Aaloha komentáře u knih
Pěkný příběh, vtáhne do děje. Občas jsem si říkala, že Esma byla opravdu hloupá, když jí nenapadlo jít na velvyslanectví a žádat o pomoc. Stále věřila svému manželovi a ten jí vždy oklamal, protože věděl, jak je hloupá a že mu to projde.
S příběhem jsem spokojená, kniha se dobře četla. Oddechovka, která stojí za přečtení.
Hezky napsané, až neuvěřitelné, že je příběh ze současnosti.
Příběh podle skutečnosti a ze současnosti. Až neuvěřitelné co se děje.
Kniha se četla dobře, ale ztrácela jsem se v postavách, kdo je s kým propojený a taky mi vadily otevřené konce příběhů. Jinak pohodová četba.
Hezký příběh, přečteno na jeden zátah, příjemné čtení.
Tento díl je slabší než dva předešlé.
Kniha má krásné obrázky, příběh nás moc nezaujal.
První díl byl o něco lepší, ale stále pěkně napsané. těším se na pokračování.
Kniha se mi hodně líbila, četla se rychle. I když takových příběhů je hodně tak jsem s příběhem spokojená. Těším se na další díly.
Úsměvné čtení na cesty. Na MD jsem byla ve stejné době jakou autorka tak chápu její statusy.
Přečteno jedním dechem se zatajeným dechem. Neuvěřitelné, co všechno člověk vydrží a vytrpí a pak mu ještě nikdo nevěří. Hrozná beznaděj. Nikdy nepochopím násilí a zneužívání vlastních dětí rodiči.
Asi nejslabší kniha od Moyesové dle mého názoru. Příběh mě nevtáhl do děje ani nějak moc nenadchl. Možná proto, že se vše točí kolem koní. Ale věřím, že kdo má rád příběhy o koních tak bude nadšený.
Průměrná kniha, která do děje nevtáhne. Někde jsem i přeskakovala odstavce.
První díl byl lepší, ale i tak spokojenost s knihou.
Hodně povedený příběh, napětí, láska, arabský svět. Spokojenost, doporučuji.
Příjemné čtení, těžké osudy lidí v těžké době. Kniha stojí za přečtení.
Asi nejslabší kniha od Moyesové. První díl byl naopak nejlepší. Kniha se rozjela až ke konci.