Aaloha Aaloha komentáře u knih

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Nejslabší díl, opakované vtipy, nuda.

01.02.2018 2 z 5

Život, na který metr nestačí Život, na který metr nestačí Karolina Mikšíková

Karolína a její vtipné příhody, doporučuji přečíst. Kniha je moc hezky udělaná. Pěkné ilustrace, originální desky knihy - příjemné na dotek.

01.02.2018 5 z 5

Satisfakce Satisfakce Thea Devine

Erotické scény jsou přehnaně vulgárně popsané, přišlo mi to zbytečné. Jinak příběh docela dobrý.

25.01.2018 2 z 5

Sekaná s malinama Sekaná s malinama Jaroslava Černá

Kniha se četla rychle, ale nijak mě neoslovila.

16.01.2018 3 z 5

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Kniha mě moc nebavila, chvílema jsem i přeskakovala odstavce. Zbytečně podrobně popisované násilí na dětech, spousta švédských jmen ve kterých se člověk ztrácí. Napínavá mi přišla kniha až tak posledních 100 stran. Kniha mi byla doporučena, ale já sama bych jí asi dál nedoporučila. Ztráta času, ničím mě kniha neobohatila, nelíbila se mi.

29.11.2017 2 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Přítomnost se prolíná s minulostí, mám ráda příběhy z války takže tato kniha od Moyes dle mého názoru patří k těm lepším.

21.10.2017 5 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Knížka se hezky čte, pohodová romantika.

10.10.2017 5 z 5

Abája Abája Michel Rauch

Další smutný příběh o tom, jak je snadné se zamilovat do někoho s odlišnou kulturou a náboženským vyznáním.

30.09.2017 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Hodně silný příběh, krásně napsaná.

28.08.2017 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Příběh je pěkný, ale nevyhovuje mi jak je kniha napsaná. Místy zdlouhavé popisování nepodstatných věcí, které by se mohly úplně vynechat a také časové prolínání kapitol bez označení času nebo místa. Díky tomu mi trvalo hodně dlouho než jsem se do knihy začetla. Zkusím ještě jinou knihu od stejné autorky. Třeba bude lepší.

07.08.2017 3 z 5

Dítě Bridget Jonesové Dítě Bridget Jonesové Helen Fielding

Bridget snad nikdy nezklame. Příjemná a vtipná oddechovka. Teď si teprve pustím film.

25.07.2017 4 z 5

Kolotoč strachu Kolotoč strachu Jan Vavřík

Opět kniha od které nelze odejít. Hodně silný a velmi smutný příběh ze života.

03.07.2017 5 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Zkusila jsem druhý díl jestli nebude lepší než první díl a opravdu není, možná ještě o něco slabší.

28.06.2017 2 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Zklamání, o knize bych řekla, že je k pousmání, nikoliv vtipná, že bych se při čtení smála. Musela jsem se nutit, abych knihu dočetla.

26.06.2017 2 z 5

Lest kočovné nevěstky Lest kočovné nevěstky Iny Lorentz

Kniha vůbec nenavazuje, vrací se dějem i zpět, kdy jsou děti Marie a Michaela ještě malé. Mohl by to být příběh kohokoliv jiného. Docela zklamání. Jinak určitě doporučuji přečíst první tři díly. Ostatní už byly slabší.

21.06.2017 2 z 5

Návrat z pekla Návrat z pekla Jan Vavřík

Knížka je čtivá, vtáhne do děje. Moc hezká a zároveň plná hrůzy a utrpení.

07.06.2017 5 z 5

Všechno nebo nic - příběh pokračuje Všechno nebo nic - příběh pokračuje Eva Urbaníková

Lepší než první díl, spokojenost.

21.05.2017 4 z 5

Všechno nebo nic Všechno nebo nic Eva Urbaníková

Průměr, čtení na jedno odpoledne, kdo nečetl o nic nepřišel.

19.05.2017 3 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Kniha byla napínavá, příběh mě bavil až na ten konec, čekala jsem jiný závěr.

15.05.2017 4 z 5

Už je tady pan Flat! Už je tady pan Flat! Jaume Copons

Hodně vtipná knížka. Částečně komiks a částečně psaný text.

07.05.2017 5 z 5