adela2230 adela2230 komentáře u knih

Šachmat Šachmat R. L. Mathewson

Kniha není špatná, je tam víc najivity než v ostatních dílech. Jako mě úplně nezklamala, ale predchozi dily byly lepší.

05.04.2024 4 z 5

Dohoda s láskou Dohoda s láskou R. L. Mathewson

Kniha je dobrá, ke konci mi trochu překáželo nastaveni Zoe. Ale i tak, člověk se pobaví a oddechne si.

05.04.2024 4 z 5

Ronanovo srdce Ronanovo srdce Melanie Moreland

Super příběh, autorka umí fakt upoutat. Kniha se čte velmi dobře.

02.04.2024 5 z 5

Díky za každé nové ráno Díky za každé nové ráno Halina Pawlowská

Tahle knížka mi moc nesedla. Naštěstí není první, takže vím, že píše dobře a každý si najde své.

14.03.2024 3 z 5

V ohrožení V ohrožení Julie Garwood

Skvěle napsaný příběh. Občas vtipný, občas vážný. Člověka vtáhne a nepustí. Autorka píše velmi dobře.

09.03.2024 5 z 5

Tetování za trest Tetování za trest M. K. Hardy

Skvěle napsaná kniha, ze série se mi líbila nejvíce. Děj plyne, příběh ma spád a je zároveň i vtipný. Libilo se mi propojeni s minulosti Yumiko, kde se vysvětlila spousta věcí a nezasáhlo to do děje, jako takového.

08.02.2024 5 z 5

Knihomolka Knihomolka M. K. Hardy

Kniha se čte dobře, jsou tam vtipné momenty. Občas by to chtělo lépe propojit postavy a děj. Ale jinak skvělá oddechovka.

07.02.2024 4 z 5

Habibi Habibi Baja Dolce

Na knihu jsem viděla velké promo a očekávala jsem asi víc. Nečte se to špatně, ale chvílema je to dost nerealistické a lehce splácané. Úplně nevím, zda je zde tak moc "dark romance", ale jde to. Líbí se mi zapracování nemoci, kdy to člověk do poslední chvíle nepozná.

21.01.2024 3 z 5

Kdy? Kdy? Victoria Laurie

Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak se to rozjelo. Nemohla jsem se odtrhnout, občas tam postavy byly k naštvaní, ale i přesto skvělá kniha.

19.01.2024 5 z 5

Láska nadivoko Láska nadivoko Christina Lauren

Zajímavý příběh, je jiný než obvykle, ale je to super oddechovka. Krásná příroda, dobrodružství a láska.

16.01.2024 5 z 5

Pro sebe jako stvořeni Pro sebe jako stvořeni Sarah Hogle

Jako příběh dobrý, ale mě byla nesympatická hlavní hrdinka. Její chování občas bylo dost mimo.

08.12.2023 3 z 5

Na Vánoce o den více Na Vánoce o den více Christina Lauren

Kniha je jiná, než klasika. Je to dobrá oddechovka, která vykouzlí vánoční atmosferu.

04.12.2023 4 z 5

Dokonalá pohádka Dokonalá pohádka Elísabet Benavent

Popravdě sice nevím co přesně mi nesedlo, ale bylo toho dost. Ze začátku jsem se nemohla začíst a chtěla knihu odložit, pak se to trochu spravilo, ale jen na chvíli. Myslím, že kdyby kniha měla o hodně stran méně bude to lepší. Takle se příběh zbytečně táhne a je v tom pak chaos.

09.11.2023 2 z 5

Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Zajímavý příběh, možná by to chtělo trochu víc propracovat, ale jinak dobrá oddechovka.

25.10.2023 4 z 5

Hacker Hacker M. K. Hardy

Super kniha, autorka píše velmi poutavě a dokáže zaujmout. Určitě to stojí za přečtení.

24.09.2023 5 z 5

Ženy zločinu Ženy zločinu Lucie Bechynková

Kniha není špatná, já sice očekávala něco jiného, ale nakonec to tak špatné nebylo. Určitě bych buď přidala další příběhy žen, nebo bych tyhle více rozvedla do hloubky.
Rozhovory byly fajn, ale za mě občas ne tak podstatné.

15.09.2023 4 z 5

Jak porozumět bolestem zad: Psychosomatika z pohledu fyzioterapeuta Jak porozumět bolestem zad: Psychosomatika z pohledu fyzioterapeuta Daniela Stackeová

Kniha je zajímavá pro úplné začátečníky. Ale pokud už někdo na bolestech zad a psychosomatice pracuje, moc mu kniha nedá. Čekala jsem větší rozebrání psychosomatiky, což tady úplně není.

10.08.2023 3 z 5

Krása, která přetrvá Krása, která přetrvá Ashley Woodfolk

Kniha má skvělý koncept. Autorka popisuje, jak se kdo vyrovnává se ztrátou. V mnoha ohledech by kniha mohla i pomoct. Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak se nedalo odtrhnout. Osobně bych potrebovala ještě dokončit příběh pár postav, ale to je jen drobnost.

27.07.2023 4 z 5

Tiché vody Tiché vody Brittainy C. Cherry

Zajímavý příběh, velmi dobře se čte. Trochu jsem doufala ve větší rozjetí příběhu, ale i tak dobrý příběh.

19.07.2023 4 z 5

Báječný krámek s čokoládou Báječný krámek s čokoládou Jenny Colgan

Skvělá oddechovka. Jen ten konec by stál za větší rozpracování, přijde mi velmi neukončený.

14.06.2023 4 z 5