ADE138 komentáře u knih
Před lety jsem viděla film, teď jsem poslouchala audioknihu. Skvělý zážitek! Žádné suché odvyprávění knihy, hudba i další zvuky tak akorát, aby doplňovaly čtené, ale nerušily. Nejvíc se mi asi líbila část Orison Somi. I když to není jednoduchý příběh, stojí za to ho znát....
Nenáročná oddychovka na dovolenou o vztahových peripetiích právě rozvedené čtyřicátnice. Četlo se lehce, celkem i vtipné, ale Bridget Jonesová to není....
Příběh o lásce jednoduše vysvětlený malým dětem. Málo textu, o to větší ale dostávají prostor ilustrace. V téhle knížce krásné, snové. Takovéhle knížky mám ráda.
Kniha psaná formou deníku, větší část vypráví Veronika, část její přítel Kóta. Popisují japoncův pohled na život v Čechách a pak Veroničin život v Japonsku. Obdivuhodné je to, jak se v tak kulturně odlišném prostředí dokázala zorientovat a přizpůsobit a své poznámky napsala s humorem a nadhledem. Dobře se četlo, líbilo se mi.
Čteno ihned po Divokých labutích, i když se to tu ve fóru nedoporučuje :-)
Labutě jsou obsažnější, víc vypovídající, tohle je jen jeden beletristický příběh z mnoha, který se odehrál během kulturní revoluce v Číně.
I tak hodnotím kladně, příběh je silný, drsný a neuvěřitelný v tom, jak jedinec dokázal zfanatizovat a ovládnout celý národ a poznamenat několik generací...
Téma dívky z chatrče a prostředí bažin a mokřadů bylo skvělé.
Patřím k těm, které kniha zklamala. Přesně to vystihla Elosha, cituji: " Deset způsobů, jak dojmout čtenáře."
Kniha, co se nikdy neomrzí. Poslouchala jsem načtenou paní D. Syslovou - skvělý zážitek.
Doktora Tillmana jsem si představovala jako Sheldona Coopera. Poslouchala jsem jako audioknihu, příjemná oddechovka
Graficky hezky udělaná knížka pro začínající čtenáře nebo pro společné čtení rodičů a dětí.
poslouchala jsem audioknihu. Hezký zážitek. Ráda jsem si oživila tyhle známé/neznámé příběhy
Poslouchala jsem jako audioknihu načtenou Terezou Dočekalovou. Příběh čtyř sourozenců, kteří od dětství znají datum své smrti a to ovlivňuje jejich životy.
Román se mi celkem líbil, nejvíce část Simonova a Kláry. Načtení skvělé, možná i knížku pozvedlo.
Absolutní klasika pro každého milovníka žánru.
King patří mezi moje nejmilejší spisovatele. Růženky hodnotím jako lepší střed. Chyběla mi hororová atmosféra, akčnost, rychlý spád mi vadil. Líbilo se mi téma, propracovanost postav - a že jich bylo hodně, to mi nevadí, u Kinga je to obvyklé
Další díl série Akta Enzo, líbil se mi. I když jsem tušila kdo je vrah (a bylo tomu tak), čtení jsem si užila.
Pražské jaro nezklamalo...čtivé, zajímavé. Těší mne otevřený konec. Ale přiznávám, že Skleněný pokoj e mi líbil víc.
Taková jednohubka, do čekárny u doktora. Párkrát jsem se pousmála, ale vracet se ke knize nehodlám.