Abnička

Komentář z červenece 2017:
Krásná kniha, přečetla jsem jí za dva dny. Ano je pravda, že prvních cca 50 stránek jsem se nemohla začíst a pak už to šlo samo. Jsem velice ráda, jak to dopadne (viz ostatní díly). Za mě vřele doporučuji!
_____________________________________________________________________________________________________ Komentář z července 2018:
Opět jsem se pustila do mé letní oblíbené série. Už to začíná být pomalu tradice, vracet se k ní každé léto.
Knihu jsem přečetla za jedno odpoledne a opět, ikdyž jsem věděla jak vše dopadne, mne naprosto okouzila.
Postavy jsou milé a zvlásť Konrád je k sežrání!
Děj je originální a má své velké kouzlo, které čtenáře chytí a už nepustí.
Názor na knihu jsem stále nezměnila.. Stoprocentě doporučuji!

Tak tato knížka byla naprosto úžasná. Už jsem si ji pŕečetla dvakrát a naprosto jsem se do ní zamilovala. Knížka mě vtáhla do děje hned ze začátku a už nepustila.
Určitě velké díky patří překladatelce a také autorce.
Za mě palec nahoru.

Četli jste anotaci? A zaregistrovali jste tam: “Nejsem holka, která by kluky lovila, a nehodlám s tím začínat”. To mi nějak nesedí, protože tohle vlastně celou dobu má milá Summer dělala. Ale ne, abych jí nekřivdila. Ta holka byla skvělá. A Fitz taky. A já byla nadšená že šlo o romanťárnu. A že šlo o hokejisty. A hlavně šlo o tak trochu pokračovaní mojí oblíbené série Off-campus! Vše co je od Elle Kennedy je skvělý a tohle nebyla výjimka!
Ikdyž je tahle knížka oddechovka. A já si její čtení naproto užívala. Hrdinové a celé to hokejové prostředí,
zvlášť teď, když se hrálo MS v hokeji. No byla to nádhera. Knížku jsem zhltla za necelé dva dny. A ano, čekám kdy si dám re-reading.
Tahle knížka ale i tak byla jiná než celá série Off-campus nebo Hodný kluk či Zůstaň. Tady je v hlavní roli holka, která se snaží získat Fitzovo srdce. U ostatních knih to bylo naopak. A byla to příjemná změna a já se nestihla nudit. Summer byla vtipná holka, které je všude plno ale je to holka s velkým srdcem. Já si jí oblíbila pro její osobnost, ta holka byla občas k nezaplacení. Fitz je samotář ale fajnkluk.
Takže pokud máte rádi hokejisty a romány.. Tohle je pro Vás!

Tohle byla nejlepší kniha z celé série.. Strašně moc vtipná, protože smát jsem se nepřestala skoro vůbec. Dean byl milý, pozorný a Allie správná holka a docela drsňačka! Moc povedené..
(A řekla bych, že tahle kniha strčila do kapsy celou Royalovskou sérii!)

Dechberoucí válečná kniha, která vás vtáhne do děje za každých okolností.

Vážení,
já nemám slov. Od této knihy jsem vůbec nic extra nečekala. Chyba.
Kniha je zkrátka bezchybičky - dobře zase to klišé slušnačka a děvkař, ale tahle kniha měla naprosto origiální zápletku. Originální vlastnosti postav a naprosto dokonalého hlavního hrdinu Kylera.
Miluju scény, kde si vyznají lásku - u této knihy jsem to probrečela. Romantická chata, velká sněhová bouře.. Možná mi to trošku připomíná Sněží, sněží..
Ale co se týče doporučení. Neváhejte a jděte si to ihned přečíst, protože tohle, nemá konkurenci.. Fakt bobmba!

Tak kniha mne opravdu moc překvapila! Tohle jsem nečekela.
Dokázala jsem žíst současně s hlavními postavami a samozdřejmě jsem uronila slzu!
Naprosto skvělé!

