Aaloha komentáře u knih
Žádný složitý příběh, ale spokojenost. Napínavé a děj svižně plyne.
Knihu jsem si přečetla jen kvůli reklamě na film. Knihy z válku čtu ráda, ale toto je opravdu literární odpad. Autor se asi vyžívá ve zvrácenostech, týrání, znásilňování a zlu. Absolutně nevěrohodný příběh. Ničím mě kniha neobohatila, nechápu co se někomu na knize líbí. Ani není napsaná nějak napínavě.
Na knihu jsem se těšila, ale jsem zklamaná. Přeskakování do minulosti mi přišlo zbytečně zdlouhavé a plné politiky. Až neuvěřitelné setkávání s prezidenty různých zemí, vtipných situací tam moc nebylo, spíš těch rádoby přehnaně vtipných.
Hezký prázdninový příběh, děj má spád, žádné zdlouhavé popisy. Splněno v rámci čtenářské výzvy.
No tak nevím. Nic neobvyklého, problémy ve vztazích jakých máme kolem sebe mnoho. Kniha mě ničím neobohatila, přečteno asi za dvě hodiny.
Asi nejslabší kniha od Browna co jsem četla. Zbytečně zdlouhavé, děj se vlekl a vůbec mě nestrhl ke čtení. Až moc odborných výrazů, tu část jsem přeskakovala ve čtení. Škoda, těšila jsem se na pokračování.
Opět výborně napsaná kniha od A. Mornštajnové. Přečteno za dva dny, příběh napínavý až do poslední stránky jak to vlastně s hrdiny knihy dopadne.
Kniha je sice čtivá, ale mně se nelíbila. Až moc smutná a plná zla. Dcera (11 let) chtěla vědět o čem kniha je, ale číst jí nechtěla. Stačily jí ty ošklivé obrázky. Což se nedivím. Je spousta hezkých a napínavých příběhů pro děti tak proč číst zrovna toto.
Krásná knížka, psaná s lehkým humorem, usmívala jsem se i v MHD když jsem knížku četla cestou do práce. Moc hezké ilustrace. A smekám před Tomášem, že cestu dotáhl do konce. Překonal spoustu útrap a přece to nevzdal. I slza mi ukápla.
Kniha byla stejně dobrá jako první díl, přečteno za dva dny. Jen tedy opravdu Ivu nechápu. Nemohla si myslet, že člověk co jí týral a málem zabil se změnil a je někdo úplně jiný. Návratem ohrozila nejen svůj život, ale hlavně život své dcery.
No nechtěla bych být ani na jedné straně. Nechtěla bych zažít to co Klára a ani z pohledu Terezy není o co stát. Pochvala autorovi, četla jsem všechny knihy a super. Těším se na další.
Knížka mě bavila, do poslední chvíle nebylo jasné jak se to vše stalo. Podezřelých, kteří by měli motiv bylo víc. Ze začátku jsem se ztrácela v postavách. Kniha se mi asi líbila víc než Dívka ve vlaku.
Hezký příběh, kniha se čte rychle, vtipná, romantika, zápletka. Maximální spokojenost.
Kniha mě zklamala, těšila jsem se na veselé zážitky z Provence, ale byla to jen nuda.
Ze začátku jsem se nemohla začíst, kniha mi připadala nudná. Pak se příběh rozeběhl, ale jinak hlavní postava nesympatická, vše kolem jen samé tragédie a negativa. Shrnu to, že se mi kniha nelíbila.