adela2230 adela2230 komentáře u knih

Mrtví neznají klid Mrtví neznají klid kolektiv autorů

Velmi zajímavá kniha, strašně dobře se to četlo, a člověk opravdu až do konce nevěděl co se bude dít. Většina těch autorů co to psalo mi nesedí, ale tato kniha se mi moc líbila.

01.05.2018 5 z 5

Se(x)znam Se(x)znam Joanna Bolouri

Zajímavý humor, řekla bych taková oddechovka, člověk se pobaví a možná i trochu zamyslí.

01.05.2018 5 z 5

Cukr a sůl Cukr a sůl Táňa Keleová-Vasilková

Zajímavá kniha ze života, velmi dobře se čte.

15.04.2018 5 z 5

13. komnata milenek 13. komnata milenek Tomáš Kristl

Kniha se četla dobře, je ze života, ale zase tak úplně mě nezaujala ani nenadchla.

15.04.2018 3 z 5

K čemu ženy mají muže K čemu ženy mají muže René Melichar

Kniha se mi líbila, je to takové lehčí čtení, je to druhá kniha od tohoto autora a musím říct, že mě velmi zaujal, jen by u této knihy stačil poloviční obsah.

15.04.2018 4 z 5

Hugh Laurie: Nespokojený melancholik Hugh Laurie: Nespokojený melancholik Katty Joyce (p)

Kniha se velmi dobře čte. Je to zajímavý pohled na Hugha Laurieho. Občas mi vadilo přeskakování v ději. Líbilo se mi přiblížení života herce, který nezapadá úplně do klasické škatulky herec.

29.03.2018 5 z 5

Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Mám ráda velmi seriál Gilmorovy děvčata a i herečku mám ráda. Kniha je velmi poutavá a čtivá, pokud tohle někoho zajímá je velmi zábavná. Doporučuji.

29.03.2018 5 z 5

Továrna na sny Továrna na sny Anie Songe

Kniha je zajímavě napsaná. Není ani špatná ani dobrá, takový průměr. Asi největší problém jsem měla s autorkou, dost mi nesedla, ale knihu jsem dočetla, byla velmi čtivá.

15.03.2018 3 z 5

Bez filtru Bez filtru Kristýna Dolejšová

Kniha je skvěle napsaná, nejen ona dokáže oslovit člověka. Je to skvěle napsané, tykání autorky dodává knize velmi osobitý ráz. Kniha i projekt jsou velmi zajímavé a v dnešní době velmi potřebné.

15.03.2018 5 z 5

Francouzky neztrácejí šmrnc Francouzky neztrácejí šmrnc Jamie Cat Callan

Kniha se mi líbila, netvrdím že by nějak extra mohla pomoct. Ale velmi dobře se čte, a ve své podstatě shrnuje to, co by si každá žena měla uvědomit. Je velmi čtivě napsaná a autorka působí velmi sympaticky.

15.03.2018 5 z 5

Ze života bulíka Ze života bulíka Romana Skálová

Kniha se strašně dobře čte. Je velmi vtipná, a dává člověku pocit, že opravdu tohle vypráví pes a všechny jeho strasti i radosti.

04.03.2018 5 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Líbil se mi tenhle příběh, je jeden z těch podařených od těchto autorek. Doporučuji.

04.03.2018 5 z 5

Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Madam Camilla

Zajímavá kniha, přibližuje tohle řemeslo. Dobře se čte, občas mi vypravěčka přišla nesympatická, ale dalo se to.

04.03.2018 4 z 5

Causa Mortis Causa Mortis Marek Hladký

Kniha se dobře četla, je to taková normální kniha, něco málo mi nesedělo a občas mi bylo proti srsti některé oslovování, ale jinak to tak špatné nebylo.

04.03.2018 3 z 5

Už budu! Už budu! Selma Lønning Aarø

Zajímavá kniha, docela dobře se četla, taková příjemná oddechovka.

04.03.2018 4 z 5

Když žena muže kárá Když žena muže kárá René Melichar

Velmi vtipná kniha, vhodná na cesty. Člověk si u ní oddychne.

08.02.2018 5 z 5

Žena s červeným zápisníkem Žena s červeným zápisníkem Antoine Laurain

Krásný příběh, velmi dobře se čte.

04.02.2018 5 z 5

Láska v Česku Láska v Česku Lukáš Pazdera

Kniha se čte velmi dobře, takové odpočinkové čtení.

01.02.2018 3 z 5

Homo psychoticus Homo psychoticus Michaela Malá

Knihu jsem přečetla na vlastní popud a je velmi zajímavá a čtivá.

30.01.2018 4 z 5

Nepřátelé a milenci Nepřátelé a milenci Simona Ahrnstedt

Kniha je zajímavá, v něčem mi přišla v určitém smyslu nepřehledná. Ale čte se, ale dobře a příběh je napínavý až do konce.

30.01.2018 4 z 5