Tak tohle byla opravdu bomba. Něco takového jsem opravdu nečekala. Velmi promyšlené a až do poslední stránky nevysvětlitelné. Celé jsem měla přečtené za 2 dny a opravdu jsem se od knohy nemohla odtrhnout. „ Klobouk dolů Agháto! Zase jsi se překonala”

Knihu jsem četla v létě a až teď, když čtu druhý díl jsem se rozhodla napsat komentář.
Velmi zajímavě pojatá knížka. A velmi nápaditá. Co ale nepochopím je logika Eden.
Ale to asi dodává knize “jedinečnost”. Za mne dobrá knížka..
(A tešte se na druhý díl)

Komentář z července 2017: Tento díl je nejlepší. Přečetla jsem ji za neuvěřitelné 4,5 hodiny. A jsem s ní velice spokojena. Doufala jsem už od začátku že to tak dopadne. A splnilo se mi to.
Problém jsem, ale měla v tom, že jsem nečetla 2.díl.. Jsou prázdniny a v knihovnách mají zavřeno, nebo jsou knížky rozpůjčované.
Opravdu moc doporučuji, krásně a nebudete nudit. Dokonce možná i chvilkama uroníte slzy a to zvlášť na konci, protože to krásně dopado.
____________________________________________________________________________________________________ Komentář z července 2018: Rok se s rokem sešel a já jsem se opět pustila do této knížky.
Upřímně?! Tahle kniha mne vždy dostane. Pokaždé u ní prostě uroním slzu. Vždycky budeme mít léto považuji za jednu z nejromantičtějších YA knížek, které jsem kdy četla. Ani nevím jestli za to mohou postavy, nebo děj samotný, ale kniha mě vždy očaruje a já jí mám zhltou během pár hodin.. V tomto případě jsem zase ponocovala do rána.
A i přesto, že vím, jaký je konec, stejně jsem vždy napnutá a netrpělivě ho očekávám.
Tohle je prostě knížka kterou můžete číst kolikrát chcete a stejně vás neomrzí. A proto nemůžu jinak než jak v loni doporučit! ♥️

Větrná hůrka se stala pro mě srdcovou záležitostí. Nepatřím k nejstarší čtenářům, spíše spadám do té mladší věkové kategorie a co jsem v mém okolí slyšela moc si tuto knihu nechválili. Já jsem z ní naprosto unešená a doporučuji ji od té chvíle na každé kroku, protože je to fakt nádherné čtení.

J. Lynn, skvělá autorka knížek, které mají, jak příběh tak se u nich čtenář odreaguje. Tuhle knížku jsem dokázala zhltnout za víkden a byl to skvělý odpočinek od školy. Těším se, až se vrhnu na další její knihy.

Autorka nezklamala. A dokonce předčila má očekávání! Nádherná kniha ????

Čtení, které je naivní až to bolí. Je to opravdu pouze na odreagování - nic moc od toho nečekejte..

Pokud chcete neoficiálně vydané pokračování - koukněte na Wattpad na účet Colleen a ta píše “Maybe Now” i v češtině.
Píše to opravdu ona

Jedna z nejdnudnějších knih co jsem za poslední dobu četla. Asi jsem knihu moc předcenila.
Miluji knížky od Colleen,ale ta to mne vůbec nezaujala.
Děj se prvních 330 stránek strašně táhl.. Těch posledních 50 už bylo v poohodě, ale to nedokáže ovlivnit celé hodnocení..
A po této zkušenosti nechci žádné romány alespoň tak na 2-3měsíce vidět..(Tedy, ne že by mi to vyrželo..)
Za mne moc nedoporučuji, zkuste raději „Život jedna báseň” nebo „Bez naděje”

Kniha plná emocí, dokázala jsem se při ní smát i brečet. Radovat se i být smutná.
Je to naprosto originální knížka s tématem, které se může stát komukoli z nás.
Autorka to vzala poctivě a dokázala všechny postavy s tím vypořádat.
Má můj obdiv!
(Ale obálka se mi nelíbí ani za mák.)

Kniha, která mne absolutně nezaujala...
Za mě hrozný odpad.

Knihu jsem četla kvůli olympiádě.
Je hezky napsaná - plná důležitých informací a velmi dobrých ilustrací a fotek.

Asi nejlepší kniha z celé série. Četla jsem jí jako poslední a moc se mi líbila. Byla hodně emociálně založená a za to má u mě velké plus!