Aelin. komentáře u knih
Ke knize jsem se dostala náhodou a vůbec nelituji. Sice jsem se zpočátku musela naladit na specificky nespisovnou mluvu některých postav. Každopádně jsem knize už za pár kapitol propadla a četla jsem to kdykoli, kdy to šlo. Poutavý příběh, který částmi upřímně člověka rozesměje, rozpláče, ale i přiměje se zamyslet nad chováním lidí jak v minulosti, tak i v dnešní době. Skvělá kniha, doporučuji.
Kniha se mi líbila, ale upřímně mě zaujaly více příběhy Anny a Alžběty, než život Anežky, o které byla skoro polovina knihy. Nelituji toho, že jsem po ní sáhla, celkově se četla dobře, ale neoslovila mě natolik, jako Tiché roky od stejné autorky.
Knihu jsem přečetla během dvou dnů jedním dechem. Mohu jen doporučit každému, protože kniha je to úžasná a příběh ještě lepší.
Naprosto dokonalá kniha, která rychle vtáhne do děje a nepustí až do samotného konce.
Naprosto úžasná kniha, která vtáhne do děje a už nepustí. Líbila se mi už od pohledu - má nádhernou obálku a anotace také velmi lákala. Zhltla jsem ji jedním dechem a už netrpělivě vyhlížím druhý díl.