adaba komentáře u knih
Knihou jsem se protrápila, nezaujalo mě to, bylo to příliš mimo realitu.
Knížka se mi líbila. První část jsem sice prokoukla po pár stránkách, ale i tak bylo zajímavé, jak se děj bude dále vyvíjet. Konec byl překvapivý, určitě stojí za přečtení.
Další skvělé čtení této autorky. Napínavé od začátku do konce. Už se těším na další pokračování.
Zatím nejlepší kniha, kterou jsem od tohoto autora četla. Je čtivá, má napětí i spád a rozuzlení na konci bylo famózní.
Super knížka, napínavá až do poslední stránky :) Četla jsem i celou předchozí sérii s Torou a byla výborná, ale série Freyja a Huldar je snad ještě lepší. Těším se na další díl této série.
Další perfektní kniha mého oblíbeného autora. Napínavé, čtivé, ani nevím, jak se mi víc jak 500 stran podařilo přečíst tak rychle. Těším se na pokračování.
Na mě už trochu moc propojených dějů, trošku překombinované, ale i tak dobré, asi proto, že jsem si hlavní hrdiny oblíbila už z předchozích knih a touto knihou jsem se o nich dozvěděla zase něco víc.
Suprová četba. Četla jsem všechny knihy tohoto autora a všechny byly perfektní, čtivé a napínavé, i když v tého byl vrah odhalen už dříve, ničemu to nevadilo a na napětí neubralo. Eriku jsem si oblíbila a těším se na další pokračování :)
Hodně dobré čtení :) Líbil se mi styl, jakým byla knížka napsaná, kdy na konci do sebe dílky skládačky pěkně zapadnou :)
Další skvělá kniha této autorky. Tento díl se mi líbil zatím nejvíc. Doufám, ze brzy vyjde další pokračování.
Kniha se dobře četla, líbila se mi víc než kniha V lese visí anděl. Mělo to spád i napětí. Už se těším na další autorovu knihu.
Opět skvělé a hodně napínavé čtení, stejně jako první díl. Arne Dahl se zařadil mezi mé oblíbené autory. Konec zůstal otevřený, tak snad bude brzy pokračování.
Hodně povedená kniha. Četla jsem všechny knihy této autorky a tuto řadím jako jednu z nejlepších. Už se těším na další díl této série.
Knížka měla trochu pomalejší rozjezd, ale pak dostal děj spád. Bylo to napínavé na každé stránce a nedokázala jsem knížku odložit. Závěr byl hodně povedený a nutně potřebuji další díl :)
Knížka se mi líbila. Je čtivá, napínavá, i když konec už jsem trochu tušila..Těším se na další knihy s Fabianem Riskem.
Opět skvělá četba, napínavá až do konce. Těším se na další knihy tohoto autora.
Dívka v ledu i Noční lov byly super, ale tato kniha se mi líbila nejvíc :)
Knížka se mi moc líbila. Napínavá byla každá stránka, i když ten konec byl trošku slabší. I tak 5 hvězd :)
Knížka mě nezaujala, děj se hodně táhl a nic zajímavého se nedělo..čekala jsem něco víc.