Ajuszka Ajuszka komentáře u knih

Podrazák Podrazák Harlan Coben

Jeste jsem necetla knizku od Cobena,ktera by me nebavila. Vic k tomu neni co dodat

09.05.2017 5 z 5

Nikomu ani slovo Nikomu ani slovo Harlan Coben

Zase super cteni :) Coben je zkratka borec,ale rozhodne to neni jeho nejlepsi :)

28.04.2017 5 z 5

Přistižen Přistižen Harlan Coben

U hodnoceni ani nevaham,5 * je celkem jasnych.Skvely pribeh,do konce knihy jsem vubec necekala jak to vsechno je.Rozuzleni sokujici.Skvela kniha,co dodat

20.04.2017 5 z 5

Chybíš mi Chybíš mi Harlan Coben

Ale jo,zase pekne vyvedena kniha :) Coben zkratka umi.

17.04.2017 5 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Me to teda bavilo. A to dost. Precteno asi za 3 dny,nenechalo me to se ani chvilku nudit.Tesim se na dalsi dil,doufam ze tady bude co nevidet!

11.04.2017 5 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Tak autor opet neuklamal.Sice oproti trem predchozim kniham je tahle nejslabsi.A pripada mi ze znam snad vsechny ulice v Seattlu a okolnich ostrovech,tak dopodrobna to bylo popsane ze jsem to misty preskakovala.Nicmene pribeh skvely a zaver me dostal asi jako vsechny.Ale..Tesim se na to,az se vrati zpet stary dobry Martin Servaz :)

04.04.2017 5 z 5

Vdova Vdova Fiona Barton

Prumerna kniha. Ze zacatku jsem se musela hodne premahat abych u cteni vydrzela,nicmene po 100 stranach ( :D ) se to rozjelo a zaver byl zajimavy. Nicmene tematika teto knihy je nechutna. Ale pohodove cteni

26.03.2017 3 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Za me jednoznacne zase pecka! Jiny pocet nez 5* dat nejde. Zbytecne psat cokoliv jineho.Luxus!

08.03.2017 5 z 5

Pravda a jiné lži Pravda a jiné lži Sascha Arango

Zajimava knoha. Dobre se cetla,akorat konec jsem moc nepochopila. Takovy prumer

28.02.2017 3 z 5

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

K teto knize nemam slov.Jedna z nejlepsich co jsem kdy cetla. Nejradeji bych ani nejedla ani nespala jen abych se dozvedela jak to bude dal.
Skvela kniha!Urcite jsem ji necetla naposledy

11.02.2017 5 z 5

Zasluhuje zemřít Zasluhuje zemřít Lisa Jackson

Byt tady vic * tak se nebojim pridat. Klasicka Lisa,jedna z jejich lepsich. Poutavy a zajimavy pribeh,nechybelo ani spravne napeti jak uz to u jejich knih byva. Za me stoji urcite za precteni

06.02.2017 5 z 5

Pusinka Pusinka Sophie Hannah

Kniha po 60ti stranach odlozena na dobu neurcitou.. Do toho se teda zatim fakt nutit nebudu. Vubec nicim me nezaujala..mozna tak prebalem..

27.01.2017

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Zase naprosta spokojenost!Uzasny pribeh se zajimavym rozuzlenim.Ke konci mi nezbyvalo nic jineho nez valit oci a cekat jak to dopadne.Za me velmi povedena kniha.

09.01.2017 5 z 5

Nikdy neumírej sama Nikdy neumírej sama Lisa Jackson

Lisa opet nezklamala. Napinave az dokonce,ikdyz tesne pred rozuzlenim uz mi konec dosel :) Tesim se na leden kdy vyjde dalsi jeji kniha

31.12.2016 5 z 5

Život na ostro Život na ostro Lenka Lanczová

Klasicka Lanczovka:)Opet nezklamala

19.12.2016 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

6 *a jeste se mi to zda malo!Naprosto dokonala kniha. Smele bych porovnala s tvorbou B.Miniera. Precteno za 2 dny,neslo prestat cist. Ke knize se stoprocentne jeste vratim a uz se tesim na dalsi dil! Luxus:)

10.12.2016 5 z 5

Nejdražší dcera Nejdražší dcera Elizabeth Little

Hruza.. Ani do poloviny jsem nevydrzela. Prvni kniha kterou jsem nedocetla do konce. Vetsinou se snazim vydrzet ale v tomhle pripade ne.

08.12.2016

Nehoda Nehoda C. L. Taylor

Velmi čtivá kniha,za mě určitě zasloužený plný počet *. Neměla by chybět v žádné knihovně milovníka thrillerů. Rozhodně jsem ji nečetla naposledy.

24.11.2016 5 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Ze začátku jsem se hodně musela přemlouvat,abych ve čtení pokračovala. Kniha mě ničím nezaujala. Nicméně tak od poloviny to začalo být čtivé a konec mě překvapil. Takže nakonec ano,jen to chce trošku trpělivosti :)

18.11.2016 3 z 5

Lež Lež C. L. Taylor

Skvělá kniha, Začátek,tím myslím asi 30 stran,mírně nudný,ale potom se to rozjelo. Četla jsem jedním dechem a nemohla jsem přestat číst. Jednu hvězdičku dávám dolů,vzhledem k tomu,že jsem četla samozřejmě lepší,úplně ten TOP to nebyl. Ale určitě se k tomu ještě ráda vrátím. Za mě určitě kniha,která patří do knihovny fanouška thrillerů.

10.11.2016 4 z 5