adela2230 adela2230 komentáře u knih

Hodný holky líbaj líp Hodný holky líbaj líp Elie Grimes

Kniha nebyla špatná, čte se dobře. Je to opravdu oddechovka. Chování postav bylo teda na povážení, ale i tak to jde.

11.05.2023 3 z 5

Tři rande Tři rande Beth O’Leary

Zajímavě složená kniha, ze začátku jsem si říkala, proč se shází se všema najednou, ke konci se to vysvětlilo. Musím říct, že občas mě hrdinky svým chováním rozčilovaly, ale jako oddechovka je skvělá.

06.05.2023 4 z 5

Nevděčný Nevděčný Penelope Ward

První co mě napadlo, že název úplně neodpovídá. Kniha se čte dobře, ale určitě má autorka lepší. Taková oddechovka.

06.05.2023 4 z 5

Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Kniha se čte dobře, je zde zápletka díky které jsem knihu dočetla. V některých případech to bylo takové zvláštní, ale vysloveně to od přečtení neodradí.

20.04.2023 4 z 5

Klub knihomolských srdcí Klub knihomolských srdcí Lucy Powrie

Nenáročná kniha, která zaujme a mladší dokonce i možná v něčem poučí.

17.04.2023 5 z 5

Hrátky s doktorem Hrátky s doktorem J. D. Hawkins

Četla jsem všechny autorovy knihy, takže člověk ví, co čekat. Příběh je prostě eroticko-romantická klasika. Ale tahle je slabší než ostatní knihy, dlouho se hrdinové jen plácají v myšlenkách, pak nastane zlom, znovu se začnou plácat a řekla bych, že konec je takový odfláknutý a trochu přeslazený.

12.04.2023 4 z 5

Hudba z vedlejšího kupé Hudba z vedlejšího kupé M. K. Hardy

Na českou autorku me kniha příjemně překvapila. Občas jsem měla problém s chováním postav, ale jinak je to skvělá oddechovka.

07.04.2023 4 z 5

Univerzální katalog zoufalců Univerzální katalog zoufalců Přemysl Krejčík

Příběh by měl i potenciál, ale bylo tam hodně postav, ty musí člověk hlídat, aby se neztratil. Řekla bych, že tam byla jedna linka i velmi málo rozepsaná.

25.03.2023 2 z 5

Dvakrát za uherský rok Dvakrát za uherský rok Christina Lauren

Řekla bych, že na autorku docela slabé. Začátek je jasná romantika, pak sice nastává zlom, ale v podstatě hned je jasné, jak to bude probíhat a jak to skončí.

05.11.2022 4 z 5

Asa Asa Jay Crownover

Kniha není špatná, ale je horší než předchozí dily. Velmi rozcčilující jsou pasáže, kdy si Asa stále něco vyčítá. A ačkoliv je součástí této knižní "rodiny" není to klasický typ, který se zde vyskytuje. Ale i tak se to dá přečíst, jen to stojí trochu více sil.

26.09.2022 4 z 5

Dej šanci mně Dej šanci mně Whitney G. (p)

Na oddechovku dobré. Ze začátku jsem měla problém se začíst, ale pak se to přehouplo a příběh nabral spád.

22.09.2022 4 z 5

Zlomená Zlomená Rachel Van Dyken

Za mě krapet zklamání oproti předchozím dílům. Příběh je super, ale něco mi tam nesedělo, možná chování doktora. Ale za přečtení to stojí.

22.09.2022 4 z 5

Když tu nejsi Když tu nejsi Valentina Nazarova

Kniha má sice zajímavý příběh, ale rozhodně vidím zhoršení oproti prvnímu dílu. Hudba zde skoro není, skoro celá kniha se táhne, je zde až zbytečně moc informací, které nejsou potřeba. Konec je otevřený dost zvláštně. Skoro celý příběh jsem měla problém se soustředit a knihu vůbec přečíst.

22.07.2022 2 z 5

Kolotoč Kolotoč Paulina Świst

Příběh je fajn, autorka nemění svůj styl, je to kniha na oddych. Mohla by být lépe propracovaná v rámci erotiky, ale i tak na oddech se přečíst dá.

08.07.2022 3 z 5

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Ze začátku jsem se do příběhu nemohla začíst, ale po té, co příběh nabral spád se nedalo odtrhnout. V některých částech mi jednání hlavní ženské postavy přišlo otravné. Ale v konečném výsledku se to dalo překousnout.

15.05.2022 4 z 5

Zpívej, jako by tě nikdo neslyšel Zpívej, jako by tě nikdo neslyšel Vanessa Jones

Kniha mě překvapila, ze začátku jsem k ní byla skeptická, ale pak mě překvapila. Děj se začal hezky rozjíždět a pak se nešlo odtrhnout. Taková romantika co potěší.

22.04.2022 5 z 5

Zatracený Zatracený Rachel Van Dyken

Není to úplně špatné, ale měla jsem problém se začíst. Když už pak kniha dávala smysl, bylo to docela dobré čtení.

21.03.2022 4 z 5

Spánek Spánek Chris Winter

Je to velmi dobře napsaná kniha. Pro někoho, koho trápí určité problémy se spánkem ideální.

21.03.2022 5 z 5

Sexi darebák Sexi darebák Stela Rouge

Jako nečte se to špatně, ale ten příběh úplně nesplňuje název. Ze začátku docela dobré, ale pak se to tak přehouplo a bylo to takové hlavně o přemlouvání - stále ať už z jedné či druhé strany.

23.02.2022 2 z 5

Podezřelý Podezřelý Paulina Świst

Velmi dobře napsané. Mělo to spád, skvěle se to četlo, napínavé až do konce. Trochu bych zlepšila prolínání mezi roky, ale jinak opravdu super.

15.01.2022 5 z 5