Akkiki

Celou sérii naprosto zbožňuji a tahle kniha nebyla výjimkou. Asadův příběh mě dojal a ukázal Asada v jiném světle než doteď.
Rozhodně můžu knihu doporučit!

Naprosto dokonalá kniha! Poutavý děj, zajímavé zápletky a nečekané rozuzlení. Můžu ji jedině doporučit!!

V některých pasážích byla až moc odborná, ale jinak není vůbec špatná. Rozhodně ji mohu doporučit.

Naprosto skvělá, neuvěřitelná a dojemná kniha!! Přečetla jsem to jedním dechem a posledních 5 stránek jsem probrečela. Doporučuji!!

Skvělá kniha, trochu horší než Manželovo tajemství, ale rozhodně ji mohu jen doporučit!

Kniha se četla velmi dobře a rychle, ale jsem zklamaná z konce, jak ohledně osudu hlavních postav, tak i starého případu 3 dětí. I tak ale knihu mohu doporučit.

Skvělá kniha!! Můžu ji jen doporučit. Měla jsem ji přečtenou za pár dní, nejen díky krátkým kapitolám. Kniha má velmi zajímavý příběh (jsem zvědavá, jak bude osud Joony Linny dál pokračovat) a moc dobře se čte.

Velmi krásná a dojemná kniha. Mohla bych jí číst každý den znova. Rozhodně doporučuji!!

Tuto sérii čtu od začátku a tahle kniha mi zatím přijde nejlepší, má velmi zajímavý příběh, zápletku i vyústění. Jsem zvědavá, jak bude pokračovat příběh Joony Linny. Rozhodně ji můžu doporučit.

Rozhodně tuto knihu doporučuji. Moriarty je výborná spisovatelka a tato kniha to jen potvrzuje. Přečetla jsem ji jedním dechem a už se chystám na další.

Moje první kniha od této autorky. Slyšela jsem na ni velkou chválu, a i já se k tomuto názoru přidávám. Přečetla jsem ji na jeden dech, nemohla jsem přestat, chtěla jsem ji dočíst, ale zároveň nechtěla-myslím, že každý máme alespoň jednu takovou knihu. Velmi poutavý styl psaní se mi tak zalíbil, že už mám doma od autorky další knihy. Rozhodně tuto knihu můžu doporučit!!

Lepší než Mráz, rozhodně můžu doporučit!! Nemohla jsem se odtrhnout.

Autor opět nezklamal, skvělý příběh a poutavý styl psaní. Rozhodně můžu doporučit. Doufám, že brzy vyjde nějaká další!!