adrianna0305 komentáře u knih
Netvrdím, že je to knižní veledílo, ale četlo se to skvěle, nadávky jak z běžného života :-D a i vtipné to bylo. Kam se hrabou nějaké "šediny" :-)
V půlce knihy jsem se řadila k těm, kteří považují tenhle díl za nejslabší, ale když jsem dočetla, ty nudnější části daly s těmi napínavějšími dohromady opět dokonalé počtení :-) ...klidně by mohl být i čtvrtý díl, tyhle neurčité (ač dojemné) konce nemám ráda :-(
Já nějak doufala, že to po hodně špatných knihách bude od autorek něco lepšího, ale zase je to skoro odpad. :-( Nebylo to nijak zábavné, bez jiskřivosti mezi hrdiny a jen samé blbiny. Tak aspoň, že ten obal je hezký. :-)
Úvod slibný, v polovině už to bylo vleklé a ten konec byl zbytečně dlouhý. Jenom cukrování, až by z toho člověk blil. Novela Baby šéf - odpad. Ten, kdo má děti nad takovou blbostí musel kroutit hlavou, já to nedávala a přečetla tak jednu větu ze stránky.
Stará dobrá klasika, která mě trochu zklamala :-( Možná za to mohl fakt, že jsem viděla první film. V knize mi chyběl podrobnější popis stvoření monstra, jak kdyby se zjevil jen tak. To co mělo dělat knihu hororovou bylo děsně odfláklé.
Ucházející čtení, kdy se hlavní téma občas ztrácelo a víc to bylo o milostném životě advokáta a jeho tajuplném asistenčním psovi (pobavily vtipné výmluvy k čemu má sloužit :)). Závěr trochu nečekaný, ale to asi proto, aby to nebyla totální nuda, ke které to často směřovalo.
Víc než nuda... Čekání na Nicka šlo ještě číst řádek po řádku, i když jsem se ničeho převratného nedočkala. Cit proti rozumu byl totální nudný odpad, což jsem nečekala :) Na přečtení dalších knih si autorka bude muset počkat...
Takový pokus o Božského bastarda vol. 2, jen mi na tom vadilo, že se dospělí lidé chovají dva roky jako hašteřiví šašci a přitom jdou po sobě jak po uzeném a chtějí si zaskotačit. 'Dramatická' vsuvka v podobě získaného dítěte tam byla k čemu??
Po přečtení Panského domu musím říct, že u autorky nastaly asi tvůrčí zlaté časy, protože tohle byl posun k lepšímu. Líbí se mi knihy, kdy se skáče z minulosti do současnosti z pohledu více osob (samo sebou, že to musí být zajímavá minulost a tahle byla).
Ač su robka ze Slovácka, tak mňa stařéček Pagáč zrovna moc nepobavil, byly použité vtipné přirovnání, ale asi bych mosela vyslopat demijón halúzkovej abych tomu dala lepší hodnocéní :-) tož tak.
Kdo přečetl komplet s Harrym, tak mu tohle přijde asi slabší, ale to jen pan Nesbo ukazuje, že umí psát i romantiku. No mně se tahle severská harlekýnka líbila :-) ...a žili spolu šťastně, než je někdo našel a třeba zastřelil :-)
Kdyby byl Niall Stella pitomeček v tvídovém sáčku s buřinkou, asi bych mu to jeho chování tolerovala, ale byl to sexy Brit, takže mi to nešlo nějak dohromady. Řadím se k zástupu zklamaných čtenářek :-(
Noo Jennifer měla číst noviny, co víc k tomu dodat, měla by svého chlapa o něco dřív a všeobecný přehled jako bonus :-) ...ale jinak dobrá knížka.
Datováno léta páně 2016, kdy je knižní trh zavalen prapodivnými trilogiemi, byl pan Crusoe a jeho oblíbený den v týdnu Pátek příjemnou čtenářskou oázou :-) Už jsem málem zapomněla jak chutná kvalitní literatura :-)
Severská romantika ukrytá pod hromadou sněhu od krve :-) ...možná někde uprostřed jsem uvažovala nad skromnějším hodnocením, ale ten konec mě prostě dojal :-)
Tolik sociálních témat v jedné knize ...a všechny se vyřešily dobrým sexem, jak je ten svět jednoduchý, nebo to byla jednoduchá kniha?? Otravovalo mě to jejich brnkání na kytaru, hotový konkurz na Superstar :-(
Stačilo by přesunout pár opravdu zajímavých kapitol (byly asi 4) do druhého dílu a tadáááá tahle kniha vůbec nemusela být :-) ...jinak poprava Celesty a odklizení královského páru do věčných lovišť bylo překvapivé, autorka smrt nijak nedramatizovala.
Svým způsobem je to umění napsat knihu věnující se hlavně popisu harampádí v domě po tetičce sběratelce, doplněné o rady jak dům správně zrestaurovat... Ale moc zábavné téma to tedy není.
Jedna dobrá kapitola se v tom nepořádku našla, tak lze udělit kladné hodnocení 1* :-)
Ano, skvělé čtení, aleee ...polovina knihy se mi zdála taková vleklejší, pitvání těch méně zajímavých věcí. To co bylo akční, bylo rychle vyřízeno :-( a šla se zase řešit nějaká novinářská aférka.
Dramatičtější verze knihy Adamův pád od Sandry Brown. Jen mi Louisa přišla nezajímavá, neměla žádné záliby, mizerný všeobecný přehled a co umí internet objevila až v 27letech (ale i přesto dokázala naplánovat dovolenou na Mauriciu :) hahaha). A bylo by to tak romantické i kdyby Will neměl ty peníze?? hmm
Čtivé, ale ne bestsellerové :-)