adela2230 komentáře u knih
Velmi zajímavá kniha, strašně dobře se to četlo, a člověk opravdu až do konce nevěděl co se bude dít. Většina těch autorů co to psalo mi nesedí, ale tato kniha se mi moc líbila.
Zajímavý humor, řekla bych taková oddechovka, člověk se pobaví a možná i trochu zamyslí.
Kniha se četla dobře, je ze života, ale zase tak úplně mě nezaujala ani nenadchla.
Kniha se mi líbila, je to takové lehčí čtení, je to druhá kniha od tohoto autora a musím říct, že mě velmi zaujal, jen by u této knihy stačil poloviční obsah.
Kniha se velmi dobře čte. Je to zajímavý pohled na Hugha Laurieho. Občas mi vadilo přeskakování v ději. Líbilo se mi přiblížení života herce, který nezapadá úplně do klasické škatulky herec.
Mám ráda velmi seriál Gilmorovy děvčata a i herečku mám ráda. Kniha je velmi poutavá a čtivá, pokud tohle někoho zajímá je velmi zábavná. Doporučuji.
Kniha je zajímavě napsaná. Není ani špatná ani dobrá, takový průměr. Asi největší problém jsem měla s autorkou, dost mi nesedla, ale knihu jsem dočetla, byla velmi čtivá.
Kniha je skvěle napsaná, nejen ona dokáže oslovit člověka. Je to skvěle napsané, tykání autorky dodává knize velmi osobitý ráz. Kniha i projekt jsou velmi zajímavé a v dnešní době velmi potřebné.
Kniha se mi líbila, netvrdím že by nějak extra mohla pomoct. Ale velmi dobře se čte, a ve své podstatě shrnuje to, co by si každá žena měla uvědomit. Je velmi čtivě napsaná a autorka působí velmi sympaticky.
Kniha se strašně dobře čte. Je velmi vtipná, a dává člověku pocit, že opravdu tohle vypráví pes a všechny jeho strasti i radosti.
Líbil se mi tenhle příběh, je jeden z těch podařených od těchto autorek. Doporučuji.
Zajímavá kniha, přibližuje tohle řemeslo. Dobře se čte, občas mi vypravěčka přišla nesympatická, ale dalo se to.
Kniha se dobře četla, je to taková normální kniha, něco málo mi nesedělo a občas mi bylo proti srsti některé oslovování, ale jinak to tak špatné nebylo.
Zajímavá kniha, docela dobře se četla, taková příjemná oddechovka.
Velmi vtipná kniha, vhodná na cesty. Člověk si u ní oddychne.
Knihu jsem přečetla na vlastní popud a je velmi zajímavá a čtivá.
Kniha je zajímavá, v něčem mi přišla v určitém smyslu nepřehledná. Ale čte se, ale dobře a příběh je napínavý až do konce.