adela2230 komentáře u knih
Velmi dobrý díl. Je zábavný, plný vzájemných sympatií a k tomu vtipný. Vůbec nevadí, že je tam sex až ke konci. Autorka opravdu umí zaujmout.
Taková milá oddechovka. Ja měla občas problém udržet pozornost, ale jinak dobrý.
Je to zajímavý koncept knihy. Seznámení s pacienty je poměrně dobré, ale pak se střídají dost rychle, takže jsem občas měla problém s orientací. Je tady i poměrně nadsazka, protože takle "mírné" prostředí léčebny určitě není. Ale jako koncept je kniha zajímavá.
Skvělá kniha, je dobře napsaná. Čte se v podstatě sama. Jsou tam i vtipné situace na odlehčení. Děj je rychlý a od knížky se skoro nejde otrhnout.
Kniha se čte dobře. Mezi hrdiny je znát chemie. Ovšem občas je chování nepochopitelné a konec je dost odflaknutý, najednou šup a skočí si kolem krku (extra moc se nevysvetlilo)
Oddechová kniha, není to špatný díl. Příběh je dobrý a otcovská láska je zde hodně.
Skvěle napsaná kniha, ze série se mi líbila nejvíce. Děj plyne, příběh ma spád a je zároveň i vtipný. Libilo se mi propojeni s minulosti Yumiko, kde se vysvětlila spousta věcí a nezasáhlo to do děje, jako takového.
Kniha se čte dobře, jsou tam vtipné momenty. Občas by to chtělo lépe propojit postavy a děj. Ale jinak skvělá oddechovka.
První díl se mi tedy líbil více. Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak už to bylo lepší. Oddechovka je to fajn i přes mírné zklamání.
Poutavý roman, je tam hodně problémů, klidně by jich mohlo být méně, ale kniha je fajn.
Na knihu jsem viděla velké promo a očekávala jsem asi víc. Nečte se to špatně, ale chvílema je to dost nerealistické a lehce splácané. Úplně nevím, zda je zde tak moc "dark romance", ale jde to. Líbí se mi zapracování nemoci, kdy to člověk do poslední chvíle nepozná.
Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak se to rozjelo. Nemohla jsem se odtrhnout, občas tam postavy byly k naštvaní, ale i přesto skvělá kniha.
Dobrá oddechovka. Je to sice dost nadnesené realitě, ale čte se to dobře.
Zajímavý příběh, je jiný než obvykle, ale je to super oddechovka. Krásná příroda, dobrodružství a láska.
Super knížka, taková oddechovka. Není to úplně klasické a je super, že je to zde zaměřeno i na problémy chlapa. Jen mě lehce zklamal konec, ale o tak super.
Skvělá kniha, příběh upoutá a nepustí. Je tam spojení jak těžkého tématu tak veselé a oddechové části.
Zajímavá kniha s romantickým příběhem. Příběh je poměrně realistický alespoň na místo, kde se odehrává a protíná se zde skutečný život. Ale trvalo mi, než jsem se pořádně začetla, proto o hvězdičku méně.
Jako fajn oddechovka. Je to klasický styl autorky. Hlavní postavy občas na ránu, ale jinak v pohodě.
Jako příběh dobrý, ale mě byla nesympatická hlavní hrdinka. Její chování občas bylo dost mimo.