adela2230 adela2230 komentáře u knih

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

Na knihu jsem narazila náhodou, a velmi mě překvapila. Nic jsem neočekávala, ale četla se velmi dobře a az na par častí byla velmi poutavá.

23.01.2018 5 z 5

Maestra Maestra L.S. Hilton

Podle popisu knihy jsem čekala něco víc, asi bych si ji nečetla, kdybych ji nedostala. Příběh byl občas fajn, ale hrozně zdlouhavé popisy, a člověk se občas ztrácel ve jménech a podobně. Takže žádná sláva.

19.01.2018 3 z 5

Život, na který metr nestačí Život, na který metr nestačí Karolina Mikšíková

Kniha je naprosto skvělá, sleduji Karolínu na Facebooku a tušila jsem, že to bude něco. Než jsem si knihu objednala tak jsem viděla několik recenzí. Nečekala jsem, že bude tak vtipná, když jsem ji začala číst a jela v autobuse, museli si lidi myslet, že jsem blázen, pak jsem knihu dočítala raději doma. Je úžasná a vtipná a hodně dobře se čte.

28.12.2017 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka se čte docela dobře, člověk se musí hodně soustředit, aby se vyznal ve jménech. Pokud má někdo tento styl rád tak proč ne, pro mě ovšem takový průměr. Rozhodně to pro mě není kniha, ke které bych se vracela.

16.11.2017 3 z 5

Tajemné touhy Tajemné touhy Jennifer L. Armentrout

Typ knihy, které normálně nečtu, ale tahle se četla výborně, takže doporučuji.

25.09.2017 4 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Kniha se mi moc líbila, velmi poutavě napsaná, sice se to mírně podobá seriálu Myšlenky zločince, ale čte se to báječně.

11.09.2017 5 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Kniha je skvěle napsaná, doporčuju k přečtení. Krásně napsané střídáí součastnosti s minulostí, člověk nedokáže tu knihu odložit. V každé stránce je něco, co vás donutí pokračovat ve čtení.

07.09.2017 5 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Napínavá kniha, velice dobře se čte. Doporučuju

20.08.2017 5 z 5

Pravidla pozitivního sobectví Pravidla pozitivního sobectví Michaela Dombrovská

Kniha mě moc nezaujala, našla sem ji jako doporučení v nějakém časopise. Nijak extra to moc nepomáhá, tyhle pravidla člověk najde v každém druhém časopise.

11.06.2017 2 z 5

Panna Panna Radhika Sanghani

Na knihu jsem narazila náhodou v levných knihách, moc jsem neočekávala, i když jsem si ji možná vybrala kvůli hlášce s Bridget Jonesové. Je to taková kniha na oddych, i když nijak moc zajímavá. Ačkoliv nápad s blogem v knize není tak špatný.

11.06.2017 3 z 5

Ten den jsem se rozhodl zemřít Ten den jsem se rozhodl zemřít Jonathan Destin

Kniha je skvělá, je velmi dobře napsaná, téma je velmi poutavé, i když některé věci jsou poměrně drsné, ale krásně se čte, určitě doporučuji.

Dotek chladu Dotek chladu Tamina Berger

Kniha je napínavá a velmi dobře se čte, pro odpočinek ideální, doporučuji.

Motýlí křídla Motýlí křídla Veronika Bicker

Na knihu jsem narazila náhodou v levných knihách, neočekávala jsem moc, ale kniha je nakonec poměrně čtivá, dobře napsaná. Pokud si chcete odpočinout, určitě doporučuji.

Mrazivé léto Mrazivé léto Manuela Martini

Na knihu jsem narazila náhodou, přesto to bylo poměrně poutavé, je čtivá, i když občas jsou některé věci v knize nelogické

11.06.2017 4 z 5

Řez do tuhého - Dva roky, 262 mrtvol aneb Vzpomínky soudní lékařky Řez do tuhého - Dva roky, 262 mrtvol aneb Vzpomínky soudní lékařky Judy Melinek

Krásně napsané, původně jsem ji chtěla číst už v angličtině, ale nakonec se k tomu nedostalo, ale i v češtině to relativně stálo za to. Je to dost poutavé, a představuje to práci soudního lékaře.

15.04.2017 5 z 5

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Celá série vášnivý mě nějak extra nezaujala, přečetla sem všechno a musím říct že božský je lepší.
Na to jak autorky psaly božského je hříšník samý odvar, je to změna než se očekává, ale i tak mě nijak zvlášť nezaujal.

31.01.2017 3 z 5