ADE138 komentáře u knih
Velmi pěkně udělaná knížka pro děti, které už chodí do školky.
Další nádherný příběh. Málo slov ale hodně myšlenek. Velmi mě potěšila taková drobnost - razítko s papírovým drakem. To se dostávalo za pochvalu v první třídě :-) A pak samozřejmě Vinetou...
Krásný příběh, krásné ilustrace. Tenhle styl dětských knížek mi sedí.
Moc krásné. Domnívám se, že pan Horáček musí mít rád knížky Daisy Mrázkové. Knížka vypadá jak z její školy :-)
Kniha se mi moc líbila. Zajímavé téma, o čínských horských kmenech jsem neměla ani ponětí, o čaji Pu - Ert jsem věděla, že existuje. Čtivě napsáno. Doporučuji.
Poslouchala jsem audioknihu načtenou Pavlou Beretovou. Zpracování má skvělou atmosféru. Příběh mě baví, podle mého názoru je dobře vymyšlený, vystavěný.
Možná to není nejlepší King, ale mě se líbil a bavil. Ústav mi trochu připomínal Žhářku, mám ráda Kingovy knihy s dětskými hrdiny, které teda zrovna nešetří...
Nově jsem si tuto starou, známou knihu poslechla v audioverzi, kterou načetla J. Stryková.
Velmi povedený počin. Paní Doktorka musela být obdivuhodná žena.
Povídky, které se odehrály napříč dějinami. Všechny spojuje modrý kámen. Jak už to u povídek bývá, některá se mi líbila víc, jiná míň. Ale knížka mě bavila.
Pohádky jsem si znovu přečetla jen díky čtenářské výzvě. A pořád jsou krásné a tolik smutné...
Netradiční pohled na tradiční svátky. Líbily se mi ilustrace, a stručný text. Knížka je vhodná pro prohlížení s dětmi.
Začátek knihy byl velmi dobrý, bohužel příběh si nedokázal udržet kvalitu až do konce. Ale strašidla a viktoriánskou Anglii mám ráda. Tak proto 3 hvězdičky
Krásný příběh, úžasné ilustrace. Lva do každé knihovny :-)
Třetí díl se mi moc nelíbil. Dočetla jsem ho z donucení, jen abych věděla, jak to s Grace dopadlo.
Líbilo se mi irské prostředí, mýty a legendy. Detektivka byla čtivě napsaná.
Moc se líbilo. Atmosféra léta, Krumlova, uvěřitelnost příběhu. Možná je to i tím, že mám prostě ráda jižní Čechy...
Příjemné početní, ale asi zejména proto, že běh je i můj koníček a zažívám podobné historky jako autorka.
Opravdu velmi nenáročná oddechovka. Škoda, podle anotace měl příběh docela slušný potenciál