Aaloha komentáře u knih
Pěkné a vtipné čtení pro děti i pro rodiče.
První díl mě bavil asi o trochu víc, ale i tak pěkné odpočinkové čtení.
Odpočinkové čtení, romantika, napětí, knížka se hezky čte, spokojenost.
Jak měla kniha obrovskou reklamu tak mě zklamala. Hlavní hrdinka neustále opilá, ráno se necítila a opět pokračovala v pití alkoholu. Byla tak moc opilá, že si nic nepamatovala, jen si domýšlela a vymýšlela. Četla jsem daleko lepší a napínavější knihy. Kdo nečetl o nic nepřišel.
Kniha napínavá až do konce, čte se rychle, spokojenost, stojí za přečtení.
Oddechové pohodové čtení, které vtáhne do děje a musíte jen, číst a číst každou volnou chvilku.
Kniha je zdlouhavá, až samotný konec nabere trochu obrátky. Jinak bych knihu zařadila jako průměr, kdo nečetl o nic nepřišel.
Moc hezká knížka, hodně jsme se nasmáli. Líbila se dětem i dospělým.
Kniha mě nijak extra nenadchla, takových příběhů je spousta, četla jsem určitě lepší knihy.
Moc hezká knížka. Jedna z těch kdy musíte číst každou volnou chvilku třeba až do půlnoci :).
Kniha se hrozně vleče, ze začátku jsem se musela do čtení nutit. Pak už jsem četla jen ze zvědavosti jak příběh dopadne. Bavilo mě až posledních asi 100 stran, což mi přijde dost málo na to, že má kniha 400 stránek.
První část jsem přečetla jedním dechem, možná i s otevřenou pusou. Neskutečné, že se něco takového odehrávalo v současnosti. Druhá část knihy až tak dobrá nebyla.
Kniha se četla dobře, ale zařadila bych jí jako průměr. Na toto téma je mnoho lepších knih.
Kniha měla končit třetím dílem, další dvě pokračování už nejsou tak dobrá. Tento díl mě strhl až posledních 100 stran. Nedovedu si představit o kom bude šestý díl, který by měl vyjít letos.
První polovina knihy byla příliš zdlouhavá, chytla mě až ke konci kdy příběh měl rychlejší spád.