Adrim komentáře u knih
Za mě osobně je to nádherná kniha s chytlavým příběhem. Velmi hezká.
Tak zde si nejsem jist jak hodnotit. Zprvu se mi kniha líbila. Přišla mi jiná než jiné fantazy v tomto směru, ale druhá polovina knihy na mě osobně působila rozvláčně a místy zmatečně.
Každý si však asi musí udělat svůj názor ;-).
Nechci tvrdit, že komiks je nějak špatný. Jistě se mnohým bude líbit a líbí. Mně osobně přišel příběh ne nijak úžasný a styl kresby také ne.
Prostě komiksová Hilda - nádherně kreslená, nádherně psaná, nádherně vyprávěná. Víc takových komiksů :-).
Ze všech 3 knih série mě tato bavila asi nejméně. Tím nechci tvrdit, že je špatná, rozhodně stojí za přečtení :-). Jen na mě osobně působily některé části zdlouhavě. Avšak kniha byla opět plná překvapení a bavilo mě ji číst.
V knize by se našlo pár pěkných příběhů, ale jinak mě osobně kniha nijak moc neoslovila.
Líbila se mi první kniha Madynka - opravdu neskutečně moc se mi líbila. A jak se ta líbila, tak tento druhý díl je snad ještě kouzelnější.
Všem, co by chtěli milé dětské pohádkové vyprávění, vřele tuto knihu doporučuji a neměla by chybět v žádné dětské knihovničce.
Zajímavá kniha, které přesně odpovídá tvrzení "je i není pohádka". Rozhodně bych ji jako pohádku nečetl malým dětem. Avšak příběh je zajímavý a vtipný. Rozhodně je to kniha jinačí, než které jsem obvykle nyní četl.
Krásný příběh z krásného prostředí. Všem malým i velkým vřele doporučuji tuto knihu, která pobaví i pohladí.
Není to špatný příběh. Avšak není to nic tak úžasného co bych toužil opět číst. Dětem by se však příběh asi líbil - to nemohu popřít.
Osobně mě kniha nijak moc nezaujala. Úvod na obalu knihy sice slibuje něco zajímavého, ale po celou dobu čtení jsem se snad ani jednou nenadchnul.
Některé věci mi tam připadají, že se najednou v textu objevují nesmyslně. Psané je to tak, že máte někdy strany o jednom odstavci, což někomu vadit nemusí, ale na mě to působilo nahuštěně.
Za mě kniha nemá moc smysl.
Kniha není špatná, ale ve srovnání s jinými je pro mne osobně slabší.
Velmi čtivá kniha. Chytlavý děj, dobrá zápletka a nechybí humor.