adela2230 | Komentáře u knih | Databáze knih

adela2230 adela2230 komentáře u knih

Indigový svět Indigový svět Simon Loyd

Zajímavé doporučení, jak se divat na svět. Díky podvědomí o tomto tématu mě to zas tolik nepřekvapilo a čekala jsem něco trochu jineho.

17.02.2025 3.5 z 5

Jsem tvůj kluk Jsem tvůj kluk Sarina Bowen

Kniha je skvěle napsaná, autorka se zaměřuje i na další problémy a není to jen obyčejná kniha. Doufejme, že budou i další díly.

16.02.2025 5 z 5

Soused na zabití Soused na zabití Lusy Adams (p)

Super kniha, dobře se čte. Občas mi trochu vadilo chování hlavní hrdinky, ale jinak to je skvělá oddechovka.

15.02.2025 4.5 z 5

Nový kluk Nový kluk Sarina Bowen

Oddechová kniha od které jsem se nemohla odtrhnout. Oba dva jsou sympatičtí. Už se těším na další díly.

09.02.2025 4.5 z 5

Pan Spencer Pan Spencer T. L. Swan

No neměla jsem velké očekávání po prvním dílu, ale tento mě docela zklamal. Zbytečně dlouhé, stejně jako první díl, postavy až neskutečně naivní a natvrdlé. Sice jsem to dočetla, ale hodně jsem se přemáhala.

07.02.2025 2.5 z 5

Knoxova zastávka Knoxova zastávka Jamie Begley

Tenhle příběh se mi líbí víc než ten předchozí. Konečně zde byla žena, která nebyla úplně tak "slabá" a příběh byl plný zvratů a dalších situací. Trochu mi jen vadila linka se Sex Pistol, ale i tak super.

05.02.2025 4.5 z 5

Viperova cesta Viperova cesta Jamie Begley

Super příběh, líbil se mi víc než ten první. Sice tady bylo dost událostí, ale dalo se to snést.

04.02.2025 4 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

Zajímavá kniha, kde se protínají dva světy. Dobře se to čte, sice mi občas postavy nesedly, ale dalo se to. Není to úplně klasická romantika.

04.02.2025 3.5 z 5

Stačí si počkat Stačí si počkat Mariana Zapata

Skvělý příběh, autorka píše opravdu velmi dobře. Příběh má všechny možné emoce, které mě dostaly a pak jsem se nemohla odtrhnout.

03.02.2025 5 z 5

Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Romantický příběh, dost roztomilá kniha. Člověk nemůže očekávat něco víc, ale oddechne si u toho.

01.02.2025 5 z 5

Dlhá hra Dlhá hra Elena Armas

Krásná oddechovka. Romantický příběh propojený s problémy a okořeněný o erotické scény.

30.01.2025 5 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

Příběh je dost nadnesený, ale jako oddechovka dobrý. Erotické scény byly fajn, ale tím, že byl děj dost natahován kniha trochu ztratila.

29.01.2025 3.5 z 5

A pak nezbyl žádný A pak nezbyl žádný Agatha Christie

Dobře se čte, je to napínavé a svižné.

27.01.2025 4.5 z 5

Zúčtování s ďáblem Zúčtování s ďáblem Elizabeth O´Roark

Skvělá kniha, romantický příběh, je tam daný i humor a trocha i vážnějšího tématu. Maličko mi občas vadila hlavní postava, ale jinak skvělé.

25.01.2025 4.5 z 5

Správný krok Správný krok Liz Tomforde

Super kniha, jsou tu vážnější témata, ale i smích a erotika. Jen kdyby asi byla trochu kratší rozhodně by to nevadilo.

23.01.2025 4 z 5

Jenom ne Nick Jenom ne Nick Penelope Bloom

Jednoduchá oddechovka. Popravdě mě extra nezaujala. Dialogy s Cadem byly fajn, ale ve výsledku dost řešily dojem.

20.01.2025 3.5 z 5

Hájemství: Příběh kluka z pohřebky Hájemství: Příběh kluka z pohřebky Daniel Krejčík

Většinou mě autobiografie nelákájí a ani nesedí. Ale tady jsou vzpomínky a vyprávění napsané velmi dobře. Vtipné příběhy, přiložené fotografiemi dodávají knize trochu jiný nádech. Navíc jsou zde kratke "kapitoly" tudíž člověk nemá pocit, že by to vedlo k nějakému nudnému čtení.

11.01.2025 5 z 5

Moje drahá nevěsta Moje drahá nevěsta Ilsa Madden-Mills

Příběh je klasický romantický. Knihu dobře doplňují vtipné odpovědi či bláznivé chování vedlejších postav. Hlavní postavy pro mě byly lehce nesympatické.

11.01.2025 3.5 z 5

Tajně tvá Tajně tvá Tessa Bailey

Čekala jsem lepší příběh. Trochu slabé na tuto autorku. V polovině jsem se nějak nemohla pořádně začíst, vadilo mi i chování hlavních postav.

05.01.2025 3.5 z 5

Tatér Tatér Katy Cooper

Kniha má svižné tempo. Dobře se to čte, jsou zde vtipné hlášky a občas i pohotové reakce. Občas mi dost vadilo chování hlavní hrdinky, to že pochází z jiných kruhů neznamená být natvrdlá.

31.12.2024 4 z 5