluju hlavní postavy, které jsou perfektně vykreslené.
Určitě se pustím do posledního dílu, neboť doufám, že zase potkám i některé postavy z Hadrového panáka.
První dva díly jsem hltala a strašně se mi líbily. Třetí díl měl oproti nim volnější průběh a četl se pomaleji. Na druhou stranu se mi velmi líbilo, jak byl příběh komplexní a postupně jsem dostávala nápovědy k tomu, jak to všechno dopadne. Celý příběh je propracovaný a všechno dává smysl, což mám hrozně ráda a taky se mi líbilo, jak celá série skončila.
Určitě celou sérii doporučuji. Mimo jiné je v ní i zajímavý pohled, jak se dívat na svět.
Knížka se mi moc líbila. Na začátku jsem byla docela skeptická, protože jsem se bála, že to bude nepovedená parafráze na Pýchu a předsudek.
Po pár kapitolách jsem se ale od knížky nemohla odtrhnout a hlavní postavy jsem si zamilovala.
Taky se mi moc líbilo, jak kniha ukazuje sociální problémy dané doby.
Trošku mě zklamal konec, protože byl velmi předvýdatelný a moc stručný, takže vlastné ani pořádně nevysvětlil, co se stalo.
Nicméně většina obsahu mě uchvátila a celou knížku jsem zhltla za dva dny.