adela2230 komentáře u knih
Zajímavá kniha s romantickým příběhem. Příběh je poměrně realistický alespoň na místo, kde se odehrává a protíná se zde skutečný život. Ale trvalo mi, než jsem se pořádně začetla, proto o hvězdičku méně.
Jako fajn oddechovka. Je to klasický styl autorky. Hlavní postavy občas na ránu, ale jinak v pohodě.
Jako příběh dobrý, ale mě byla nesympatická hlavní hrdinka. Její chování občas bylo dost mimo.
Kniha je jiná, než klasika. Je to dobrá oddechovka, která vykouzlí vánoční atmosferu.
Začátek knihy byl super, pak přes neustálou hromadu sexu se kniha presunula do fáze, kdy přijde "problém", který mohli vyřešit hned a nemuselo se čekat x stránek.
Asi jsem čekala trochu jiný příběh. Hrdinka působí mile, spousta věcí je zde velmi nadnesená. Knížka úplně neupoutá ani neurazí.
Krásný romantický příběh. Dokáže upoutat a i přes španělské slova si ho člověk užije a může ho číst jedním dechem.
Popravdě sice nevím co přesně mi nesedlo, ale bylo toho dost. Ze začátku jsem se nemohla začíst a chtěla knihu odložit, pak se to trochu spravilo, ale jen na chvíli. Myslím, že kdyby kniha měla o hodně stran méně bude to lepší. Takle se příběh zbytečně táhne a je v tom pak chaos.
Příjemná romantická kniha, dobře se čte, ačkoliv mi občas vadilo chování hlavní hrdinky, ale jinak dobrá oddechovka.
Nevěděla jsem, co čekat. Jako příběh je to super. Dějovou linku Zuzany bych klidně vynecha. Vyšetřování je fajn, jen rozuzlení je velmi rychlé a dost náhodné.
Příběh je zajímavý, je super pohled ze strany muže. Ale je zde hodně velká nadsázka romantiky a dalších věcí, které se asi jen tak nestanou.
Dobrá oddechovka, je to dobře zpracované, ani prvoplanová romantika ani ne moc sexu. Jen občas mi hlavní hrdinka svým chováním neseděla.
Zajímavý příběh, možná by to chtělo trochu víc propracovat, ale jinak dobrá oddechovka.
Autorka opět nezklamala, příběh má všechno. Skvěle se to čte, jsou zde problémy, které jsou těžké, ale i přesto jde najít řešení. Velmi dobře napsané.
Takový klasický uhlazený příběh o bohatém a chudé se společnou minulostí. V knize jsou občas vtipné momenty, ale něco tomu chybí. Jiné knihy od autorky jsou krapet lepší.
Tento díl se věnuje těžkým věcem, ovšem musím říct, že mi tam něco nevědělo. Možná chování postav, určitě to stojí za přečtení, ale tentokrát mě to nechytlo tak, jako jiný díl.
Super kniha, autorka píše velmi poutavě a dokáže zaujmout. Určitě to stojí za přečtení.
Kniha není špatná, já sice očekávala něco jiného, ale nakonec to tak špatné nebylo. Určitě bych buď přidala další příběhy žen, nebo bych tyhle více rozvedla do hloubky.
Rozhovory byly fajn, ale za mě občas ne tak podstatné.
Autorka píše velmi dobře. Příběh upoutá, člověk čeká co nastane. Není tam žádné velké drama, které v ostatních knihách bývá často. Opravdu povedená série.
Příběh není extra náročný, většinou člověk ví, co čekat. Ale i přesto to zlepší den a dá se to přečíst za jeden den. Když to člověk čte s nadhledem knihu si rozhodně užije.