adevr adevr komentáře u knih

Hrdinové Hrdinové Joe Abercrombie

Asi je předtím nejlepší přečíst si předcházející triligii První zákon....

09.01.2013 2 z 5

Na okraj Na okraj Lech Przeczek

Prázdnota a ztráta času...

Motýlí křídla Motýlí křídla Lech Przeczek

Prázdnota a ztráta času....

Rtěnkou na zrcadlo Rtěnkou na zrcadlo Lech Przeczek

Prázdnota a ztráta času...

08.03.2025

Aforismy pro dny všední i sváteční Aforismy pro dny všední i sváteční Patricie Holečková

Prázdnota a ztráta času.

08.03.2025

BRSRKR: Krvavá pouť. Kniha první BRSRKR: Krvavá pouť. Kniha první Mattson Tomlin

Docela fajn prequel. Hektolitry kreslené krve, vyrvaná střeva, rozlámané kosti... a příběhy bez překvapení. Co víc si fanoušek této série může přát?!

05.01.2025 4 z 5

Lovecká sezona Lovecká sezona Larry Correia

Opět mne autor nezklamal, knížka je krasně odpočinková, svěže akční a i vtipná. Co víc si můzu, jako čtenář, přát?l

30.12.2024 5 z 5

Z Divokého západu Z Divokého západu Robert Ervin Howard

Tuhle knížku, od tvůce fantasy hrdinů, jako je třeba král Kull, Bran Mak Morn , puritán Solomon Kane, a samozřejmě Conan, jsem si opravdu užil. Před zhruba sto lety vznikly parádní dobrodružné westerny, přesně takové jaké mají být, v té nejryzejší podobě.

03.11.2024 5 z 5

Rok 100 Rok 100 Paul Pope

Batman zase trochu jinak... a proč ne. Je fajn, že je to vlastně uzavřený príběh, a člověk nemusí pátrat na co, v tom jeho košatém universu, zase navazuje.

03.11.2024 4 z 5

Cesta Cesta Manu Larcenet

Ani nevím jestli je to komiks, nebo umělecké dílo...

25.09.2024 4 z 5

Pugét kočiček a další způsoby, jak použít mrtvou kočku Pugét kočiček a další způsoby, jak použít mrtvou kočku Simon Bond

Druhý díl, a opět vynikající kniha plná nádherných a vtipných návodů. Jen bych ještě přivítal i nějaké ty kuchyňské recepty. :)

31.08.2024

101 způsobů, jak použít mrtvou kočku 101 způsobů, jak použít mrtvou kočku Simon Bond

Vynikající kniha plná nádherných a vtipných návodů. Jen bych ještě přivítal i nějaké ty kuchyňské recepty. :)

31.08.2024

Odporné dětství a příšerní rodiče Odporné dětství a příšerní rodiče Vladimíra Krejčí

Moc hezká knížka, ve které autorka, v duchu edice Děsivých dějin, našla tu správnou formu jak děti seznámit s nelehkými, zajímavými, a mnohdy až hroznými historickými fakty o dětství, i v našich dějinách . Hojné ilustrace to vše jen podtrhují...

Strašná škola a hrozní učitelé Strašná škola a hrozní učitelé Vladimíra Krejčí

Moc hezká knížka, ve které autorka, v duchu edice Děsivých dějin, našla tu správnou formu jak děti seznámit s o mnohdy bolestivém vzdělání a fakty o školách i z našich dějin . Hojné ilustrace to vše jen podtrhují...

20.08.2024 5 z 5

Nebohé čarodějnice a boží inkvizitoři Nebohé čarodějnice a boží inkvizitoři Vladimíra Krejčí

Moc hezká knížka, ve které autorka, v duchu edice Děsivých dějin, našla tu správnou formu jak děti seznámit s hroznými fakty našich dějin . Hojné ilustrace to vše jen podtrhují...

20.08.2024 5 z 5

Wilth Ahwa Wilth Ahwa Míla Linc (p)

Docela hezké povídky o řece Vltavě...

20.08.2024 4 z 5

Rakvice: Školní výlet 1936 Rakvice: Školní výlet 1936 Miroslav Vajbar

Skvělá knížka o hrozné, nyní už, mimo místních, polozapomenuté, tragédii. Také plná dobových fotografií a další dokumentace.

Goon #9 - Pohroma jménem svědomí Goon #9 - Pohroma jménem svědomí Eric Powell

Moc mi chybí další díly, téhle skvělé série.. :(

15.08.2024 5 z 5

O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu Werner Holzwarth

Skvělé, vtipné a poučné. Děti to milují, a čast dospělých také. Ale je čast, která se z toho může vyloženě pos.at. A to si krteček fakt nezaslouží!

27.07.2024 5 z 5

Magořina Magořina Carlton Mellick III

Jo, Magořina je fakt magořina, al moc fajn se to čte. :)

20.07.2024 5 z 5