Ajuszka komentáře u knih
Knihy od tehle autorky me bavi:) Povedene cteni,jak to dopadne uz mi ke konci doslo,nicmene me to prekvapilo.Urcite stoji za precteni
Luxusni cteni.Precteno temer vkuse.Neslo prestat.Tahle spisovatelka zkratka umi a doufam ze tohle nebyla jeji posledni kniha.
Bozi cteni!Rozuzleni me dostalo.Nechapu,kde se to tem autorum v te hlave bere.Doporucuju!
Ale jo,dam tech 5*.Sice predchozi knihy se mi libily vic,ale tahle taky nebyla spatna.Clovek cekal a touzil se dozvedet,jak to nakonec vsechno bylo.
Zase super cteni.Kniha je dobre rozlozena coz prispiva k rychlejsimu cteni :) precteno za dva dny a tesim se na zaverecny dil
Tak tohle bylo dost dobre!Ani na vterinu jsem se nenudila,pribeh byl poutavy a udrzoval me v neustale pozornosti.Rozhodne doporucuji
Tak tohle byla pecka! Přečteno za 3dny,byt tady 10* tak je dam.
Moje šestá kniha od Lutze.A nejspis už poslední.Pise dobře,jeho knihy se ctou fakt skvěle ale ma je všechny na stejně brdo a to časem omrzi.Ale jsem rada že jsem tohoto autora poznala a přečetla si od něj par knih,rozhodne to stoji za to
Asi dobre ale me to nebavilo.Knihu jsem po 150ti stránkách odložila.
Ach jo,první jeho kniha u které jsem musela dat 1*.. Přečetla jsem sto stran a byla jsem nucena knihu odložit.Tahle me teda nenadchla,ale jdu dat sanci další:)
Klasicky Lutz,už moc v knize ničím nepřekvapí ale stále mě jeho knihy baví číst
Je sice fakt,ze uz je to druha kniha od Lutze a je temer stejna jako ta predchozi ale me se to proste libi.Ma to smrnc a jistou davku napeti.Jdu na dalsi :)
Moje prvni kniha od tohoto autora po ktere jsem nahodou sahla v knihovne.Stoprocrnznr jdu do dalsich.Tohle byla detektivka jak ma byt.
Nechapu proc tam je jako autor uvedeny Hetesa kdyz to pouze ilustroval.
Tak tohle byla pecka.Necekala jsem od toho hodne,ale postupne se mi zacal libit i zpusob jakym je to psane.Kniha se cetla dobre i z duvodu kratkych kapitol.No a konec,ten byl zase necekany,jako v kazde spravne detektivce
Neni to uplne jeho nejlepsi kniha,ale cetla se dobre.Konec me teda dostal,to jsem necekala
Tak tohle,tohle byla pecka! Precteno za 2 dny. Zatim nej od Cobena a to uz mi chybi k precteni asi 3..