adela2230 komentáře u knih
Jsem trochu zklamaná, tahle autorka píše skvělé příběhy, ale tento příběh byl takový plochý. Sice to má rychlý spád, ale občas bych ocenila větší rozebrání situací a větší propracování.
Velmi kvalitní kniha od české autorky. Příběh je zajímavý a rychle postupující. Velmi dobře se to čte, těším se na další díl.
Příběh je fajn, hlavní postavy taky, ale chování postav je někdy dost otravné. A je to trochu na škodu.
Kniha je skvěle napsaná. Je zde velký věkový rozdíl a vzájemná chemie, což dodává knize šťávu.
Kniha není špatná. Občas mi vadilo natahování mezi hlavními hrdiny a hlavně některé myšlenky ostatních postav spolu s celkovým chováním. Jinak je kniha docela fajn.
Romantický příběh o hokejistovi a "obyčejné" letušce. Je zde více hlubokých témat, které jsou dobře zpracované do příběhu. Trochu bych některé pasáže zkrátila, ale jinak super.
Čekala jsem asi něco jiného. Kniha není špatná, řeší důležité témata, ale hlavní postava mi tak od půlky knihy začala lézt na nervy. Chápu dlouhé hloubavé myšlenky, ale občas to přehaněla a dost mě to odrazovalo.
Příjemná romantika, která se zaobírá i problemy v rodinách. Člověk si u ni dost odpočine.
Příběh je zajímavý, ale osobně se mi líbil více první díl. Ačkoliv oba jsou velmi vtipní, něco mi na knize nesedí. Měla jsem problém se do knihy pořádně začíst a musela jsem se nutit, abych ji vůbec dočetla.
Romantický příběh, kde se střídají dvě dějové linie. Osobně bych brala více současnosti, dost mi to ovlivňovalo pohled na hlavní hrdiny a jejich "chozeni" okolo horke kaše bylo možná až moc zdlouhavé.
Příjemné čtení. Příběh se velmi dobře čte. Dotýká se to citlivého tématu s úctou a nutí tu knihu přečíst rychle, aby člověk věděl, jak to dopadne.
Pohodová "sexy" kniha. Dobře se čte až na občasné chování hlavní postavy. Ale i tak se mi líbila a těším se na další pokračování.
Kniha se dobře čte, bylo dobré, že se zlepšilo chování Eriky. To že pachatel byl znám není úplně špatné, spíš mi vadilo opětovné zaměření na někoho od policie.
Romantická a vtipná kniha. Přeložena erotikou. Dobře se čte, jen ke konci jsem měla trochu problém, ale jinak jedna z lepších v téhle serii.
I když se to čte docela dobře, chybí tomu jiskra. Uprostřed mi přišlo, že se to zbytečně táhne a konec byl moc rychlý.
Romantický příběh z hokejového prostředí. Velmi dobře se čte, děj je rychly. Kniha se dá přečíst na jeden zátah, což je možná škoda.
Hokejová romance, kde je všechno. Je to vtipné, sexy i dramatické. Summer občas náročná svým chováním. Osobně se mi to líbilo víc než Na ledě.
Klasická kniha od autorky, napětí až do konce. Posun ve vztahu je sice malý, ale aspoň nějaký.
Začátek je super, líbí se mi, že je zde i skvělá linka s dítětem. Ale, nekde uprostřed pro mě kniha začala být zdlouhavá, hodně přemýšlení postav, děj plynul, ale tak nějak zvláštně.
A pak nasledoval rychlý konec. Oddechovka fajn, ale trochu mě zklamala.
Klasika od autorky. Nezklamala, romantický příběh, který se dobře čte.