Akléda_ Akléda_ komentáře u knih

Třináct – Třetí díl neobyčejného deníku obyčejné holky Třináct – Třetí díl neobyčejného deníku obyčejné holky Lauren Myracle

Za mě opět dobrá oddechovka která neurazí a na odpočinek je ideální. Pořád je za mě ale nejlepší díl Dvanáct.

30.04.2019 3 z 5

Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Lauren Myracle

Kdybych tohle četla v deseti až třinácti letech, byla by to moje oblíbená série. Teď je to za mě dobrá oddechovka, která je čtivá.

30.04.2019 4 z 5

Ginny Napořád Ginny Napořád Benjamin Ludwig

Dokonalá knížka ve které jsou nádherně popsané pocity a vztah adoptované autistické holčičky s její adoptivní rodinou. Navíc je tam náznak detektivní zápletky a vše vidíme z pohledu Ginny, o to lepší to také je. Moc doporučuji!

22.04.2019 5 z 5

Historie nás dvou Historie nás dvou Rachel Harris

Mám romantické knížky ráda, ale tohle byl bohužel průměr. Kdyby byla o 200 stran tenčí, byla bych nadšená, ale takhle se pořád jen skákalo z minulosti do přítomnosti a vždycky když se schylovalo k odkrytí nějakého tajemství tak to bylo rychle pryč. Bohužel, čekala jsem víc.

14.04.2019 3 z 5

Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

Nejlepší díl z téhle komiksové série, viděla jsem se na každé druhé straně a smála se fakt nahlas.

26.03.2019 5 z 5

A proto skáču A proto skáču Naoki Higašida

Pokud jdete vyloženě po informacích, tahle knížka je super, ale pokud po informacích nejdete, nic moc vám nepřinese.

26.03.2019 5 z 5

Superstar Superstar Mandy Davis

Za mě trochu lepší průměr. Čekala jsem že tam bude více autismu který tam skoro nebyl. Kdyby tam nebyl vůbec, bude to naprosto průměrná knížka, bohužel.

08.02.2019 4 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Bylo to to co jsem od toho čekala. Jen se mi nelíbil konec, ale do dalších dílů se někdy pustím.

30.01.2019 3 z 5

Espressologie Espressologie Kristina Springer

Příjemná oddechovka která mě tak trochu vytáhla že čtecí krize. Má velká písmenka, je vtipná ale není to nic obohacujícího.

09.11.2018 4 z 5